Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• medyatrabzon'a göre Fatih Trabzonspor'da...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu Konuyu 258 Aktif Üye Görüntülüyor 258 (177 Üye ve 81 Misafir)

Vay Anasını Sayın Seyirciler
      Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Konuyu 258 Aktif Üye Görüntülüyor 258 (177 Üye ve 81 Misafir)

Vay Anasını Sayın Seyirciler
          Az..

Selçuk transferinde daha fazlaydı..

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Gelişmeleri aralıksız takip edebilmek için rapor aldım gece gündüz buradayım .. Gel artık Sultan gel .

Yorum

• ufff iyice sıktı bu iş
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Fatih'in kulübü Zenit ile yapılan görüşmelerde 1 milyon Euro'ya anlaşıldığı bilgisini edindiklerini ifade eden Karyağdı, yöneticilerin golcü futbolcuya ulaşılamadıklarını öğrendiklerini dile getirdi.

Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az..

Selçuk transferinde daha fazlaydı..
                  Sultan da Bi Transfer Olsun O Zaman Gör

Yani Resmen Açıklansın O Zaman
                  Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih'in kulübü Zenit ile yapılan görüşmelerde 1 milyon Euro'ya anlaşıldığı bilgisini edindiklerini ifade eden Karyağdı, yöneticilerin golcü futbolcuya ulaşılamadıklarını öğrendiklerini dile getirdi.

Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı
                    Son dakikamı ne bu yoksa ligtv forumunda yazılmış birşeymi ?
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son dakikamı ne bu yoksa ligtv forumunda yazılmış birşeymi ?
                      Anahaber bülteninde söyledi bunları Can Karyağdı.

Yorum

• Bu ne ya böyle komedimi olur.Adamı alacaklar telefonuna ulaşılamıyor
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• Yahu bu gece resmi bir açıklama bekleniyor mu ?
                          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Ben artık çıkıyorum burda durdukça insan geriliyor
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• bu iş tamam ya hayırlı olsun ..

Yorum

• Recep Alkan' la irtibata geçsin o ulaşır sultana
                                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X