Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke deyince doğru başkanımız söyleyince yanlış.Ne biçim zihniyettir bu.Tekke madem dediğin gibi çok seviyorsun takımı ne diye menajerini işin içine sokuyorsun.hami Shalckeden geldiğinde boş mukaveleye imza attı,Şenol Hoca Seuldan geldiğinde para konuşmadı bile,hararetle savunduğunuz Tekke ise anlamadınızmı hala menajerinin oyununa geliyor.BORDOOO-MAVİİİİİİ
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke diyor ki dün de dedim bugün de diyorum: O şartları kabul ediyorum.
Başkan diyor ki: Menejeri fazla para istedi...
Dün Fatih ile konuşuldu mu yoksa menejerle mi?HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke deyince doğru başkanımız söyleyince yanlış.Ne biçim zihniyettir bu.Tekke madem dediğin gibi çok seviyorsun takımı ne diye menajerini işin içine sokuyorsun.hami Shalckeden geldiğinde boş mukaveleye imza attı,Şenol Hoca Seuldan geldiğinde para konuşmadı bile,hararetle savunduğunuz Tekke ise anlamadınızmı hala menajerinin oyununa geliyor.
Sizce suçsuz adam susar mı ?
Ne demek konuşmayacağız ?
NE demek canlı yayında konuyu kapatalım demek ?
Git sor bakalım Şenol hoca ne kadar memnun geldiği için ?
Fatih'in menejeri araya soktuğunu tek bir şahıs hariç kimse söylemedi ?
Trabzonspor için 1,5 milyon eurodan vazgeçen adam, menejerine 1,5 milyon istetir mi ?
Nerenizle dinlediniz konuşmaları ?
Nerenizle baktınız başkanın o koltuktaki duruşuna, davranışlarına ?
Bu saatten sonra yapmayın be...
Yorum
-
İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar daha unutmadık o günleri, tamam Fatih şu an çok haklı ama gidecem diye yalvaran, tutturan kendisiydi.
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan fatihi yalanlamadı ki arkadaşalar neye dayanarak yönetimi savınuyorsunuz.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
Hayrettin Hacısalihoğlu ismi her taşın altından çıkıyor.Ben göremedim ona ait bi başlık varmı forumda ?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Bu saatten sonra yapılacak gelecek sene için yayın gelirlerini doğru kişilere emanet etmektir.
Bu saatten sonra yapılması gereken Umut'a Teo'ya, Şenol Güneş'e destek vermektir.
Bu saatten sonra yapılması gereken kendi menfaatlerini ön planda tutanları o koltundan indirmektir...
Yorum
-
adam olan yönetim çıkar açıklama yapar yoksa suçlamaları kabulenmiş olur ve sonuçlarına katlanır başkan bile dedi biz allah için fatihle para konuşmadı dedi ilk başta zenitle anlaştık dedi sonra konuşmasının devamında zenit hocası fatihi kampa çağırdı dedi sonra zenit anlaşırız o iş kolay dedi ee burda fatihin sölediklerin hangisi yalan.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Fatih'in dediklerinden sonra, bir tane yalanlama oldu mu ?
Sizce suçsuz adam susar mı ?
Ne demek konuşmayacağız ?
NE demek canlı yayında konuyu kapatalım demek ?
Git sor bakalım Şenol hoca ne kadar memnun geldiği için ?
Fatih'in menejeri araya soktuğunu tek bir şahıs hariç kimse söylemedi ?
Trabzonspor için 1,5 milyon eurodan vazgeçen adam, menejerine 1,5 milyon istetir mi ?
Nerenizle dinlediniz konuşmaları ?
Nerenizle baktınız başkanın o koltuktaki duruşuna, davranışlarına ?
Bu saatten sonra yapmayın be...Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu hacısalihoğlunu istifaya davet edelim dicem ama onda o delikanlılık yok istenmediği yerde ne duruyor anlamıyorumSeninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra yapılacak gelecek sene için yayın gelirlerini doğru kişilere emanet etmektir.
Bu saatten sonra yapılması gereken Umut'a Teo'ya, Şenol Güneş'e destek vermektir.
Bu saatten sonra yapılması gereken kendi menfaatlerini ön planda tutanları o koltundan indirmektir...1
Yorum
Yorum