İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kesin çözüm bulundu arkadaşlar.
Kimseyi zengin falan etmiyoruz.çok iyi olmuş
BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 numara konusunda kafalarda soru işareti kalmasın artık.
Kural açıkça belirtiyor.
TFF Yönetim Kurulu'nun 21.04.2009 tarihli toplantısında görüşülerek kabul edilen ve Federasyonumuzun resmi internet sitesinde ( www.tff.org ) ilan edilerek yürürlüğe giren Sportif Ekipman ve Reklâm Talimatı'nın 10. maddesi hükümleri gereğince;
"2009 - 2010 Futbol Sezonunda, Turkcell Süper lig, Bank Asya 1. Ligi, TFF 2. Ligi ve TFF 3. Ligi'nde yer alan kulüpler, forma sırt numaralarını 1 - 99 rakamları arasında futbolcu isimlerine göre belirleyecekler ve hangi futbolcunun kaç numaralı formayı giyeceğini müsabakaların başlamasından önce TFF'ye bildireceklerdir. 2009 - 2010 futbol sezonunda belirlenen numaralara göre futbolcular aynı formayı sezon sonuna kadar kullanmak zorundadırlar. Kullanılan forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (Futbolcunun başka bir kulübe transfer olması v.s.) başka bir futbolcuya verilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan boş numaralardan birinin verilmesi zorunludur. Oyuncuların formalarındaki sırt numaralarının boyu 25 - 27 cm arasında olacak ve her bir oyuncu farklı numara giyecektir. Formaların arka tarafındaki numaraların altına yazılacak isimlerin harflerinin büyüklüğü 7,5 cm'den büyük olmayacak ve formalara yazılacak olan isimler de müsabakalardan önce TFF' ye bildirilecektir."
Daha önceyazan var ise affola. Sayfa hızlı ilerlediği için yetişemiyorum. Biyandan iş biyandan burası.
Bu bilgiyi niye koydunuz arkadaşlar Sadri Başkan'ın hep bir Özel problem çıkıyor derken kastı buydu! Fatih Tekke ben 9 'dan başka giymem deyip resti çekiyor mu şimdi!Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahadır abi asbaşkan,Sağlık kurulu başkanını da isterizUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Erdem kadromuz hemen hemen aynı...Sadece ben kolombiyalıyı koyuyorumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kesin çözüm bulundu arkadaşlar.
Kimseyi zengin falan etmiyoruz.Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Youla mula esprilerini de yemiş olduk öyle mi...
Size ne kardeşim benim kadromda Fatih 60 dan sonra girer...Bir yandan staj yapmış olur fena mı
Ağabey kaptanımıza teknik direktörlükte yakışır başkanlıkta...“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Aydın Üniversitesi'nde,
Şu anda toplantı halinde olan Trabzonspor'lu öğrenciler(bir dernek kuruyorlarmış)
İçlerinden yönetici akrabası olan birisinin verdiği müjdeyle,
Havalara zıplamış,olayı çığlıklarla kutlamışlar..
Bir "fenomen" i dolu,dolu yaşıyoruz vesselam..
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar fani Orhan
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdem kadromuz hemen hemen aynı...Sadece ben kolombiyalıyı koyuyorum
Yorum
-
İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın Üniversitesi'nde,
Şu anda toplantı halinde olan Trabzonspor'lu öğrenciler(bir dernek kuruyorlarmış)
İçlerinden yönetici akrabası olan birisinin verdiği müjdeyle,
Havalara zıplamış,olayı çığlıklarla kutlamışlar..
Bir "fenomen" i dolu,dolu yaşıyoruz vesselam..
Şaka bir yana Veysel abi kimse kabullenmek istemiyor.
Ama bu sefer bitti gibiBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
Yorum