Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Schalke Lincoln'ü almaz, hele Magath iki kere almaz.
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Ibrahim Sekagya ile ilgili bilgisi olan varmı?

Yorum

• iyi binermiş

Yorum

• Kanimca forvete yapilacak ikinci transfer ya fatih tekke olur ya da mehmet batdal.

Tekke alinmazsa murat tosun,umut bulut,gökhan ünal ve mehmet batdal forvet hattini olusturabilir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cümle sonuna smiley koyunca daha sevimli mi oluyor yorumun...

bilmem, öylemi oldu ? (:

soruma cevap verecekmisin renktaş, fransada belçikada ALT liglerde onlarca oyuncu var demişsin lamine diarradan iyi, ben bu oyuncuyu izlemedim oturup 90 dk ama videolara ve yaptığı istatistiklere felan bakınca kötü bir oyuncu olmadığını gördüm, acaba sen en azından 90 dk izledinmide böyle bir yorum yaptın diarrayla ilgili, onu merak ettim,

smileye niye taktınki
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Murat Tosun , Batdal , Gökhan Ünal , Umut Bulut bu forvet hattıyla hiçbirşey olmaz..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Lille'de oynayan Melo da düşünülebilir. Sistem yüzünden yedek kalıyor takımında ama bence çok önemli bir yetenek zaten bu sene oyuna girdiği maçlarda da etkili bir oyun sergiledi. Le Mans'ta oynadığı dönemlerde Gervinho ve Sassegnon gibi oyuncuları gölgede bırakmıştı zamanında ama Lille'e transfer olmakla yanlış yaptı. 1.91 boyunda ve hava toplarında etkili ve çok sert, isabetli şutları olan bir oyuncu. Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti geçenlerde ama o haber asılsız çıktı.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bilmem, öylemi oldu ? (:

soruma cevap verecekmisin renktaş, fransada belçikada ALT liglerde onlarca oyuncu var demişsin lamine diarradan iyi, ben bu oyuncuyu izlemedim oturup 90 dk ama videolara ve yaptığı istatistiklere felan bakınca kötü bir oyuncu olmadığını gördüm, acaba sen en azından 90 dk izledinmide böyle bir yorum yaptın diarrayla ilgili, onu merak ettim,

smileye niye taktınki

fransa liglerinde çok iyi topcular var

bkz.. victor hugo montana gomis ... sanogo

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kanimca forvete yapilacak ikinci transfer ya fatih tekke olur ya da mehmet batdal.

Tekke alinmazsa murat tosun,umut bulut,gökhan ünal ve mehmet batdal forvet hattini olusturabilir.

tahminimce tekke bu devre arasi alinamiyacak, ama eger battal i alirsak oda iyi olur pivot santrofor eksigimizi giderebilir. kumasida iyi ise takimda kendine yer bulur diye dusunuyorum.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lille'de oynayan Melo da düşünülebilir. Sistem yüzünden yedek kalıyor takımında ama bence çok önemli bir yetenek zaten bu sene oyuna girdiği maçlarda da etkili bir oyun sergiledi. Le Mans'ta oynadığı dönemlerde Gervinho ve Sassegnon gibi oyuncuları gölgede bırakmıştı zamanında ama Lille'e transfer olmakla yanlış yaptı. 1.91 boyunda ve hava toplarında etkili ve çok sert, isabetli şutları olan bir oyuncu. Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti geçenlerde ama o haber asılsız çıktı.
                      Bu oyuncu tulio del melo mu?

Eger o ise iyi bir isabet olur bence.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Lille'de oynayan Melo da düşünülebilir. Sistem yüzünden yedek kalıyor takımında ama bence çok önemli bir yetenek zaten bu sene oyuna girdiği maçlarda da etkili bir oyun sergiledi. Le Mans'ta oynadığı dönemlerde Gervinho ve Sassegnon gibi oyuncuları gölgede bırakmıştı zamanında ama Lille'e transfer olmakla yanlış yaptı. 1.91 boyunda ve hava toplarında etkili ve çok sert, isabetli şutları olan bir oyuncu. Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti geçenlerde ama o haber asılsız çıktı.

adı fabricio mu felipe mi? yoksa başka birşey mi?

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bilmem, öylemi oldu ? (:

smileye niye taktınki
                          Farkındaysan diarra'nın oynadığı takım avrupa liginde ,birçok kez maçını izledim o tarzda bir oyuncuya o kadar para verilemeyeceğini söyledim buda benim fikrimdir,ayrıca fransa alt ligi ve belçika liginden bir çok oyuncuyu arkadaşlarımız diğer başlıklarda tanıtıyorlar bende üşenmeden bulabildiğim videoları izliyorum...
                          poetricus

Yorum

• Takımın oyuncudan önce iyi bir kondisyonere ihtiyacı var. İtalyadan sağlam birkaç kondisyoner alsınlar çünkü altyapıda da aynı sıkıntı var.

Yorum

Evet....Bu tarz oyuncular bulmak lazım.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

ama şimdi öncelik onda dğeil önce ibrahim dağaşan sonra sedat bayrak sonra ömerrıza .. alirıza ... kamanan ... youla ligimizi bilen topçular

Yorum

Çalışıyor...
                                X