Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenol güneş in karşıyaka maçından sonra yönetime stoper alınması isteğini iletti.

mehmet batdal konusunda perşembe günü bucaspor ile masaya oturulacak büyük oranda anlaşılacak.
    Keşke anlaşılamasa..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Eğer bu istenilen bütün transferler yapılırsa 2. yarıda bizi resmen çorba bekliyor. Sene sonunda budama mevsimi gelir.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

hayır fatih bu hafta ortası yada hafta sonu menejeri ve kendisi zenitle görüşme yapacak bizim yönetim aradan çekildi
        Sana göre Fatih TEKKE transferi bitti diyebilirmisin?
        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

hayır fatih bu hafta ortası yada hafta sonu menejeri ve kendisi zenitle görüşme yapacak bizim yönetim aradan çekildi
          Tekke işi tamamdır gibime geliyor
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• eğer burak alınırsa,fatih'in alındığını varsayıyorum, yabancı hakkımızı yabancı stoperden yana kullnamlıyız.büyük ihtimalle ceyhun stoperde denenecek.bence de stoperde ceyhun ısrarla denenmeli.geriden iyi oyun kurarız en azından.
            Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

1.250 Biz veriyorduk 2.00 Onlar istiyordu Yani Tekke 750 Bin kendi cebinden verip transfer olacak, inşallah vardır o kadar parası.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orada dur Adem Sarı'yı, Ümit Karan'ı veririz onu vermeyiz Sezon başında transfer edilmesine biz yine karşıydık. Adam bi geldi Gözlerimiz mücadele gördü. Adam yüreğiyle oynuyor. Aldığı para kuruşuna kadar helal olsun. İlk yarıda sakatlandı. Bizim takımda bitti. Eğer sakatlanmasaydı, şuanda ilk 6'da olurduk..
                ...ya ne sandunuz karadeniz usagı dunyalarda bıtane..

....valla ben sahsım adına mehmet yılmazı nerde oynadıysa taktır ettım ...ınsallah daha basarılı olur...eskısehırın ortada ıyı bır oyun kurucuya ve forvete eger mehmet yılmaz oynayacaksa teknık bı oyuncuya ıhtıyacı var ...batuhanın sa genlerıyle oynayıp normale dondurmedıkten sonra adam olmaz...
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Kadroda bu kadar işe yaramaz yabancı varken hala kontenjan sıkıntısı çekiyormuşuz gibi davranılması çok komik geliyor.

Yorum

• ceyhun kesinlikle defansta denenmeli...şu ligde servet en iyi defans denilebiliyorsa ceyhun ondan kat kat iyi olacaktır...
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Yani İmkansız Diyorsun..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1.250 Biz veriyorduk 2.00 Onlar istiyordu Yani Tekke 750 Bin kendi cebinden verip transfer olacak, inşallah vardır o kadar parası.
                        ...700 lıra lacagı vardı galıba fatıhın ıcerde onu bırakacak galıba ...ah be fatıhım bırde sampıyon yaparsan bu takımı seneye heykelın dıkılır heykelın...

Yorum

• daha dirençli takım olmalıyız.şu andaki yapılanma oraya doğru gidiyor.alınması düşünülen barbaros'ta bu açıdan faydalı olabilir.kendisi defansta da değerlendirelebilinir.gerçi bizde tekniği iyi olan defans oyuncuları ortasahada deüerlendiriliyor.
                          Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gerek yok oynamak istemiyorum gitmek istiyorum demesi yeterli artı yabancı statüsünde olması da başka bir faktör zenitin ağırdan alması yerine forvet transfer edememesi
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ceyhun her yerde denenebilecek bir oyuncu.
                              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ceyhun kesinlikle defansta denenmeli...şu ligde servet en iyi defans denilebiliyorsa ceyhun ondan kat kat iyi olacaktır...
                                ...kesınlıkle katılıyorum ...song ölmedı ya gec de olsa gelecek ...fazladan stoper almaya gerek yok ...sankı sampıyonlugu kovalıyoz...bız her mac 2 gol attık da mac alamadık sankı önemlı olan gol atmak ...egemen gıray ıkılısı yabana atılacak bı ıkılı degıl ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X