Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke "Trabzonspor aleyhine beni konuşturamazlar" dedi.

Ocak ayında bu transfer %90 bitiyor, Fatih'ten yana bir sorun yok.

Güvenilir bir kaynaktan aldığım haberler ve Fatih Tekke'nin ( burada paylaşamayacağım ) ve arkadaşıma söylediği özel şeyler, gelecek adına ümitli olmamı sağlıyor.
    inş inş..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekke "Trabzonspor aleyhine beni konuşturamazlar" dedi.

Ocak ayında bu transfer %90 bitiyor, Fatih'ten yana bir sorun yok.

Güvenilir bir kaynaktan aldığım haberler ve Fatih Tekke'nin ( burada paylaşamayacağım ) ve arkadaşıma söylediği özel şeyler, gelecek adına ümitli olmamı sağlıyor.
      İnşallah abi İnşallah
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        inş inş..
        inşallah olumlu şeyler olur.
        Ama bu yönetim öyle gözüküyor almak istemiyor yani golcüler forma girerse Fatihin adını anmayacaklar...........

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nedeni cok acik.
          tekke kendisi diyor formdaysam avrupada devam ederim.
          degilsemde trabzonspora geri dönerim. kisacasi ts bana muhtac demek istedigini anliyorum
          İlginç Bir Sonuç..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Beyler biz çok duygusallız..

bu yönetime çok kızmıştım, fatihi niye almadınız diye. bir kaç kere de burada yazdım. yine kızıyorum. 'zenitte yedek biz niye alalım' gibi hatalı bir düşünceleri olduğu için. fatihin kaliteli futbolcu olduğunun hala farkına varmadıkları için
            ANCAK, FATİHİ RADYODA DİNLEDİĞİMDE, TRABZONSPOR KONUSUNDA NE KADAR SAF OLDUĞUMU, NE KADAR DUYGUSAL DÜŞÜNDÜĞÜMÜ BİR KEZ DAHA ANLADIM.
            biz olsak Fatihin yerinde ne yaparız;
            '
            TRABZONDA BÖYLE BİR KADRO VAR.İYİ ORTASAHA İDARE EDER BİR DEFANS VAR.YÖNETİMDEKİLERDE DÜZGÜN ADAMLAR, İYİSİMİ BENDE TRABZONA GİDİYİM, UMUT GÖKHAN BEN FORVETİ TOPARLARIZ. HABU UŞAKLARLA ELBİRLİĞİYLE ŞAMPİYON OLURUZ' aşağı yukarı böyle düşünürüz. ne parası ne avrupası yağ deriz. yaş 32 olmuş. ben bidaha trabzonu nasıl şampiyon yapabilirimki. şampiyon kadroda nasıl yer alabilrim ki? AMA FATİH BEY ÖYLE DÜŞÜNMÜYOR. önce kendisini düşünüyor. önce BEN, ÖNCE FATİHİN KARİYERİ. ÖNCE FATİHİN MİLLİ TAKIMA ALINMASI. nedemeye çalışısıyosun sen FATİH; 1995 te trabzonda 7-8 futbolcu milli takımdaydı. teknik direktör fatih terimdi. o zaman trabzonlular alınıyoda şimdi mi alınmıyo.
            SONUÇ OLARAK; Fatih terimi sevmiyorum. bazen adaletsiz olabiliyor belki ama fatih tekke yi almıyorsa bir nedeni vardır. bunda tek suçlu f.TERİM değildir.
            ikinci olarak fatihin şuan TS de olmamasının da tek suçlusu YÖNETİM değildir..yönetim çok çok geçkalmıştır fatih tekkeyi almaya. alanzinyoyu alacaklarına fatihi çoktan almalıydılar..ANCAK, FATİH TS DE DEĞİLSE BUNUN BİR KISIM NEDENİ DE FATİH TEKKEDİR. o bizim gibi duygusal düşünmüyor. binlerce TRABZONLU, eşi, dostu hemşerisi, memleketlisi, ONU İSTERKEN O HALA DAHA, KARİYERİM , YOK AVRUPA DA OYNICAM, KENDİMİ GÖSTERCEM PARA KAZANACAm, HERKES BENİ BEGENECEK PEŞİNDE. PEKİ FATİH, YA EFSANE OLMAK, YA UNUTULMAZ OLMAK..? bence sen o fırsatı kaçırdın. gençliğinin bir döneminde nasıl trabzonspor formasını kaçırdıysan, sonrada en iyi türk futbolcu olmana rağmen nasıl milli takım formasını kaçırdıysan, bunuda kaçırdın!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi ben fatih tekke transferi için hep destek verdim elimden geldiğince elimde geldiği kadar destek vermeye çalışdım ama fatih tekke bu açıklamayı yapmamalıydı bence ben fatih tekke aşığıyım onu trabzonspor forması içinde en çok görmeyi isteyenlerden biriyim ama çok yanlış zamanda çok yanlış bir açıklama
              dediği cümleye bak performansım bogle devam ederse avrupada kalırım ya devam etmezse ne olacak ? ben bu açıklamayı gördüm şok oldum çok hevesim vardı devre arası olsada fatih gelse diye gitdi abi o heves
              İlk olarak YCG61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yönetime çok kızmıştım, fatihi niye almadınız diye. bir kaç kere de burada yazdım. yine kızıyorum. 'zenitte yedek biz niye alalım' gibi hatalı bir düşünceleri olduğu için. fatihin kaliteli futbolcu olduğunun hala farkına varmadıkları için
              ANCAK, FATİHİ RADYODA DİNLEDİĞİMDE, TRABZONSPOR KONUSUNDA NE KADAR SAF OLDUĞUMU, NE KADAR DUYGUSAL DÜŞÜNDÜĞÜMÜ BİR KEZ DAHA ANLADIM.
              biz olsak Fatihin yerinde ne yaparız;
              '
              TRABZONDA BÖYLE BİR KADRO VAR.İYİ ORTASAHA İDARE EDER BİR DEFANS VAR.YÖNETİMDEKİLERDE DÜZGÜN ADAMLAR, İYİSİMİ BENDE TRABZONA GİDİYİM, UMUT GÖKHAN BEN FORVETİ TOPARLARIZ. HABU UŞAKLARLA ELBİRLİĞİYLE ŞAMPİYON OLURUZ' aşağı yukarı böyle düşünürüz. ne parası ne avrupası yağ deriz. yaş 32 olmuş. ben bidaha trabzonu nasıl şampiyon yapabilirimki. şampiyon kadroda nasıl yer alabilrim ki? AMA FATİH BEY ÖYLE DÜŞÜNMÜYOR. önce kendisini düşünüyor. önce BEN, ÖNCE FATİHİN KARİYERİ. ÖNCE FATİHİN MİLLİ TAKIMA ALINMASI. nedemeye çalışısıyosun sen FATİH; 1995 te trabzonda 7-8 futbolcu milli takımdaydı. teknik direktör fatih terimdi. o zaman trabzonlular alınıyoda şimdi mi alınmıyo.
              SONUÇ OLARAK; Fatih terimi sevmiyorum. bazen adaletsiz olabiliyor belki ama fatih tekke yi almıyorsa bir nedeni vardır. bunda tek suçlu f.TERİM değildir.
              ikinci olarak fatihin şuan TS de olmamasının da tek suçlusu YÖNETİM değildir..yönetim çok çok geçkalmıştır fatih tekkeyi almaya. alanzinyoyu alacaklarına fatihi çoktan almalıydılar..ANCAK, FATİH TS DE DEĞİLSE BUNUN BİR KISIM NEDENİ DE FATİH TEKKEDİR. o bizim gibi duygusal düşünmüyor. binlerce TRABZONLU, eşi, dostu hemşerisi, memleketlisi, ONU İSTERKEN O HALA DAHA, KARİYERİM , YOK AVRUPA DA OYNICAM, KENDİMİ GÖSTERCEM PARA KAZANACAm, HERKES BENİ BEGENECEK PEŞİNDE. PEKİ FATİH, YA EFSANE OLMAK, YA UNUTULMAZ OLMAK..? bence sen o fırsatı kaçırdın. gençliğinin bir döneminde nasıl trabzonspor formasını kaçırdıysan, sonrada en iyi türk futbolcu olmana rağmen nasıl milli takım formasını kaçırdıysan, bunuda kaçırdın!
              arkadaşlar hislerime tercüman olmuşsunuz zaten..bulunmaz hint kumaşı değilsin fatih bey. unutma ki Trabzonspordan da büyük değilsin.sanki trabzon yatma yeri performansım düşerse gelirimmiş.gel gel burası çiftlik ya performansın düşünce sende gel..
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar hislerime tercüman olmuşsunuz zaten..bulunmaz hint kumaşı değilsin fatih bey. unutma ki Trabzonspordan da büyük değilsin.sanki trabzon yatma yeri performansım düşerse gelirimmiş.gel gel burası çiftlik ya performansın düşünce sende gel..
                +1967

Yorum

• Fatih'in bu söylemlerini neden hep art niyetli olarak düşünürüz anlamam...
                  10 dakikada evet diyen adam o sırada formda degilmiydi veya gol atmamışmıydı, veya sakatmıydı neydi?...

Sakın bu söylemlerle Taraftarın takım üzerine yaptıgı olumsuz tezahüratları bi nebze olsun dindirmek icin yapmıs olmasın? Fatih TEKKE tezahüratlarından bizim prof futbolcularımız etkileniyor malum ... Fakat bakıyorumda taraftarda baya bi proflaştı bu sıralar... Yok öyle niye dedi yok böyle niye dedi...

Bazı şeyleri açık açık söyleyemiyor olsa bile söylemlerini yerinde buluyorum. Gamedi uzatmadan kısa ve Öz diyeyim... BEN YAŞLIYIM ! anlayana...

Ben hala Fatih'in Trabzonspor'a geleceği inancını taşıyorum ve onunda bu inançta olduğunu biliyorum... Zamanla herşeyi göreceğiz zaten...
                  Vesselam...
                  En son Serhat tarafından düzenlendi; 07.10.2009, 01:11.
                  İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                  Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• takım şampiyonluktan uzaklaşmış kopmuş gitmiş..
                    fatih tekke nin devre arasında alınması kadar saçma ne olabilir ki?
                    fatih in yerine hasanı oynat ya da barışı oynat devamlı..
                    göksu oynasın..
                    sezon başı alsaydın işe yarardı..anlamı ne olacak bu saatten sonra..
                    seneye fatih tekke den ne bekliyorsunuz bu yaşından sonra..
                    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takım şampiyonluktan uzaklaşmış kopmuş gitmiş..
                      fatih tekke nin devre arasında alınması kadar saçma ne olabilir ki?
                      fatih in yerine hasanı oynat ya da barışı oynat devamlı..
                      göksu oynasın..
                      sezon başı alsaydın işe yarardı..anlamı ne olacak bu saatten sonra..
                      seneye fatih tekke den ne bekliyorsunuz bu yaşından sonra..
                      Abi artık yaş devri bitti..Futbolcu kendine bakarsa oynar..Totti,Del Piero,Maldini,Panucci..bunlar ilerlemiş yaşlarına rağmen üst düzey futbol oynadılar ve halen daha oynamaya devam ediyorlar Maldini hariç..Hooijdonk fb ye geldiğinde kaç yaşındaydı adam ligi salladı..

Tekke çok özel bir futbolcudur her zaman takımda olmalıdır
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

Fatih, Trabzonspor için bulunmaz hint kumaşıdır..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih, Trabzonspor için bulunmaz hint kumaşıdır..
                          iyi o zaman. fathin bundan sonra zenitte gol atmaması için dua edilmeli...yoksa 35 yaşından önce gelmez.

Yorum

Öncelikle şu Trabzonspor dan büyüklük meselesini tartışalım isterseniz.

Bu büyüklük ve kendini Trabzonspordan büyük görmek ne demektir, birisi açıklayabilir mi ? Burda MAY sevdalıları da var, bu adam değil miydi kardeşim bana ihtiyacımız var diyin geleyim başkan olayım diyen. Sizce Koskoca Trabzonspor'un gelip ona başkan ol sana ihtiyacımız var demek kendini bir yerlerden büyük görmek değil midir ?

Sadri Bey çocuk gibi bırakıp gidiyorum dediğinde bizler taraftar olarak boy boy afişleri Trabzon meydanına asıp gitme demekle Fatihi Trabzonspor'a aynı şekillerde istemek arasında ne fark var ?

Kimsenin ne kendisini ne de başka birini Trabzonspor'dan büyük gördüğü yok. Ben şahsım adına 140 gün sonra futbola dönen. belki de Trabzonspor'u maddi ve manevi en çok zarara uğratan Yattara kadar Fatih'e de değer verilmesini istiyorum.

Evet Fatih Tekke Trabzonspor için buulunmaz kumaştır, kalkıp şimdi bizi şampiyon mu yaptı nedir bu merakınız diyebilirisniz. Hayır yapmadı, belki yapamayacak da, ama bu mantıkla gidersek 6. şampiyonluktan sonraki hiç kimseyi bir daha ağzımıza bile almamamız gerekir.

Kaldı ki Trabzonspor yatma yeri mi diyorsunuz ?

Bunu neye ve hangi mantığa dayanarak söylüyorsunuz ? Karşımızda adamı koskocaman transfer döneminde çocuk gibi oynatanlara inat hala gelmek isteyen birine karşı mı ? Bakın artık şu Fatih Tekke'yi sömürücü yatıcı biri olarak göstermeyi bırakın. Bu adam zmanında 1 trilyon civarı parasını Trabzonspor da bırakıp gitmiştir, kalkıp da istememiştir bile?

Herşeyi geçtim, sizden ulema gibi düşünmenizi istemiyrum, çok basit bir mantık yürütün kardeşim, bu adam bu sene oynasa da oynamasa da alacağı ek paralar ile yıllık 3 milyon euro civarı bir para alacaktı. yani 6 trilyon. Trabzonspor ise bizden 1750 istedi gerçekleşmedi bu iş diyor. Ulan arada 1250 milyon yani 2,5 trilyon var. Sizce yatacak, oynamayacak, Trabzonsporu rant kapısı olarak görecek birisi kariyerinin son döneminde 2,5 trilyondan feragat eder mi ? Bugün büyük beşiktaşlı nihat bile kaç paralara imza attı Beşiktaşına ???

Arkadaşlar bazen kaptanın söylediği çok büyük lafları alkışlamayı bilmeyen elleriniz çok küçük laflrından dünyaları yıkmayı biliyor.

Çok birşey istemiyoruz sizden; BİRAZ İNSAF.

Yorum

• Fatih ağır konuştu

Fatih ağır konuştu

Zenit'te harikalar yaratan tecrübeli golcü, “Türkiye'ye dönersem, önceliğim Trabzonspor olur. Galatasaray ya da Fenerbahçe'de oynasaydım, şu an milli takımdaydım” diye konuştu.

Rusya’nın Zenit takımında harikalar yaratan eski Trabzonspor’lu Fatih Tekke, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Ocak ayında serbest kalmayacağını ifade eden Fatih, “Mukavelem 2010 Ağustos’ta bitiyor. Kulübüm benle tekrar anlaşmayabilir. Ancak şu andaki iyi performansım sürerse, Avrupa’da kalmak isterim. Türkiye’ye dönersem, önceliğim Trabzonspor olacak. Sezon başında Trabzonspor’lu yöneticilerle 10 dakika konuşup, anlaşmaya vardık. Ancak Zenit gitmeme izin vermedi” diye konuştu. Trabzon’daki esas sorununun gol atamamak olmadığını belirten tecrübeli golcü, “Gökhan ve Umut iyi golcüler ama baskıyı kaldıramıyorlar. Avni Aker’de oynamak zordur. Arkadaşların onlara yardım etmesi gerekiyor” ifadesini kullandı.

‘Anadolu’ya haksızlık yapılıyor’

Milli Takım’a seçilmemesinden de bahseden golcü oyuncu, bu konuda ise sert konuştu. Fatih, “Anadolu takımları haksızlığa uğruyor. Örneğin Ceyhun Eriş, bugün milli takıma alınıyor. Neden daha önce alınmadı? Yusuf neden 34 yaşında milli takımda? Gökdeniz, Fatih neden alınmıyor? Türkiye’de birileri istediği gibi bu olayları yönetiyor. İyi oynayanlar kadroda değil. Rusya’da herkes beni beğeniyor. Ancak neden yokum? Onun cevabını kimse vermiyor. Galatasaray ya da Fenerbahçe’de olsaydım, milli takıma seçilmem çok daha kolay olurdu. Zenit’te şampiyonluk yaşadım. Ancak milli formayı giyemem, kariyerimde düşüşün yaşanmasına neden oldu” yorumunu yaptı.

Fanatik
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öncelikle şu Trabzonspor dan büyüklük meselesini tartışalım isterseniz.

Bu büyüklük ve kendini Trabzonspordan büyük görmek ne demektir, birisi açıklayabilir mi ? Burda MAY sevdalıları da var, bu adam değil miydi kardeşim bana ihtiyacımız var diyin geleyim başkan olayım diyen. Sizce Koskoca Trabzonspor'un gelip ona başkan ol sana ihtiyacımız var demek kendini bir yerlerden büyük görmek değil midir ?

Sadri Bey çocuk gibi bırakıp gidiyorum dediğinde bizler taraftar olarak boy boy afişleri Trabzon meydanına asıp gitme demekle Fatihi Trabzonspor'a aynı şekillerde istemek arasında ne fark var ?

Kimsenin ne kendisini ne de başka birini Trabzonspor'dan büyük gördüğü yok. Ben şahsım adına 140 gün sonra futbola dönen. belki de Trabzonspor'u maddi ve manevi en çok zarara uğratan Yattara kadar Fatih'e de değer verilmesini istiyorum.

Evet Fatih Tekke Trabzonspor için buulunmaz kumaştır, kalkıp şimdi bizi şampiyon mu yaptı nedir bu merakınız diyebilirisniz. Hayır yapmadı, belki yapamayacak da, ama bu mantıkla gidersek 6. şampiyonluktan sonraki hiç kimseyi bir daha ağzımıza bile almamamız gerekir.

Kaldı ki Trabzonspor yatma yeri mi diyorsunuz ?

Bunu neye ve hangi mantığa dayanarak söylüyorsunuz ? Karşımızda adamı koskocaman transfer döneminde çocuk gibi oynatanlara inat hala gelmek isteyen birine karşı mı ? Bakın artık şu Fatih Tekke'yi sömürücü yatıcı biri olarak göstermeyi bırakın. Bu adam zmanında 1 trilyon civarı parasını Trabzonspor da bırakıp gitmiştir, kalkıp da istememiştir bile?

Herşeyi geçtim, sizden ulema gibi düşünmenizi istemiyrum, çok basit bir mantık yürütün kardeşim, bu adam bu sene oynasa da oynamasa da alacağı ek paralar ile yıllık 3 milyon euro civarı bir para alacaktı. yani 6 trilyon. Trabzonspor ise bizden 1750 istedi gerçekleşmedi bu iş diyor. Ulan arada 1250 milyon yani 2,5 trilyon var. Sizce yatacak, oynamayacak, Trabzonsporu rant kapısı olarak görecek birisi kariyerinin son döneminde 2,5 trilyondan feragat eder mi ? Bugün büyük beşiktaşlı nihat bile kaç paralara imza attı Beşiktaşına ???

Arkadaşlar bazen kaptanın söylediği çok büyük lafları alkışlamayı bilmeyen elleriniz çok küçük laflrından dünyaları yıkmayı biliyor.

Çok birşey istemiyoruz sizden; BİRAZ İNSAF.
                                evet Trabzonspor yatma yeri değildir. ne demek bu performansın devam ederse avrupada oynamaya devam ederim demek.çok saçma açıklama yapmış.ikincisi nihatla fatihin yaşıda bir değil.ki beşiktaşta ederinden çok fazla bir ücret verdi nihata.fatih gelirse 32 yaşından sonra 1600.000 euro garanti para ve 3 yıllık sözleşme istiyor. ve buna rağmen performansım düşerse gelirim diyor.Her zaman bahsettiği Trabzonspor aşkı bu mu?. eğer öyle bir düşüncesi varsa gelmesin.ben sahada kendini yırtan umut'a razıyım.hiç olmazsa mücadele ediyor derim...

Yorum

Yükleniyor...
                                X