Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sinan Bolat'ı yakından izledim. TS'nin kalesini koruyamaz. Boyu kısa ve yan toplarda inanılmaz zayıf. Dikkatli her göz bunu görür. Kalenin Recep'e teslim edilmesinden yanayım.
    1.87 kücük mü oluyor

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Gabrici hemen silmeyin.Benim bir Hirvat arkadas var fanatik bir Split taraftari onun yüzünden gecen sezon en az 7-8 Split(Dinamo,Osijek,Rijeka,Cibalia)) macini izledim.Gabric gercekten izledigim maclarda sahanin en iyi 3-4 Futbolcularindan biriydi.

Bu sezon zaten Split takim olarak cok kötü bir sezon geciriyorlar.Sezon öncesi hazirliklar baya kötü gecmis.Fizik olarak Lige hazirlanamadilar.Bunu Hirvat arkadas da söylüyor takim Mac sonuna dogru dökülüyor cünkü yeterince Kondition yüklememis eski antrönör.Bence Gabric bu acigini kapata bilirse bizde baya bir is yapar.Gecen Hirvat arkadasla Milli maca bakdik Rakip ne kadar gücsüz olsa bile Gabric Takimin en iyi 2 oyuncu arasindaydi.Kendisi 1 assist yapti ama 2 tane de assistin assitini verdi.
      valla rüyamda aksakallı ihtiyar iyi olacak dese inanmam,karadenizspordaki sol açık ondan daha güzel orta kesiyor...sol açıkta çizgide oynıyabilecek biri şart bize

Yorum

• Bize geldi ve bir defa gec geldi ve 10 haftadir akdroda yok ben bir sikinti yaptigini görmedim...
        tjikuzunun profosyonelligini kutluyorum..
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tjikuzunun 3 tane hanimi varmis Yuhh;
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tjikuzunun 3 tane hanimi varmis Yuhh;
            Carlos ile yarışıyorlar..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Carlos ile yarışıyorlar..
              Carlosun kac tane var

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Carlosun kac tane var
                Tjikuzu Fenerli Carlos'la yarışıyor
                05 Kasım 2009 Perşembe 16:44
                Trabzonspor Namibyalı futbolcusu Tjikuzu'nun 3 ayrı yerde 3 ayrı kadından 3 çocuğu var

R.Carlos'un 5 kadından 7 çocuğu var

F.BAHÇE'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un, beş ayrı kadından 7 çocuğu bulunuyor. Dünyaca ünlü futbolcu, geçtiğimiz ağustos ayında Hürriyet Pazar'a verdiği röportajda, “Dört kadından altı tane çocuğum, bir de evlatlığım var. Çocuklarımın biri Meksika'da, biri Macaristan'da, diğerleri Brezilya'da. Türkiye'de yaşadığım için onları sürekli görmek ve yanlarında olmak zor. Fakat Brezilya'ya gittiğim zamanlar kızlarımı ve evlatlık oğlumu görebiliyorum. Son eşim Mariana da şu an hamile. Ondan da bir çocuğum olacak” açıklamasını yapmıştı.

İnternetspor
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Futbol takimi Kurcak carlos

Yorum

• Trabzonspor synar svensk talang

Som Sportal.se tidigare berättat är Djurgårdens talangfulle ytterback Rasmus Lindkvist ett jagat namn bland svenska toppklubbar. Efter att ha varit utlånat till Skellefteå FF i division I denna säsong ska 19-åringen testa med Trelleborg, Gefle och Djurgården. .

I december väntar ett ännu häftigare äventyr. Nämligen en sväng ner till Turkiet för en chans att provträna med erkända Trabzonspor för Rasmus, som är en teknisk, snabb och bollskicklig vänsterback.
                    - Det handlar om en testmatch innan och därifrån finns det möjligheter att komma till Trabzonspor, menar Lindkvist, i en intervju med Västerbottens Folkblad.

Nålsögat är som bekant litet, men Rasmus ska ge det hela en ärlig chans.
                    - Man vet aldrig vad som kan hända och jag vore dum om jag inte tog chansen att testa för ett sådant här storlag.

Rasmus Lindkvist 'i denenmek için devre arasında Türkiye'ye getirecekmişiz İsveç medyasına göre.

Haberin detayı cezasahasi.net'te var.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• Oyuncunun ne olup olmadığını bilmiyorum ama çok güzel hareketler bunlar. Cezasahasi.net'te yazdığı gibi büyük ihtimal MVV'ye gönderilecektir.

Yorum

• Devre arası en az 2 sezon sonuda en az iki olmak üzere en az 4 kailteli ve tecrübeli oyuncuyu kadroya katmazsak harcanan 30 milyon euro çöpe gidecek.(forvet,ortasaha,stoper,kaleci)
                        Yönetim hala genç ve tecrübesiz isimler peşinde koşmaya devam ediyor.

Yorum

• Aurelio gibi bir ön libero,Szymkoviak gibi bir ortasaha oyuncusu,Fatih ve Hasagiç devre arasında bu takıma katılırsa.Yattara ve Alanzinho'yu kazanırız.
                          Hatta mevcut takımdaki her oyuncunun performansı artar diye düşünüyorum.

Yorum

• rubin-zenit macını izliyorum.ilk yarıda fatihe arkadan direkt ayağa çalısıyor rubinliler valla her pozisyonda yüreğim agzıma geliyor sakatlanacak diye.tüm umutları ona bağlamışken bide sakatlanırsa tam yıkım olur.

Yorum

• denemek için futbolcu getireceğimize getirmesek daha iyi...

Yorum

• samsunspor'da turgut sahin bugün 3 gol atmış hemen koşarız peşine...
                                poetricus

Yorum

Yükleniyor...
                                X