Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak derbeder tarafından gönderildi
    thy trabzon -istanbul sefeeri dubai değil

istanbula gelip girmeyecek mi? görünmüyor işte
    "...denize gel"

Yorum

• şenol hoca birşeyler yapmalıç lütfen hocam.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kim varki trabzonda? Ben varım
        başka?
        bugun basın toplantısının ordaydım kimseler yoktu ama burda herkes çok seviyor herşeyi yapmaya hazır icraatta kimse yok

Murat biliyorum çiziksin şuan haydi 19:55 de kaçay sultan gitmeden yakalayalım etma gitma sultanım diyelim ???

yada gel msne ordan konuşalım

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yemin ediyorum bu günkü programı sunan bizden birisi olsa bitmişti bu iş. Yapacağı tek şey başkandan izin alıp Fatih'i arayıp canlı yayına bağlamak ve başkan imzalasın diyor sen de istiyorsun ne diyorsun demek. Elbette Fatih tamam diyecekti..
          Abi onun pazarlığı yapılmıştır yayından önce..Hatta bir ara tam yayına bağlanırken ona benzer birşeyler duydum ama emin değilim..
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• ne oldu şimdi biri küçük bi acıklma yapabilir mi
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Evet artık değil , neden acaba !
              Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artık icraat vakti geldi iki traf mutlaka barıştırılmalı.
                evetiki taraf yanyana gelse olay çözülecek telefondan konuşmalarla olmaz bu iş

yanyana da ancak biz getiririz. Taraftar için gelmek istiyorum diyen birisi var karşımızda hadi gösterelim neler yapabileceğimizi .

Futbolcu - Taraftar - Yönetim arasındaki buzullarda yok olur belli mi olur?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yemin ediyorum bu günkü programı sunan bizden birisi olsa bitmişti bu iş. Yapacağı tek şey başkandan izin alıp Fatih'i arayıp canlı yayına bağlamak ve başkan imzalasın diyor sen de istiyorsun ne diyorsun demek. Elbette Fatih tamam diyecekti..
                  Oğuz Tongsir'in programı durdurup Başkan'a soru sorduğu anı hatırladın değil mi abi.
                  Fatih'in,ben Şenol Güneş hariç herkesten daha çok Trabzonspor'luyum dediği an.

Aynı şeyi gs futbolcusu deseydi nasıl yorumlardı kimbilir.

Söylediğine katılıyorum.Bir Trabzonspor muhabiri işi bağlardı.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• ama nasıl olcak

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sıkı tutun..
                      f.tekke f.tekke sanki trabzonspor f.tekke ye muhtac. madem trabzonspor da oynamak istiyor arasin baskani desinki sezon sonuna kadar para almiyorum. 4 ay sorna sözlesmesi sona erecek oyuncuya 1,5 mio € ücret ödenecek bir de 1,5 mio € yillik ücret alacak. yönetim ne yapsin. hami bos kagita imza atmisdi.
                      Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                      irkciliga hayir bursa
                      Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evetiki taraf yanyana gelse olay çözülecek telefondan konuşmalarla olmaz bu iş

yanyana da ancak biz getiririz. Taraftar için gelmek istiyorum diyen birisi var karşımızda hadi gösterelim neler yapabileceğimizi .

Futbolcu - Taraftar - Yönetim arasındaki buzullarda yok olur belli mi olur?
                        Gayretlerini takdir ediyorum.

Yorum

• Kaptan saaat 7 de İstanbula uçuyor...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sizin bluduğunuz Avrupadaki pilot takımın oyuncusu size güvenmiyor...19 yaşındaki çocuk...Size güvenmiyor...Allah aşkına şirketlerinizi nasıl yönetiyorsunuz siz?

bunlara ek olarak birde elimizdeki karadenizspor facşasını ekelyelim. az önce kardenizspor sürmenesporla hazırlık maçı yaptı tesislerde 3-0 gibi bir skorla mağlup oldu. sürmenespor topçuları aynen şunu söyledi. o takımdan kim çıkabilir ki A Takıma.

GÜVENİN OLMADIĞI BİR KULÜP VE YÖNETİMLER.
                            yazık günahtır burda kenimizi boş yere helak etmeyelim. vatandaşlar yeme içme peşindeler.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İmkanı olanlar havaalanına gitsinler arkadaşlar.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• şenol hocam sen de gir devreye. iki tarafı bir araya getirin. iş hallolacak herkes rahat nefes alacak. Trabzonspor tarihinde böyle sıkıntılı bir dönem görülmemiştir. bu taraftara da yazık günah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X