İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4225 yasindaki song..10000 bin yasindaki adamlar rakiplerimize büyük basarilar getirmisler..daginik egemen, savruk giray..taraftarlarin bazilarinin önünede bazi sifatlar ekleyelimmi?
takima savunma oyuncusu alsalar da yine forvet almasalar taraftarin koparacagi kiyameti düsünelim.
Forvet alırlar da savunma oyuncusu almazlarsa ben kıyameti koparacağım kendi çapımda. Gerisi de ilgilendirmiyor beniSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
fm deki wonderkidlerin çoğu gerçekte yıldız oluyorİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Evet, stoper kesinlikle alınmalı. Tayfun sakatlandı ve Song Afrika Kupası'nda. Giray'dan da verim alamıyoruz üstelik.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Su Gutierrez in gercek facebook adresi neydi?bir soralim bakalim varmi boyle bir sey geliyormu?yada siz sorun.hola Gutierrez,somos fans del Trabzonspor y ¿queremos saber si te gustaria venir a jugar con nosotros?un saludo...soranlar vardi.En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 21:32.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene 2. yarıdaki düşüşümüzün en önemli sebeplerinden birinin Song'un fiziksel düşüşü olduğunu düşünüyorum.
Forvet alırlar da savunma oyuncusu almazlarsa ben kıyameti koparacağım kendi çapımda. Gerisi de ilgilendirmiyor beniKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene ayni dönemde sirf song un fiziksel düsüsü olmadi..bu tüm takimin düsüsüydü..burda sirf ona yüklenmek biraz insafsizca olur
Song elimizdeki bütün stoperlerden iyidir o yaşına rağmen. Buna sevinmeli mi üzülmeli mi bilmem..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
atletico juniours maç özetlerini izleyeyim dedi bakıyım bizim teyo emmi nasıl goller kaçırmış diye . ya bu takımda bizim gibi çok şanssız her maç en az üç topları direkte patlıyorSanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, stoper kesinlikle alınmalı. Tayfun sakatlandı ve Song Afrika Kupası'nda. Giray'dan da verim alamıyoruz üstelik.
HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Çakma Guti'yi almak üzere cümbür cemaat Kolombiya'ya gidilmesi, transferde geçmişten hiçbir ders almadığımızın ve bir arpa boyu yol alamadığımızın ilanıdır.
İsterse adam 50 maçta 500 gol atsın.
Yanlışı bu kadar ısrarla devam ettirmek olacak iş değil.
Kendi adıma günün tek olumlu haberi Yumlu'nun A takıma alınması.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak yaman_60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---censored--- bu ne demek _? Hiç kimsenin ağzından düşmüyor.
BMN yönetimi imzamı yazmama izin vermedi de. Kendi çapımda protesto ediyorum onları. Tabi inek dağa küsmüş dağın haberi olmamış orası ayrı)
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
Yorum