Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gignac.....
    evet tam kendisi ya
    Partilhe os seus vídeos com Portugal e o Mundo

Yorum

• Diarra Belgradan ayrilmak istiyor nedeni bilmiyorum sanirim avrupaya acilmak istiyormus bide maddi problemler varmis belgrada...onun icin manajeri cesitli kulüplerle görüsmesi dogal karsilanabilir...
      Belgradlilar bonservisi 2-2,5 milion euro civari diyor
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İngiltere Premier League takımlarından Birmingham, Glasgow Rangers'in süper golcüsü Kris Boyd'u transfer etmek için girişimlere başladı.
        Fenerbahçe ve Galaatsaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Boyd için, düğmeye basan Premier Lig temsilcisi golcü oyuncu için 7.5 milyon avro bonservis bedelini de gözden çıkarttı.
        spor x
        yalann haberrr
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu görüntülerden şunu anladım,kesinlikle videodan izlenerek futbolcu alınmaz
          yani ......
          Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
          Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
          .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lamine diarrranın menejeriyle dün akşam istanbulda görüşüldü:

1-bu futbolcu transfer listemizde idi yani komite tarafından takip edildi

2-fiyat ve karşılaştırma bakımından çok para verilmez ona daha iyisini alırsın listeden yani değmez fiyatı makul seviyeye inerse alınabilir yani değerini bulursa

3-bu futbolcuyu izleme komitesi mi önerdi yoksa menejerler mi

4-neden bizim haricimizde futbolcunun menejeri başka takımlarla da görüştü

futbolcuya pazar yapmak mı istiyor

6-bu futbolcu haricinde 1 yabancı forvetle daha görüşüyoruz ancak isim alamadım
            yani ilk kez komitenin izlediği bi adam alınabilir durumda yanlış mı anladım...eğer doğruysa iyi haber...peki komite bu oyuncuya sıcak bakmıyor mu 2. maddeden bunu anladım...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı, Batuhan ve Serdar Özkan yanı sıra 5 milyon Euro vererek transfer etmek istiyor.

yuh artık....
              poetricus

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında Murat Tosun çok iyi bir alternatif forvet için.

Sorun bizim Gökhan'la Umut'u da alternatif olarak görmemiz.ı
                dogru onlar gol kacirmakta alternatifsiz onca zaman murat da dursa orda herhalde bi yerine carpar gol olurdu bir kac defa sanirim gökhan dan daha iyi calim atmak icin cok fazla bisey yapmasina gerek yok
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gignac . Alabilitemiz %0 ne yazıkki
                  Bazen kendimi real madrid in forumunda zannediyorum.

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende beğeniyorum çok iyi bir oyuncu yakında iyi bi takıma transfer olur zaten

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı, Batuhan ve Serdar Özkan yanı sıra 5 milyon Euro vererek transfer etmek istiyor.

yuh artık....
                      Son çırpınışlar

İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazen kendimi real madrid in forumunda zannediyorum.

Yorum

bizi eleyen fransız takımının 10 numaralı oyuncusu gignac ve arsenal dahil birçok takım peşinde ayrıca tunus asıllı olduğunu zannetmiyorum...
                        firansiz milli takiminda oynuyor ben tunus asilli olaran biliyorum

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında Murat Tosun çok iyi bir alternatif forvet için.

Sorun bizim Gökhan'la Umut'u da alternatif olarak görmemiz.ı
                          murat tosun iyi forvet alternatif için ben kefilim
                          Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                          Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                          .................Yenişehirli Avni

Yorum

Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı, Batuhan ve Serdar Özkan yanı sıra 5 milyon Euro vererek transfer etmek istiyor.

yuh artık....
                            iyide sercan cikmasaydi bjk 2-1 kazanacakti maci..o ciktiktan sonra bursa kazandi..umarim alirlar.
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Forumda adamına göre muamele var .

Murat Tosun küçümseniyor . Aynı yönetim gidip bir milyon harcayarak Ali Güzeldal'ı ya da süper ligde tutunamayan Erhan Küçük'ü aslaydı göklere çıkarılacaktı .

Murat Tosun'da Trabzonlu değil mi ? Ancak doğru , diğer kriterlerden geçemiyor .

Gökçekgiller Ankaraspor'u ortada bırakmasaydı Murat ilk yarı itibariyle Pektemek'in 16 maçta 6 gol istatistiğini geride bırakıp ligin en çok gol atan iki yerli isminden biri olabilirdi . Bu ihtmal dışı değil , iki seneden bu yana Anadolu futbolunu takip eden herkes bu sonuca ulaşabilir .

Dayanaksız , aklına estiği gibi konuşan arkadaşlarımızın imzasına "mantık aramayın" ifadesi koymasını rica ediyoruz . Bu , onlara olan yaklaşımımızda da büyük iletişim kolaylığı sağlayacaktır .

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

murat tosun umut un 10 numarasını kapmış hemen
                                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X