Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Net olan bir şey yok...Ama mesafe aldık diyebilirim. Fatih le tekrar görüşmeyi gerektirecek bir durum yok. Zenith le görüşüyoruz...Görüşmeler devam ediyor

Az önce Ünal hoca ile yaptığım görüşmeden aldığım cevaplardır arkadaşlar
    Peki bu transferi Başkan açıklamak istemiş olabilir mi abi? Yani ondan dolayı yuvarlak ifadeler?
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesin çözüm bulundu arkadaşlar.
      Kimseyi zengin falan etmiyoruz.
      çok iyi olmuş
      BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Bahadır abi asbaşkan ve Sağlık kurulu başkanını da isteriz

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          9 numara konusunda kafalarda soru işareti kalmasın artık.
          Kural açıkça belirtiyor.

TFF Yönetim Kurulu'nun 21.04.2009 tarihli toplantısında görüşülerek kabul edilen ve Federasyonumuzun resmi internet sitesinde ( www.tff.org ) ilan edilerek yürürlüğe giren Sportif Ekipman ve Reklâm Talimatı'nın 10. maddesi hükümleri gereğince;
          "2009 - 2010 Futbol Sezonunda, Turkcell Süper lig, Bank Asya 1. Ligi, TFF 2. Ligi ve TFF 3. Ligi'nde yer alan kulüpler, forma sırt numaralarını 1 - 99 rakamları arasında futbolcu isimlerine göre belirleyecekler ve hangi futbolcunun kaç numaralı formayı giyeceğini müsabakaların başlamasından önce TFF'ye bildireceklerdir. 2009 - 2010 futbol sezonunda belirlenen numaralara göre futbolcular aynı formayı sezon sonuna kadar kullanmak zorundadırlar. Kullanılan forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (Futbolcunun başka bir kulübe transfer olması v.s.) başka bir futbolcuya verilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan boş numaralardan birinin verilmesi zorunludur. Oyuncuların formalarındaki sırt numaralarının boyu 25 - 27 cm arasında olacak ve her bir oyuncu farklı numara giyecektir. Formaların arka tarafındaki numaraların altına yazılacak isimlerin harflerinin büyüklüğü 7,5 cm'den büyük olmayacak ve formalara yazılacak olan isimler de müsabakalardan önce TFF' ye bildirilecektir."

Daha önceyazan var ise affola. Sayfa hızlı ilerlediği için yetişemiyorum. Biyandan iş biyandan burası.

Bu bilgiyi niye koydunuz arkadaşlar Sadri Başkan'ın hep bir Özel problem çıkıyor derken kastı buydu! Fatih Tekke ben 9 'dan başka giymem deyip resti çekiyor mu şimdi!
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bahadır abi asbaşkan,Sağlık kurulu başkanını da isteriz
            Onlar fani Orhan
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Erdem kadromuz hemen hemen aynı...Sadece ben kolombiyalıyı koyuyorum
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Kesin çözüm bulundu arkadaşlar.
                Kimseyi zengin falan etmiyoruz.
                super
                Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

Bu arada Youla mula esprilerini de yemiş olduk öyle mi ...

Size ne kardeşim benim kadromda Fatih 60 dan sonra girer...Bir yandan staj yapmış olur fena mı

Ağabey kaptanımıza teknik direktörlükte yakışır başkanlıkta...
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Şu arabaya Serdar Balinin fotosunu niye koymuyorlar
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Aydın Üniversitesi'nde,

Şu anda toplantı halinde olan Trabzonspor'lu öğrenciler(bir dernek kuruyorlarmış)

İçlerinden yönetici akrabası olan birisinin verdiği müjdeyle,

Havalara zıplamış,olayı çığlıklarla kutlamışlar..

Bir "fenomen" i dolu,dolu yaşıyoruz vesselam..

Yorum

Onlar fani Orhan
                        Abi o zaman sen onu 'Bali' ile yapıştır.... kökten çözüm

Yorum

Erdem kadromuz hemen hemen aynı...Sadece ben kolombiyalıyı koyuyorum
                          Ben hep unuttum onu abi.Olmazsa Burak'ı çıkarır, Serkan'ı öne çeker, Sezer'i komple çıkarır, Ömer'i arkaya koyar, Fatih'in yanınada Teo'yu alırız. Buda bir alternatif

Yorum

• ---------------Onur Recep Kivrak ------

Serkan-------Song-------Ceyhun------Cale

------------------ Selçuk --------------

Alanzinho --------Colman-------------Gabriç

--------- Teo ------------- Fatih --------
                            Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aydın Üniversitesi'nde,

Şu anda toplantı halinde olan Trabzonspor'lu öğrenciler(bir dernek kuruyorlarmış)

İçlerinden yönetici akrabası olan birisinin verdiği müjdeyle,

Havalara zıplamış,olayı çığlıklarla kutlamışlar..

Bir "fenomen" i dolu,dolu yaşıyoruz vesselam..
                              Bu Yöneticilerin amma akrabaları varmış

Şaka bir yana Veysel abi kimse kabullenmek istemiyor.

Ama bu sefer bitti gibi
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İnanmıyorum , resmi açıklama gelmeden .

Yorum

Yükleniyor...
                                X