yönetimden bir açıklama gelir galiba. merak ediyorum ne diyecekler acaba. böyle olması kötü oldu. medyaya yansımadan bu sorun çözülseydi. önce başkan sonra fatih açıklama yaptı.zarar gören trabzonspor oluyor. lütfen biraz daha sağduyu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Fatih Tekke gerçekleri açıkladı.Sen daha Zenit'le anlaşama bir senaryo yaz kendin oyna sonra sağa sola iftira at.Yazıklar olsun.Yattara'yı sakat sakat oynattır adamın ayağı kırık kırık oynasın sonra git adama ifitira at.Broos,Ersun Hoca,Gökdeniz,Zafer Yelen,Burak Yılmaz,Fatih Tekke.İsimler farklı atılan iftiralar aynı.Nuri Albayrak klübü batırdı diye herkes ayağa kalktı borç 40 trilyondu şimdi oldu 100 sonuç ne?Yine 6. sıradayız,yine Kayseri önümüzde.Başkan keşke almıyoruz deseydin keşke taraftara bunu yapmasaydınız.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin e indirim teklif ettiniz mi ? Yoksa Fatih konusunda olduğu gibi teklifi kendinize yapıp red kararını kendiniz verip basına mı sızdırdınız?
Hüseyin iyi topçu kötü topçu ayrı bir mevzu...Bence de gitmeliydi...Ama kendi aldığınız kararları meşru kılmak için başkalarına çamur atmak vakayı adiyeden oldu sayın başkan...
Ve sayın başkan dikkat edin cenabı Allah gözüünüze sokuyor...
1 yıl sonra Zaferi
1.5 yıl sonra Burak ı almak zorunda kaldınız...Ersun hocayı gitmeye zorladığınıza pişman oldunuz...Sezon ortasında 3 kez Fatih i alacağız demek zorunda kaldınız...Oturun bir muhasebe yapın....Kendiniz için değilse bizim için....
Yorum
-
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu herhalde herşeyi o engelliyor
artık insanlar bu yönetim gitmeden taraftarlığını bir kenara bırakacak bence FATİH transferini bizzzat başkan bitirmeliydi
yazık oldu şu an çoğu taraftar gibi yönetime nefret doluyum
aklımdan geçenleri yazamıyorum yazmak istemiyorum....................................... ................
Yorum
-
En az Kayserispor kadar yönetilen bir Trabzonspor istiyorum, silkinelim daha iyisini ortaya çıkarabiliriz.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan harbi sucsuz olabilir ,yine yeni yeniden yanindakilerin kurbani olmus olabilir ama u bir degil iki degil uc degil. Kurunun yaninda yas da yanacak Baskan!
Nuri Albayrak ta zaten iyi başkandı, Haşim Sayitoğlu ne yaptıysa yaptı..
Yorum
Yorum