Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karaman, Bank Asya'da mücadele eden Bucaspor'un forvet oyuncusu Mehmet Batdal ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Bank Asya'da mücadele eden Bucaspor'un forvet oyuncusu Mehmet Batdal ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ancak kulübünün vereceği kararı beklediklerini söyledi.

Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bordo-mavili kulüp takıma direk katkı yapacağına inandığı oyuncuların yanı sıra gelecek vadeden oyuncuları da bünyesine katmaya çalışıyor. Uzun süreden beri Trabzonspor'un gündeminde olan Mehmet Batdal'la Bordo-mavili kulüp ile her konuda anlaşmaya varırken, Bucaspor yönetimin vereceği kararı beklemeye başladı

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Bucaspor'a Mehmet Batdal ile ilgili öneride bulunduklarını belirterek, "Mehmet Batdal ile her türlü anlaşmamızı yaptık. Kulübüne bir öneride bulunduk. Oyuncuyla ilgili olarak bir sorunumuz yok. Bekliyoruz. Bu transferde Trabzonspor'un belli bir duruşu var. O çizgide Trabzonspor'un teklifini kabul ederlerse oyuncuyu şimdi alacağız kabul etmezlerse sezon sonu transferde değerlendirebiliriz" şeklinde konuştu.

Bordo-mavili kulübün Mehmet Batdal için Bucaspor'a 300-400 bin TL arasında bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Haber61
    Başkanın dediği 1 yerli Mehmet Batdal yani

Yorum

• Oldu olacak Abdurrahman , Kerem gibi diğer Trabzonlu oyuncuları alsınlar.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transferde mutlaka bir golcü almak için başta Fatih Tekke olmak üzere bazı oyuncularla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da dün sürpriz bir takas transferi gündeme geldi.

İki Kulüp Anlaştı
        Sezon başında G.Birliği’nden büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen başarıyı gösterememesine rağmen sorunlu futbolcu olarak ön plana çıkan Engin Baytar’ın Sivasspor’un orta sahada gole dönük oyuncusu Sezer Bodur ile takası konuşuldu. Bu iki futbolcu konusunda anlaşan Trabzonspor ile Sivasspor önümüzdeki günlerde bu takasa imza koyacak.

Almanya’dan Geldi
        Teknik Direktör Şenol Güneş’inde onay verdiği bu oyuncu 25 yaşında olup Almanya’da futbola başladı ve 2003 yılında G.Birliği’ne transfer oldu. Bu kulüpte çok az bir süre kalan Sezer Bodur daha sonra Mustafa Denizli’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Manisaspor’a transfer oldu. Karşıyaka kulübünde de oynayan Sezer Badur daha sonra Bülent Uygun’un isteği üzerine Sivasspor’a geçti. Bu takımda oynayan iki Trabzon’lu oyuncu Abdurrahman ve Sedat Bayrak’tan da bilgi alan Trabzonspor kurmayları bu takasa onay verdi.
        Engin Baytar kesinlikle satılmayacak denip üzerine çıkan takas haberi hiç inandırıcı değil .

Kaldı ki böyle bir takas söz konusu olursa hemen gerçekleşsin lütfen !

Hatta mümkünse Sezer Bodur para karşılığında alınsın .
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Engin-Burak takası gündemde

Trabzonspor kadrosuna katmak istediği Burak Yılmaz için Engin Baytar’ı takasta kullanmak istiyor.

Yabancı kontenjanında boşluk oluşturamayan Trabzonspor, yerli transfere yöneldi. Eskişehirspor’da sergilediği performansla takdir toplayan Burak Yılmaz, bordo-mavililerin radarına girdi.
          Takvim’in haberine göre, sezon başında Eskişehirspor’dan alınan ve beklenen performansı sergileyemeyen Engin Baytar, Burak Yılmaz transferinde takasta kullanılacak.
          Trabzonspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayacağına inanan Burak Yılmaz, Trabzon’a gitmeye sıcak bakıyor.

Goal.
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kuranyi'nin olma olasılığı ne kadar acaba
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Burak Yılmaz, Eskişehir'de kiralık oynamıyor muydu yahu?

Bunun ötesinde, ne işimiz var da Burak gündeme geliyor.
              Asıl sorgulanması gereken bu aslında.

Yorum

• Alllahım bu haberlerin hepsinin şaka olmasını niyaz ediyorum.Trabzonspor'u küçük beyinlerden muhafaza eyle ya rabbi

Yorum

• Transfer konusunda tek güvendiğim kişi Şenol Hocadır..
                  Onun dışında söylenen söyler lazı güzaf...
                  Anladığım sol beke Çalenin yerine Çağlar alınacak...
                  Gökhan gitmek istiyor , iyi para verilirse satılacak...
                  Tekke nin olması zor ....olursa da son günlerde olabilecek...
                  Gökhan giderse yerine yabancı biri alınabilir...
                  vs vs...
                  "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                  Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transferde mutlaka bir golcü almak için başta Fatih Tekke olmak üzere bazı oyuncularla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da dün sürpriz bir takas transferi gündeme geldi.

İki Kulüp Anlaştı
                    Sezon başında G.Birliği’nden büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen başarıyı gösterememesine rağmen sorunlu futbolcu olarak ön plana çıkan Engin Baytar’ın Sivasspor’un orta sahada gole dönük oyuncusu Sezer Bodur ile takası konuşuldu. Bu iki futbolcu konusunda anlaşan Trabzonspor ile Sivasspor önümüzdeki günlerde bu takasa imza koyacak.

Almanya’dan Geldi
                    Teknik Direktör Şenol Güneş’inde onay verdiği bu oyuncu 25 yaşında olup Almanya’da futbola başladı ve 2003 yılında G.Birliği’ne transfer oldu. Bu kulüpte çok az bir süre kalan Sezer Bodur daha sonra Mustafa Denizli’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Manisaspor’a transfer oldu. Karşıyaka kulübünde de oynayan Sezer Badur daha sonra Bülent Uygun’un isteği üzerine Sivasspor’a geçti. Bu takımda oynayan iki Trabzon’lu oyuncu Abdurrahman ve Sedat Bayrak’tan da bilgi alan Trabzonspor kurmayları bu takasa onay verdi.
                    Sezer Badur güzel olur ben çok beğeniyorum kendisini ama karşılığında Engin'in verilecek olması moralimi bozuyor...

Orta sahamızda onun tarzında rakibi ısıracak adam yok, bi Serkan var ama o da hem yetersiz hemde sağ açıkta oynatılıyor...

Bide ayrıca şuraya haber eklerken Allah aşkına kaynak belirtin, lütfen.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hatta mümkünse Sezer Bodur para karşılığında alınsın .
                      Sezer her daim bu takımda iş yapar.
                      Beğendiğim bir topçudurda.
                      Keşke alabilsek.
                      Manisa'da ki adaşıyla birlikte.

Yorum

• Burak Yılmaz'ı alırsak yazıklar olsun.
                        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Evet Cangele çamur bir futbolcu. Ama faydası dokunan çamur. Bir de dokunmayanlar var. Keşke faydası dokunan ve çamur olmayanları bulabilsek, bulabilsek de alabilsek
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"İki kulüp transferim için görüşüyor. Bordo-mavili formayı giymek benim için onurdur. Doğuştan Trabzonsporluyum".

İpek onaylarsa
                            Trabzon'un altyapısından yetişen ve ardından Denizli'de yıllarca oynadıktan sonra kaptanlığa yükselen Çağlar Birinci, Fotomaç'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Trabzonspor'a transfer olmayı istiyorum. Şu anda iki kulüp, başkanlar düzeyinde benim için görüşüyor. Eğer Denizlispor Başkanı Ali İpek bu transferi onaylarsa benim de Trabzonspor hasretim bitecek. Kendimi geliştirecek bir kulüpte olmalıyım" dedi.

Teklifler aldım
                            İstanbul takımlarından da teklifler aldığını ifade eden Çağlar, "Ancak kulübüm beni bırakmadı. Başkan İpek de biliyor. Benim gönlüm Trabzonspor'da. Doğuştan Trabzonsporluyum" açıklamasını yaptı. Tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "İki kez Milli Takım'a çağrıldım. Daha sonra davetler bir anda kesildi. Eğer Trabzonspor forması giymiş olsaydım Milli Takım'a çağrılmaktan öte ilk 11'de banko oynayabilirdim.

Kaynak: Fotomaç (Maalesef)
                            heyt bea senin trabzonsporluluğunu tartışanlar şimdi ne diyecek acaba
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Hiç bir yerli futbolcuyu bırakmak istemiyorum dedi Hoca...
                              Yani yabancıların hepsi gidebilir istisnasız...
                              Sezon sonu yabancı tranferinde rahat olabilmek için şimdiden kontenjan boşaltmak mantıklı...
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

Yükleniyor...
                              X