Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buraya daha önceleride yazmıştım. Ben Buca'da oturuyorum. Batdal'ı bilirim. Hatta komşumun oğlu ile beraber takılıyorlar diyede yazmıştım. İşte o çocuk haberde geçen diğer topçu Bekir'dir. İşin özüne gelirsek, yine aynı şeyi söylüyorum, Batdal bizim Umut'un az uzunu, çok az daha yeteneklisi, çok daha az koşanı. Ünal KARAMAN ne buldu onda bilmiyorum ama şu haliyle bizde oynayacak oyuncu değildir kanımca. 25 yaşına gelmesine rağmen 1980'lerin sonunda Bursaspor'dan Galatasaray'a yeni gelmiş Hakan ŞÜKÜR'ün kopyası gibidir. Yani alınmadığı için üzülecek bir oyuncu olmadığı gibi, kaçırıldığınada of çekilecek bir durumu yoktur. Biz burada gerçekleri bilmeden, bu olayı yönetim hatası diye lanse edersek yanlış yapmıış oluruz. Belkide Yönetim hatalıdır, ama kalbimizi bozacak kadar hata sayılmaz.
    evet güzel bir özetleme

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4225 yasindaki song..10000 bin yasindaki adamlar rakiplerimize büyük basarilar getirmisler..daginik egemen, savruk giray..taraftarlarin bazilarinin önünede bazi sifatlar ekleyelimmi?

takima savunma oyuncusu alsalar da yine forvet almasalar taraftarin koparacagi kiyameti düsünelim.
      Geçen sene 2. yarıdaki düşüşümüzün en önemli sebeplerinden birinin Song'un fiziksel düşüşü olduğunu düşünüyorum.

Forvet alırlar da savunma oyuncusu almazlarsa ben kıyameti koparacağım kendi çapımda. Gerisi de ilgilendirmiyor beni
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• fm deki wonderkidlerin çoğu gerçekte yıldız oluyor
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Evet, stoper kesinlikle alınmalı. Tayfun sakatlandı ve Song Afrika Kupası'nda. Giray'dan da verim alamıyoruz üstelik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Su Gutierrez in gercek facebook adresi neydi?bir soralim bakalim varmi boyle bir sey geliyormu?yada siz sorun.hola Gutierrez,somos fans del Trabzonspor y ¿queremos saber si te gustaria venir a jugar con nosotros?un saludo...soranlar vardi.
            En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 21:32.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen sene 2. yarıdaki düşüşümüzün en önemli sebeplerinden birinin Song'un fiziksel düşüşü olduğunu düşünüyorum.

Forvet alırlar da savunma oyuncusu almazlarsa ben kıyameti koparacağım kendi çapımda. Gerisi de ilgilendirmiyor beni
              gecen sene ayni dönemde sirf song un fiziksel düsüsü olmadi..bu tüm takimin düsüsüydü..burda sirf ona yüklenmek biraz insafsizca olur
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gecen sene ayni dönemde sirf song un fiziksel düsüsü olmadi..bu tüm takimin düsüsüydü..burda sirf ona yüklenmek biraz insafsizca olur
                Tabi ki. Dedim ya futbol takım oyunudur. Ama Song'un bu düşüşü çok daha keskin yaşadığı bariz bir gerçek.

Song elimizdeki bütün stoperlerden iyidir o yaşına rağmen. Buna sevinmeli mi üzülmeli mi bilmem..
                - Eomer -

Yorum

• atletico juniours maç özetlerini izleyeyim dedi bakıyım bizim teyo emmi nasıl goller kaçırmış diye . ya bu takımda bizim gibi çok şanssız her maç en az üç topları direkte patlıyor
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Stoper şart ve bu gutierrez de gelirse yerli almak zorundayız.Ordaki sorunu kalıcı hale getirebilir bu durum.

Yorum

• ---censored--- bu ne demek _? Hiç kimsenin ağzından düşmüyor.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet, stoper kesinlikle alınmalı. Tayfun sakatlandı ve Song Afrika Kupası'nda. Giray'dan da verim alamıyoruz üstelik.
                        Bu stoper durumu yönetimin başını bayağı ağrıtacak gibimr geliyor. Aklımdan bir ses yöneticiler için "Ah ulan ah, Song Kamerun'lu değilde Togo'lu olsaydı şimdi takımla beraber antrenmandaydı!.." dediğini duyar gibi oluyorum.
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Hayırlı olsun Gutierrez
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Çakma Guti'yi almak üzere cümbür cemaat Kolombiya'ya gidilmesi, transferde geçmişten hiçbir ders almadığımızın ve bir arpa boyu yol alamadığımızın ilanıdır.
                            İsterse adam 50 maçta 500 gol atsın.
                            Yanlışı bu kadar ısrarla devam ettirmek olacak iş değil.

Kendi adıma günün tek olumlu haberi Yumlu'nun A takıma alınması.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Leonel Junior Morenonojoda ya los turcoss estan hablandoo

bu ne demek?
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yaman_60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ---censored--- bu ne demek _? Hiç kimsenin ağzından düşmüyor.
                                Sansürlendi demek Yamancığım. Yasaklandı, engellendi demek yani bir nevi

BMN yönetimi imzamı yazmama izin vermedi de. Kendi çapımda protesto ediyorum onları. Tabi inek dağa küsmüş dağın haberi olmamış orası ayrı)
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X