İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır fatih bu hafta ortası yada hafta sonu menejeri ve kendisi zenitle görüşme yapacak bizim yönetim aradan çekildiÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır fatih bu hafta ortası yada hafta sonu menejeri ve kendisi zenitle görüşme yapacak bizim yönetim aradan çekildi“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır fatih bu hafta ortası yada hafta sonu menejeri ve kendisi zenitle görüşme yapacak bizim yönetim aradan çekildiTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada durAdem Sarı'yı, Ümit Karan'ı veririz onu vermeyiz
Sezon başında transfer edilmesine biz yine karşıydık. Adam bi geldi Gözlerimiz mücadele gördü. Adam yüreğiyle oynuyor. Aldığı para kuruşuna kadar helal olsun. İlk yarıda sakatlandı. Bizim takımda bitti. Eğer sakatlanmasaydı, şuanda ilk 6'da olurduk..
....valla ben sahsım adına mehmet yılmazı nerde oynadıysa taktır ettım ...ınsallah daha basarılı olur...eskısehırın ortada ıyı bır oyun kurucuya ve forvete eger mehmet yılmaz oynayacaksa teknık bı oyuncuya ıhtıyacı var ...batuhanın sa genlerıyle oynayıp normale dondurmedıkten sonra adam olmaz...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır fatih bu hafta ortası yada hafta sonu menejeri ve kendisi zenitle görüşme yapacak bizim yönetim aradan çekildiDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.250 Biz veriyorduk 2.00 Onlar istiyordu Yani Tekke 750 Bin kendi cebinden verip transfer olacak, inşallah vardır o kadar parası.deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.250 Biz veriyorduk 2.00 Onlar istiyordu Yani Tekke 750 Bin kendi cebinden verip transfer olacak, inşallah vardır o kadar parası.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun kesinlikle defansta denenmeli...şu ligde servet en iyi defans denilebiliyorsa ceyhun ondan kat kat iyi olacaktır...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
Yorum