Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu hatamı düzelteyim ;

Gökhan Ünal geçen sezon 15 gol attı.

14 yazmıştım.

15 gol 11 asist.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de savunuyorum...
      Fatih Tekke'den sonra en iyi yerli forvet Gökhan'dır...
      Geçen Sezonun en iyi forveti de Gökhan Ünal'dır...
      Ama Gökhan gitmeli,burada Gökhan'ın kafası hiçbir zaman rahat etmicek...
      Böyle bir ortam da nasıl edebilir ?

Maç 2-0 , Gökhan 1 tane atmış , bir pozisyonda Umut'a pas mı verdi kaleye mi vurdu anlıyamadık ama tribünlerden hemen laylalaylayla Fatih Tekke seslerinin yükseldiği bir ortamda ne bekliyebilirsin ki bu futbolcudan..emin olun bir futbolcuya bu kadar kötülüğü rakip takım taraftarları bile yapmıyor.. önceki sayfalar da bir arkadaş demişti.. ben olsam Gökhan'ın yerinde ya başlıyacam şimdi Fatih Tekke'nize de vs.. derim. böyle bir olay dünya futbol tarihinde görülmemiştir heralde.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu adam dediğin senin sözleşmeli futbolcun..! 3-4 senedir Zenit'te forma giyen Fatih için forumda konular açıldığı yetmiyormuş gibi stadda da bugün ki gibi Fatih Tekke sesleri yükselirken , arkadaşın Gökhan'ın yani şu an bordo-mavi formayı giyen bir futbolcunun gollerini buraya koyması senin niye bu kadar zoruna gidiyor ?
        zoruma gittiği falan yok,sanki biz gökhanı izlemiyormuş gibi video koymanın ne anlamı var?belli sahada ne yaptığı ortada,geçen sene düzgün bir santrafor ikilimiz olsaydı şampiyonduk!

Yorum

• şenol hocanın maç sonu, transfer hakkında söylediği şeyler, bana umut verdi, galiba az kaldı bombayı patlatmaya
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya koymayın şu adamın gollerini buraya,her oyuncunu fanı var diye göndermeyelimmi? tarihimizin en büyük kazıklarından biridir Gökhan ünal,eğer teklif varsa hemen gönderilmeli.

Fatih gelse bile yanına yabancı bir forvette şart..eğer hedef yüksekse tabi..
            Gökhan Ünal bu golü attığı zamanki yüzünüzü görmek isterdim..

Trabzonspor'un oyuncusunu savunuyorum Vanspor'un değil !

Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu hatamı düzelteyim ;

Gökhan Ünal geçen sezon 15 gol attı.

14 yazmıştım.

15 gol 11 asist.
              Şunu sorayım ;

Bizi şampiyonluktan kim(ler) etti ?

*Tek bir sebep olamaz tabi ki . Sıralama yaptığımızda ilk sırada kim yer alırdı ?

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zoruma gittiği falan yok,sanki biz gökhanı izlemiyormuş gibi video koymanın ne anlamı var?belli sahada ne yaptığı ortada,geçen sene düzgün bir santrafor ikilimiz olsaydı şampiyonduk!
                E alınmasını çok istediğiniz Fatih Tekke düzgün bir santrfor değilmiydi de yıllarca bu takımda oynamasına rağmen neden şampiyon olamadık ? Mantığa bakarmısın yahu hala bir futbolcuyla şampiyonluğun gelebileceğini düşünüyorsunuz pehh.

Yorum

• "Her sene böyle Trabzon'a böyle..."
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şunu sorayım ;

*Tek bir sebep olamaz tabi ki . Sıralama yaptığımızda ilk sırada kim yer alırdı ?
                    Bizi Sampiyonluk potasina kim(ler) soktu?
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 6. olmaları , ligin dışında ekstra 1 maç oynamalarından başka bir şeye yaramaz . Elindeki en değerli adamı , bir mucize olasılığının peşine bağlayarak hayatından bir sene çalmak , üstelik Trabzonsporda oynayabileceği en uygun şartlar oluşmuş iken "zorla" bağlamak , zaten tam Trabzonspor'un yapabileceği türde bir davranıştır .

Dersin ki Trabzonspor , MVV'nin pilot takımı .

Bu sene Brüls'ü tek idmanda görmeden sildik defterden . Seneye de Papy'nin davasına bakacak bir avukat görevlendiririz .

Bizde para gani ...

Burada fikir çatıştırmıyorum . Açıkçası herkesin mantığı da kendine . Benim çağrım , olaya biraz iktisadi açıdan bakılmasıdır . Yoksa insan mantığı , vicdanına bağlı oldukça her neereye istiyorsan o yola çıkarır .

Kulüpte para yok , Fatih Tekke 40 yılın en büyük meselesi haline gelmiş , takım lig tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşamış , Borsada boğaza kadar batılmış ...

Bir Allah'ın kulu çıkıpta demiyor ki , önceki eldeki malzemeyi toparlayıp öz kaynaklarla çözebilidiğimiz ölçüde sorun çözelim , ondan sonra transfer gerekiyorsa onu düşünülim diye ...

Her problemde para harcayacağız ... -Arkasına adam kaçırıyor ? Yerine adam al gitsin . E , ümit milli adamın var orada ... Onun saçları uzun , karaktersiz ...

-Ortasaha müdafa arasında oynayacak oyuncun yok .... Getir belediyeden bir adam . Elinde en parlak Afrikalısı var ? Yok az pişmiş , çiğ sevmiyoruz ...

Şimdi gideceğiz adamın birine 250 bin euro para ödeyeceğiz ... Ne için ? forvet lazım . Madem o farkı cebinden çıkaracaksın , fathi için önerdiğin paranın üzerine koy ... Yok olmaz , yabancı olacak , bizim aracı öyle istiyor .

Böyle kulüp idare edilmez . Böyle idare edilmiyorsa , buna çanak tutan taraftardan taraftar olurmu , onun da cevabını okuyana bırakıyorum .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şunu sorayım ;

Şampiyon olamamızın tek sebebi ;

Oynamış olduğumuz ''en önemli'' derbi maçlarını kazanamamızdır.

Buda takım olarak sorumluyuz demektir.
                        En son Serdær tarafından düzenlendi; 10.01.2010, 01:12.
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• gökhan ve umut cok gol kaciriyor dogrudur, bende cok kiziyorum. ama bi düsünün adamlarin yedekleri yokki onlari zorlasin forma kapma savasi yok yani.
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizi Sampiyonluk potasina kim(ler) soktu?
                            Şampiyonluk potasına girmek bir başarı mıdır ?
                            Şampiyonluk potasına sokanlar bizi şampiyonluktan ettikten sonra bu işin esprisi nerede ?

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle bir ortam da nasıl edebilir ?

Maç 2-0 , Gökhan 1 tane atmış , bir pozisyonda Umut'a pas mı verdi kaleye mi vurdu anlıyamadık ama tribünlerden hemen laylalaylayla Fatih Tekke seslerinin yükseldiği bir ortamda ne bekliyebilirsin ki bu futbolcudan..emin olun bir futbolcuya bu kadar kötülüğü rakip takım taraftarları bile yapmıyor.. önceki sayfalar da bir arkadaş demişti.. ben olsam Gökhan'ın yerinde ya başlıyacam şimdi Fatih Tekke'nize de vs.. derim. böyle bir olay dünya futbol tarihinde görülmemiştir heralde.
                              Ben de bunları düşünüyorum,Taraftar böyle yaptığı sürece Gökhan parasına bakar,Kafası hiçbir zaman da rahat etmez,Bundan dolayı gitmeli..
                              Hadi sadece saha içinde tepki olsa neyse,Bir futbolcuya saha dışında Ailesinin ve ya arkadaşının yanında küfredilmesi nasıl bir mantıktır anlamadım??

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                6. olmaları , ligin dışında ekstra 1 maç oynamalarından başka bir şeye yaramaz . Elindeki en değerli adamı , bir mucize olasılığının peşine bağlayarak hayatından bir sene çalmak , üstelik Trabzonsporda oynayabileceği en uygun şartlar oluşmuş iken "zorla" bağlamak , zaten tam Trabzonspor'un yapabileceği türde bir davranıştır .

Dersin ki Trabzonspor , MVV'nin pilot takımı .

Bu sene Brüls'ü tek idmanda görmeden sildik defterden . Seneye de Papy'nin davasına bakacak bir avukat görevlendiririz .

Bizde para gani ...

Burada fikir çatıştırmıyorum . Açıkçası herkesin mantığı da kendine . Benim çağrım , olaya biraz iktisadi açıdan bakılmasıdır . Yoksa insan mantığı , vicdanına bağlı oldukça her neereye istiyorsan o yola çıkarır .

Kulüpte para yok , Fatih Tekke 40 yılın en büyük meselesi haline gelmiş , takım lig tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşamış , Borsada boğaza kadar batılmış ...

Bir Allah'ın kulu çıkıpta demiyor ki , önceki eldeki malzemeyi toparlayıp öz kaynaklarla çözebilidiğimiz ölçüde sorun çözelim , ondan sonra transfer gerekiyorsa onu düşünülim diye ...

Her problemde para harcayacağız ... -Arkasına adam kaçırıyor ? Yerine adam al gitsin . E , ümit milli adamın var orada ... Onun saçları uzun , karaktersiz ...

-Ortasaha müdafa arasında oynayacak oyuncun yok .... Getir belediyeden bir adam . Elinde en parlak Afrikalısı var ? Yok az pişmiş , çiğ sevmiyoruz ...

Şimdi gideceğiz adamın birine 250 bin euro para ödeyeceğiz ... Ne için ? forvet lazım . Madem o farkı cebinden çıkaracaksın , fathi için önerdiğin paranın üzerine koy ... Yok olmaz , yabancı olacak , bizim aracı öyle istiyor .

Böyle kulüp idare edilmez . Böyle idare edilmiyorsa , buna çanak tutan taraftardan taraftar olurmu , onun da cevabını okuyana bırakıyorum .
                                Bugünkü basketbol maçında bile Fatih TEKKE tezahuratı yapan taraftarı gördükten sonra ne diyeceğimi bilemiyorum ..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X