Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Moderatörlerin konudaki bazı mesajlara müdahele etmesini talep ediyorum

hiçkimse Trabzonspor başkanına hakaret edemez

Yorum

• başkan fatihi yalanlamadı ki arkadaşalar neye dayanarak yönetimi savınuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekke deyince doğru başkanımız söyleyince yanlış.Ne biçim zihniyettir bu.Tekke madem dediğin gibi çok seviyorsun takımı ne diye menajerini işin içine sokuyorsun.hami Shalckeden geldiğinde boş mukaveleye imza attı,Şenol Hoca Seuldan geldiğinde para konuşmadı bile,hararetle savunduğunuz Tekke ise anlamadınızmı hala menajerinin oyununa geliyor.
        bu yorum gayet güzel..yönetimdeki bazıları fatihin alınması konusunda çok istekli değil gibi..fatihindeki menejeri sıkıntı yaratan hal böylyken olmuyo işte...çaba sarfedilmiyor iki tarafında eksiği var bence...
        BORDOOO-MAVİİİİİİ

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekke diyor ki dün de dedim bugün de diyorum: O şartları kabul ediyorum.

Başkan diyor ki: Menejeri fazla para istedi...

Dün Fatih ile konuşuldu mu yoksa menejerle mi?
          baskan Allah ıcın fatıh boyle bır şey soylemedı menajerı dıyınce dondurduk demiş
          HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tekke deyince doğru başkanımız söyleyince yanlış.Ne biçim zihniyettir bu.Tekke madem dediğin gibi çok seviyorsun takımı ne diye menajerini işin içine sokuyorsun.hami Shalckeden geldiğinde boş mukaveleye imza attı,Şenol Hoca Seuldan geldiğinde para konuşmadı bile,hararetle savunduğunuz Tekke ise anlamadınızmı hala menajerinin oyununa geliyor.
            Yahu Fatih'in dediklerinden sonra, bir tane yalanlama oldu mu ?

Sizce suçsuz adam susar mı ?

Ne demek konuşmayacağız ?

NE demek canlı yayında konuyu kapatalım demek ?

Git sor bakalım Şenol hoca ne kadar memnun geldiği için ?

Fatih'in menejeri araya soktuğunu tek bir şahıs hariç kimse söylemedi ?

Trabzonspor için 1,5 milyon eurodan vazgeçen adam, menejerine 1,5 milyon istetir mi ?

Nerenizle dinlediniz konuşmaları ?

Nerenizle baktınız başkanın o koltuktaki duruşuna, davranışlarına ?

Bu saatten sonra yapmayın be...

Yorum

• sadri şener ne yardan geçiyor ne serden!. bırak artık şu H.H. nu (
              .............
              'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
              ............

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar daha unutmadık o günleri, tamam Fatih şu an çok haklı ama gidecem diye yalvaran, tutturan kendisiydi.
                Para iyiydi karşılıklı anlaşıldı nasıl olsa kendi klübü döner gelirim hemen alırlar diye düşünmüş olabilir yalvardığını felan zannetmiyorum açıkcası

Yorum

• Yav keşke kesınlık kazansaydı şu olay 10 gün daha bu forumda mıllet sabahlar bu kadar üstüne gidiliyor bu olayın ya sonunu Allah için çok merak ediyorum.
                  HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başkan fatihi yalanlamadı ki arkadaşalar neye dayanarak yönetimi savınuyorsunuz.
                    Başkan evet Fatihi yalanlamadı ama menajerinin oyununu söyledi.33 yaşında ki bi adam madem çok seviyorsun Trabzonsporumuzu rest çekersin ve gelirsin imzanı atarsın.Menajerlerle uğraştırmazsın.Ünal dedi ki zamanında Tekke aynı yönetimden birisi gibi Tekke ne dedi;Ben Ünaldan çok severim Trabzonu.Ünal dediğin senin kaptanlığını yapmış,oda arkadaşlığını yapmış adam.İşin bir diğer kısmı sevmediğimiz Gökhan Ünal bie çok az tanıdğı Tekkeye abi derken,Tekke kendisinden kaç yaş büyük kaptanına Ünal diye hitap edebilmekte.Yazık.Hayallerimi kırdın Tekke.
                    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu ismi her taşın altından çıkıyor.Ben göremedim ona ait bi başlık varmı forumda ?
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Bu saatten sonra yapılacak gelecek sene için yayın gelirlerini doğru kişilere emanet etmektir.

Bu saatten sonra yapılması gereken Umut'a Teo'ya, Şenol Güneş'e destek vermektir.

Bu saatten sonra yapılması gereken kendi menfaatlerini ön planda tutanları o koltundan indirmektir...

Yorum

• adam olan yönetim çıkar açıklama yapar yoksa suçlamaları kabulenmiş olur ve sonuçlarına katlanır başkan bile dedi biz allah için fatihle para konuşmadı dedi ilk başta zenitle anlaştık dedi sonra konuşmasının devamında zenit hocası fatihi kampa çağırdı dedi sonra zenit anlaşırız o iş kolay dedi ee burda fatihin sölediklerin hangisi yalan.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Fatih'in dediklerinden sonra, bir tane yalanlama oldu mu ?

Sizce suçsuz adam susar mı ?

Ne demek konuşmayacağız ?

NE demek canlı yayında konuyu kapatalım demek ?

Git sor bakalım Şenol hoca ne kadar memnun geldiği için ?

Fatih'in menejeri araya soktuğunu tek bir şahıs hariç kimse söylemedi ?

Trabzonspor için 1,5 milyon eurodan vazgeçen adam, menejerine 1,5 milyon istetir mi ?

Nerenizle dinlediniz konuşmaları ?

Nerenizle baktınız başkanın o koltuktaki duruşuna, davranışlarına ?

Bu saatten sonra yapmayın be...
                            Terbiyeli ol kardeş.Kimse sana terbiyesizlik yapmıyor sende yapma.Önce büyüklerine karşı nasıl konuşacağını öğren.Ondan sonra ben neremle konuşuyorum,sen nerenle konuşuyorsun anlarsın belki.
                            Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu hacısalihoğlunu istifaya davet edelim dicem ama onda o delikanlılık yok istenmediği yerde ne duruyor anlamıyorum
                              bi konu acip imza toplayalim...
                              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu saatten sonra yapılacak gelecek sene için yayın gelirlerini doğru kişilere emanet etmektir.

Bu saatten sonra yapılması gereken Umut'a Teo'ya, Şenol Güneş'e destek vermektir.

Bu saatten sonra yapılması gereken kendi menfaatlerini ön planda tutanları o koltundan indirmektir...
                                Kimdir o doğru kişiler?
                                1

Yorum

Yükleniyor...
                                X