Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devreye 25 puan civarında girilirde istifa sesleri çok yüksek çıkmaya başlarsa Fatih transferi bir can simidi olarak devreye girebilir mi ?

Fatih transfer edilirse , bundan rahatsızlık duyacak olan kulüp görevlileri istifasını sunup çekilebilir mi ?

Şahsen , devre arasında Fatih'in takıma katılmasını uygun görmüyorum . Sezon sonu şartlar daha iyi olacaktır .

Yorum

• farabi siz bu mantıkla devam ederseniz kafanızı daha çok taşlara vurursunuz size şimdiden geçmiş olsun...
      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        farabi siz bu mantıkla devam ederseniz kafanızı daha çok taşlara vurursunuz size şimdiden geçmiş olsun...
        Daha önce hangi taşa vurmuşum ?

Deyim kuracağım diye bu derece baltayı taşa vurmak olmaz ki ...

Anlatın , bilelim .

Yorum

• gökhan umut örneği benim için yeterli
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• gökhan ve umut gibi sahte 100 tane forvetin olacağına sizin deyiminizle paragöz bir FATİHİMİZ olsun en azından aldığı paranın hakkını verir...
            RUHUNUZ YETER

Yorum

gökhan ve umut gibi sahte 100 tane forvetin olacağına sizin deyiminizle paragöz bir FATİHİMİZ olsun en azından aldığı paranın hakkını verir...
              Bu ne şimdi ...

Ortaya bir şey söylecekseniz benim mesajımı alıntılayıp adımı kullanmayın . Şayet böyle yapacaksanızda , söylemediğim bir şeyi yalan yere söyledim gösterip çıkarımda bulunmayın .

Yukarıda söylediğim taraftarın Fatih sevgisinin başka amaçlar için kullanılabilme olasılığı üzerine bir kaç sorudan ibaretti .

Şimdi anlıyorum ki bu endişem hiçte yersiz değil .

Yorum

• şayet bu kadroyla sezon sonuna kadar gitmeyi ummak maceraperstlikten öte intihar etmektir.Bu kadro en iyi ihtimalle ligi 5. bitirebiliriz...
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• farabi sen eğer fatihin devre arasında takıma gelmesinin sakıncalı olacağını söyleyebiliyorsan bunun karşılığındada eleştiriye uğramayı normal karşılaman gerekirdi...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devreye 25 puan civarında girilirde istifa sesleri çok yüksek çıkmaya başlarsa Fatih transferi bir can simidi olarak devreye girebilir mi ?

Fatih transfer edilirse , bundan rahatsızlık duyacak olan kulüp görevlileri istifasını sunup çekilebilir mi ?

Şahsen , devre arasında Fatih'in takıma katılmasını uygun görmüyorum . Sezon sonu şartlar daha iyi olacaktır .

benim yazdıklarına bir dediğim yok itirazım sadece bu paragrafa yanlış anlama...
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• [QUOTE=farabi;]
                      Çekilebilirler, bence mahsuru yok.Fakat son gün Fatih Tekke'yi almaya çalışarak aylarca süren Fatih Tekke hakkındaki olumsuz demeçlerini adeta yalanlayanlardan da bu beklenmez.
                      En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 07.10.2009, 12:57.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

farabi sen eğer fatihin devre arasında takıma gelmesinin sakıncalı olacağını söyleyebiliyorsan bunun karşılığındada eleştiriye uğramayı normal karşılaman gerekirdi...
                        Eleştiriden yana bir sıkıntım yok . Söylemediğim bir şey için töhmet altında kalmak ne ola ki ?

Fatih'in kulübümüze yararlı olabileceği şartlar var, zararlı olabileceği şartlar da ... Kulübün hangi durumda olacağını yaşayıp göreceğiz .

Kaldı ki benim söylediğim bunun da ötesinde , Fatih sevgisinin sahadaki futboldan çok farklı amaçlara dönük kullanabileceği yönünde . Ortada böyle bir olasılık var , dillendirmek istedim . Bunu da bana 3. defa yazdırıyorsun .

Senin gibi insanların kullanılma olasılığı var , bunu bilmeni isterim . Ben Fatih Tekke transferine kayıtsız şartsız destek verenlerden değilim , ama bilmeni isterim geçen sezonun 3. çeyreğinden itibaren bu takımın Fatih gibi bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu savundum . İspatı yine bu forumun sayfalarıdır .

Sabah bir başka forum yazarımıza aynı konuya ilişkin özelden cevap yazdım ; benim önceliğim şahıslar değil , Trabzonspor'dur . Kulübün yürütmesinde sorumlu olanlar kimler ise transfer döneminde yaptıkları planlara ve kulübün ekonomik koşullarına saygı duyulması gerektiğini de çokça yazmışımdır . Ta ki , dönemin koşulları içerisinde birinci derece ihtiyacımız olmayan sol kanata , üstelik paramız yok denilen bir dönemde 6 milyon tlye yaklaşan masrafı tek kalemde çıkarana dek .

Dolayısıyla bu zincirleme hatalarda ( Gabric'in futbolculuğu ile alakalı her hangi bir şey söylemiyorum , ayrıca tartışılır ) sorumluluk sahibi insanların , yaptıkları sonucu( yahut yapmadıkları) kulüp çok sıkıntılı bir sürece girerse , onları ipten alacak olan 6 ay evvel yapılması gereken bir icraat olmasın . Böyle bir hata ve böyle bir hata sonucu taraftarca yanlışların bir doğruya silinmesi gelecekte başımıza başka işler açar .

İşte bu sebeple , ilk mesajındaki deyime dönersem , kafasını duvara olacak olan kim , bir oturup düşünün derim .

Yorum

• Ne Fatih miş be, Trabzonspor un kurtulusu bir topcuya kalmıs sa büyüklük kavramı nedir? Büyük olan kim TS mi, Fatih mi?
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Fatih Tekke röportajı bant yayını
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet Trabzonspor yatma yeri değildir. ne demek bu performansın devam ederse avrupada oynamaya devam ederim demek.çok saçma açıklama yapmış.ikincisi nihatla fatihin yaşıda bir değil.ki beşiktaşta ederinden çok fazla bir ücret verdi nihata.fatih gelirse 32 yaşından sonra 1600.000 euro garanti para ve 3 yıllık sözleşme istiyor. ve buna rağmen performansım düşerse gelirim diyor.Her zaman bahsettiği Trabzonspor aşkı bu mu?. eğer öyle bir düşüncesi varsa gelmesin.ben sahada kendini yırtan umut'a razıyım.hiç olmazsa mücadele ediyor derim...
                              Zaten hiç kimse Trabzonspr yatma yeridir demedi, ama ortada çok açık örnekler var. Bunlara gözler kapanıyorsa ben bundan kasıt ararım. Antep maçı sonrasında yazdığı ilk şey sahadan çıkan oyuncularımız içinde sadece Gabriçin utanma duygusu yaşadığı idi. Eğer maç sonu görüntülerine bir daha ulaşabilirseni, bir onun birde diğer topçuların hareketlerine ve surat ifadelerine bakın. Sahanın en çalışkan ismi olmasına rağmen kafası yerden kalkmadı çıkana kadar. Diğerleri ise antepli oyuncular ile formna değiştirme çabası içinde idi. Eğer Trabzonspor yatma yeri değilse bunu lütfen şu anda Trabzonspor da oynamayan birine değil, Başındaki yönetiminden utanmadan hala sahada gezenlere bir söyleyin, sırası geldiğinde Fatih de eğer böyle birşey yaparsa nasibini alsın. Bakın o zaman yanınızdamıyız değil miyiz?

Fatih ile nihatın yaşı bir olmasa ne olur, biri müzmin sakat, senin aklın kesiyor mu sağlam bir nihatı villereal bıraksın ??? 1-2 sene önce nihat için ortada dönen 8-10 milyonlar gitti bu sene 4 milyona iş bitti. Avrupa kulüpleri bizim kadar salak deil. (Lafım kulüp bazında şahis değil) Ama BJK müzmin sakat oyuncusuna 4,5 milyon bonservis, ilk yıl 3,5 2 ve 3. yıllarda ise 2,5 garanti para vereek sen Fatih gibi bir oyuncuya 2 milyon bonservisi çok göreceksin. Kimse bana bu işin hikayesinden dem vurmasın.

Ben Fatih konusund senin söylediğin para ve sene lafını hiç duymadım bilader, nerden duyduysan kaynak belirt eksik bilgilerimiz tamamlansın. Lütfen...

Fatih'in Trabzonsporluluğunu tartışabilmemiz için öncelikle onun kadar Trabzonspora birşeyler vermeliyiz. Bugün gitmesini açık ve net istediğim Sadri Şener için bile bu kadar mı Trabzonsporlu diyemiyorum ben. Ama sen bir açıklama ile adamın Trabzonsporluluğunu tartışır olmuşsun. Ben sana adam 1 Trilyon civarı parasını bıraktı ve istemedi bu kulüpten diyorum sen Trabzonsporluluk diyorsun. Gerçekten enteresan yorumlar bunlar.

Eğer mücadeleci umuttan memnunsak lütfen şikayette etmeyelim, bundan sonra yorumlarınızın daha sıkı bir takipçisi olacağım. Umarım bu umut ve mücadele konusunda ki düşünceleriniz gün geçip Trabzonspor gol atamamaya devam ettikçe değişmez.

İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne Fatih miş be, Trabzonspor un kurtulusu bir topcuya kalmıs sa büyüklük kavramı nedir? Büyük olan kim TS mi, Fatih mi?
                              Sayfalarca yazı yazdık ama anlatamadık, anlaşılmayacak da belli.

Bir adamı Trabzonspor'un üzerinde tutabilmemiz için bizim yani Fatihçilerin şunu söylemesi gerekiyor.

Fatih alınmadı ise kulübü kapatın, yada ben artık Trabzonsporlu değilim.

Ama biz ne diyoruz, Fatih'i almamak hatadır, hemde çok büyük hata. Almazsanız almayanlar olarak cezasını çekersiniz. Hemde ihtiyaç olduğunu bile bile.

Umarım aralarda küçük keliemer arayıp haklı çıkmaya çalışmazsınız bizi Trabzonsporlu değilde Fatihsporlu ilan eden arkadaşlarımız.

Saygılar;

Yorum

• Beşiktaş ile Trabzonspor'un verdikleri yıllık ücretleri karşılaştırmak doğru değil bence. Mesela onlar delgadoya 2,1 milyon euro veriyor biz colmana 650 bin euro veriyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X