Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Lüzumsuzluğuda geçti, saçmalığın daniskasını solladı, abartmanın dibine vurdu...
    Bu takımın bir yönetimi, başkanı, asbaşkanı, futbol şube sorumlusu hatta genel menajeri (o neyse artık) var
    ve bu adamlar almayacağız, almıyoruz , yahut alamıyoruz alamayacağız diyorlar...
    Sebep neyse ne , ister kişisel çekememezlik, ister tercih, ister şahsi kaygı ister takım yapısı...
    Beğenmeyen varsa kendi gelir o makamlara istediği adamı da alır koyar hep beraber izleriz...
    Falan falan falan...
    Sıkıldım bunaldım darlandım...
    Bir camia kendini nasıl dinamitler bundan daha güzel bir örenek olamaz...
    Yok tekke tezahüratı yapılırmış, yok istifa diye bağrılırmış...
    .......
    en çok isteyenlerden biri olmama rağmen tekke transferi mevzusunun artık
    kapanmasını ve yönetime kendi tercihleriyle takım kurma şansının verilmesini
    düşünüyorum...
    Sağduyu sadece sağduyu...
    Yapamazlarsa giderler ama bekleyelim daha yeni emekleme aşamasını geçtiler...
    Tam doğrulacakken nacakla beline beline vurmanın manası yok...
    Ve lütfen bu konu artık kapansın...Darlandım...
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

İlk olarak Nitro Laz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en az senin kadar bende takip ediyorum hemde memleketimden okdar uzak olamma ragmen senin şu Hani nerde 900 bin nufuslu trabzon demen bile trabzon halkına hakaretdir bence kelimelerini ii seçmelisin ... Trabzonspor aşıgı heryerde bulur trabzonsporu senin taraftar yerine aslında protokoldekileri eleştirmen daha dogru olurdu ama sanırım Başkanımızın bile sitem etdigi protokoldekileri görmezden gelip sen konuyu aşıp taraftara inmişsin.... DOSTUM PARASI OLDUGU HALDE ALMIYAN PROTOKOL taraftar degil Başkanımız gibi sende anla bunu....

2.si evet haklısın her güzelin bir sonu var Ama futbol kariyeri bitmemiş hatda zirvesindeki biri için bu SON sayılamaz sayılsaydı ne galatasaray ne fener peşine düşerdi nede diger takımlar sanırım sen SON olayını biraz farklı algılamışsın....
      protkol konusunda haklısn ama trabzonspor'a sahip cıkamak gene tarbzonsporlu insanların elinde ozellikle trabzonda yasayan insanların elinde
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

arkadaşlar cevap bekkliyorum lütfen yönetim niye fatih çok para istedi dedi durduk yere
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

bu sene tekke ile geçer...fatihede tazık olur trabzonspora da!!
          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

arkadaşlar cevap bekkliyorum lütfen yönetim niye fatih çok para istedi dedi durduk yere peki
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

doğru söz

İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne yani klupler taraftara gore mi transfer yapsın. ayrıca butun taraftarları fatih tekke alınsın diye yuruyuse davet ediyosun peki aynı ozveriyi belediye için yaptınız mı, veya hala tarbzona yakısan stadı yapayan siyasetciler için niye duzenlemiyon oysa ki basta faruk ozak, r.tayip erdogan'ın verdigi stad projesini yaptılar mı! bunlar için niye yuruyus yapmıyosunda bi fatih tekke için yapıyon hiç bir kişi tarbzonsporun ustunde degil bunu unutma bir futbolcunun alınıp alınmasına yonetim karar verir siz degil sizin goreviniz takıma sahip cıkmak,kombine almak,forma almak vb. alarak klube destek olmaktır

bravo! doğru söze ne denir!
              İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar cevap bekkliyorum lütfen yönetim niye fatih çok para istedi dedi durduk yere peki

Yattara 1.800 milyon euro tekkenin talepp etdigi 1.750 milyon euro bunu önce butun taraftarlara sonra yönetime soruyorum eger matemaik bilgim bitmemişse hangi para daha çok sormak gerek ve yönetiminde gerçekten bu tabloya neden ÇOK PARA dediginide merka ediyorum

Yorum

adam gıbı 4 tane transfer yıldız sımdı fatıh tekkeyı tartısmıyorduk

Yorum

Bence bu Tekke olayı kabak tadı vermeye başladı artık.

Yorum

Fatih Tekke çok para istemiş olsa çıkıp ntv'de o açıklamayı yapmazdı..
                      Yönetimin samimiyetsizliğini herkes gördü.Yönetim almak istese her türlü tekkeyi alırdı ama demek ki bazı başka nedenlerden dolayı almak istemediler.
                      Tamam almak istemediniz de peki neden Fatihi taraftar önünde küçük düşürmeye çalıştınız yalan açıklamalar yaptınız?
                      Şimdi bu taraftar size nasıl güvenecek ve arkanızda duracak?
                      Bence transfer dönemi bitene kadar fatihi almazlarsa yönetime baskı yapıp istifasını sağlamamız gerekir.
                      Yoksa sezon başında avrupa ligi maçlarımızın olduğu dönemde umutun ve gökhanın kaçırdığı goller ve aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle yönetim istifaya zorlanacak ve takım daha fazla zarar görecek..
                      Tek çıkış yolu var; ya fatih alınacak yada yönetim istifa edecek..
                      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

zannımca başlığın kapatılması lazım çünkü ana tekke başlığı kapatıldı, bu neden açıkki
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

Trabzonspor'un yüksek menfaatleri gereği,tartışarak ortak yol üretemeyeceğimiz bir konuya kilit yakışır.
                          Tüm enerjimizi ve konsantrasyonumuzu kısa bir süre sonra başlayacak süperlige ve uefa ligine vermeliyiz.
                          Ya bu yarışmada gol ve golcü problemi yaşarsak dediğinizi duyar gibiyim.Eeee onunda sorumlusu müstakbel başkanımız ve onun yönetim kuruludur.
                          Sonuçlarına katlanacaklardır.Fakat teknik heyetimizde gereken noktalara transfer için fedakarlıklardan bahsetti.O yüzden herkesi itidale davet ediyorum.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

vurun abalıya...
                            Özkan SÜMER

Yorum

trabzonspor taraftarı olmak demek acıdan zevk almasını öğrenmek demektir.yazıklar olsun yönetim sana.sadri başkanım lafım sana değil.yanındaki iş bilmezlere.
                              haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence bu Tekke olayı kabak tadı vermeye başladı artık.
                                kabak tatlısının tadına doyum olmaz.ama yapmasını becereceksin.
                                haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

Çalışıyor...
                                X