Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Colman'ı tutacağım diye Tabata'yı neden kötülüyorsun ?

Tabata'yı hiç mi beğenmiyorsun ? Oyun karakterini ... Belki bu yönüyle karşılaştırılabilir .
    Abi kendisini tam olarak kötülemek değil amacım. Colman ile takımım adına karşılaştırmam bile sadece. İyi bir oyuncu olabilir Tabata. Ancak Colman gibi kaliteli bir oyuncu olamaz. Colman'ı kesemez kesinlikle. İkisi belki aynı anda oynayabilir. Biri birini kesecekse Colman kendisini kadrodışı bırakabilir.

Bence Antep gibi yerler idealdir Tabata için.

Colman gerçekten çok etkili bir adam. Bu sene ki istatistiklerde bunu şiddetle doğruluyor.

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela filmi biraz geri sarsak..
      Hani Tabata'nın Antep'te olduğu zamanlara. Hani o zamanlar çoğumuzun "ahhh beee keşke" dediğimiz Tabata..
      O zaman deselerdi ki Colman + 2 milyona olur bu iş.
      Ne derdik?
      Neyin tabatasi ya.Adam buyuk takim futbolcusu degilmis demek ki.
      Colman ilk geldigi gunden itibaren kendini ispatlamis bir futbolcu.
      O zamanda simdide olsa farketmez.bunu yapacak olan yonetime bela okurum,kufrederim.
      24 yasinda her gun kendini gelistiren her tarafta oynayabilen kaliteli
      bir futbolcun var sen bu adami satmaya calisiyosun.bide kucuk takimin buyuk futbolcusu tabata icin ustune para veriyorsun.akilli bir adamin
      yapacagi bir is degil.
      Yalniz forumda colmani takimda istemeyenlerin sayisi oldukca
      fazla.saka gibi.
      En son Tyler Durden tarafından düzenlendi; 16.12.2009, 18:59.

Yorum

• Konu Tabata veya kaliteli oyuncularımızı iyi paraya satma değil.

Herkes takımda eksik olan yerleri konuşsa daha iyi olur. Takımımızda öncelikli ihtiyaç forvettir. Umarım kral ile bu eksikliği devre arasında gidereceğiz. Bundan fazla transfer hareketi Sylva ve Tjikuzu'dan boşalan kontenjana göre yapılır. Devre arası büyük hareketler için uygun değil. Ki kadromuzun baya kaliteli olduğunu düşünüyorum forvet haricinde.

Yorum

• Colman'ı satanı biz de satarız

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman'ı satanı biz de satarız
            Uzatmayalım bu konuyu arkadaşlar başlığı iğrenç gösteriyor. Başlığın asıl amacına dönelim.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uzatmayalım bu konuyu arkadaşlar başlığı iğrenç gösteriyor. Başlığın asıl amacına dönelim.
              Satılmaması yönünde düşüncem.İronik değildi mesajım

Yorum

• Transfer konusunda İsteyen istediğini yazabilir,uzatabilir bu başlıkta.
                Transfer başlığında değil miyiz?
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Satılmaması yönünde düşüncem.İronik değildi mesajım
                  Ben seni anlamıştım zaten.
                  Üzerinde durduğum anlamı ne olursa olsun satmak ile kaliteli futbolcularımızı yanyana yazmak bile başlığı iğrençleştiriyor. Bunların üzerinde durmayalım.

Yorum

• hepmiz colmanız
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman yeni bir Tabata olma yolunda hızla ilerliyor.
                      neye dayanarak söyledin bunu ?

cidden merak ettim.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer konusunda İsteyen istediğini yazabilir,uzatabilir bu başlıkta.
                        Transfer başlığında değil miyiz?
                        Takıma katkısı varsa yazacaklarınızın yazın uzatın.

Takım adına katkısı hiç yoksa hatta zararı varsa yazmamalısınız.

Öncelikle herkesin ciddi anlamda sahiplenmesi gereken olgu var kaliteli kadro istikrarı, bu olmazsa her zaman yerimizde sayarız! İsterse 10 trilyon versinler!

Yorum

• Arkadaşım forumun son sayfasında yazanları okuyup başladın cevap yetiştirmeye..
                          önce kim ne yazıyor bir bak birkaç sayfa geriden ondan sonra gel daha sakin konuşalım
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• fe subhanellah ya arkadaslar ne oluyor burada kendı kendınıze bır fılm yazdınız oynadınız sımdıde ona ınanmıs uzerıne yorumlar yapıyorsunuz ???? dahaneler satacak adammı kalmadı takımda ? illa birilerini satma fıkrıne nerden kapıldınız ? hadi diyelim sattınız yerine kımı getireceksınız ? ronaldinho yu bile getirsenız bir dahakı sezona kadar (en az ) uyum saglamasını ve alısmasını bekleyeceksınız ? kaldıkı bu takımdakı butun oyuncular daha yenı yenı uyum saglamaya basladılar uzun lafın kısası ben futboıldan anlıyorum ızlenımı vermek adına yazdıgınız mesaj sayısı artsın dıye sacmalamanın bir anlamı yok yada sacmalamanında bır adabı usulu olmalı bız bu takımı daha kalıtelı hale nasıl getırırız eksık olan bolgelerı en ıyı sekılde nasıl takviye edıp canlandırırızın planlarını yaparken suanda bolgesındekı en ıyı ıstatıge sahıp futbolcuyu (alexin bile onunde ki ; alex suan fenerın herseyi) satma planı yapmak hayal kurmanın otesınde ucmus olmayı gerektırır. suanda TRABZONSPOR DA SATILIK FUTBOLCU YOKTUR SADECE SORUNLU OLAN FUTBOLCULARDAN KURTULMA SORUNU VARDIR
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Biraz daha fizik gücünü artırabilirse Colman orta sahanın ortasını emanet edilebilcek kapasitede ,
                              Ama Selçuk - Ceyhun Colman üçlüsü iyi işler çıkaracağı düşüncesindeyim ,
                              4-4-1-1
                              Sistemiyle oynuyoruz ve forvete takviye lazım,
                              Orta sahanın ortasına fizik gücü yüksek , defansif bir orta saha bulabilirsek , Appiah gibi

-----Selçuk - Colman - -x-----

Gabriç-----------Alanzinho---

---------Tekke

Sistemi diyorum ben Selçuk ve defansif x defansa yardımlarıyla,
                              Colman da orta sahadaki presi üst düzeyde onun takviyesi ile dirençli bir orta alana sahip oluruz,
                              Gerek Gabriç gerek de Alanzinho'nun sprint özellikleri takımı pres konusunda üst düzey seviyeye çıkaracaktır ,
                              Gabriç zaten defansa yardım eden geriye koşan bir oyuncu,
                              Alan ve Tekke de ilerde kalsınlar yani

Appiah gibisi bulunursa 3lü orta saha
                              Sağda Gabriç ki daha etkili sol taraftan
                              Alanzinho yine serbest
                              ve Tekke diyorum
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fe subhanellah ya arkadaslar ne oluyor burada kendı kendınıze bır fılm yazdınız oynadınız sımdıde ona ınanmıs uzerıne yorumlar yapıyorsunuz ???? dahaneler satacak adammı kalmadı takımda ? illa birilerini satma fıkrıne nerden kapıldınız ? hadi diyelim sattınız yerine kımı getireceksınız ? ronaldinho yu bile getirsenız bir dahakı sezona kadar (en az ) uyum saglamasını ve alısmasını bekleyeceksınız ? kaldıkı bu takımdakı butun oyuncular daha yenı yenı uyum saglamaya basladılar uzun lafın kısası ben futboıldan anlıyorum ızlenımı vermek adına yazdıgınız mesaj sayısı artsın dıye sacmalamanın bir anlamı yok yada sacmalamanında bır adabı usulu olmalı bız bu takımı daha kalıtelı hale nasıl getırırız eksık olan bolgelerı en ıyı sekılde nasıl takviye edıp canlandırırızın planlarını yaparken suanda bolgesındekı en ıyı ıstatıge sahıp futbolcuyu (alexin bile onunde ki ; alex suan fenerın herseyi) satma planı yapmak hayal kurmanın otesınde ucmus olmayı gerektırır. suanda TRABZONSPOR DA SATILIK FUTBOLCU YOKTUR SADECE SORUNLU OLAN FUTBOLCULARDAN KURTULMA SORUNU VARDIR
                                Ben bu durumun Aziz Yıldırım'ı rahatsız ettiğini düşünüyorum,
                                Malum Alex'in yaşı da kemâle erdi ve yerine birini düşünüyordur
                                Colman için sene sonu ya da yakın bir zamanda Feybe'nin adı geçerse şaşırmam ve malum Aziz yıldırım şaşırdı mı 10m'dan aşağı maaliyet yapmıyor
                                Topuz örneği gibi Güiza gibi
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Çalışıyor...
                                X