Her türlü 40 bilinmeyenli denklem,yabancı kimi satacaksın da yer açıp transfer yapacaksın,yabancı alamayız yerli alalım desen bizim elimizdekilerden kaliteli Türkiye de yerli yok..Sadece F.Tekke o iş te tam bir yılan hikayesi.
Benim dar ufkumdan görebildiğim yabancıda gözden çıkarılabilecek 2 kişi var Tkuzu ve Song,
Tkuzu hızarın ağzında onu yollayıp Atiba insanını alır isek forvete kim gelecek,sağ bek kimle dolacak.
Cale satılacak diye dillendiriliyor onu satalım sağ bek alalım desek bu sefer de Sol bek sadece Ferhat a kalacak ki bu seferde orası tasamız olacak.
Alan ı satalım desen ikiye bölünüyoruz böyle bir topçu satılırmı diye.
Colman ı hala daha çözemedim kurtarıcı mı vasat bir Argentinalımı.
Song u satsan yabancı stoper şart,sağ bek forvet yabancıyı nasıl alacaksın
anamın deyimiyle karman çorman,
yönetime diyecek bir şeyimiz yok attığımız taşlar yerini bulmadı tıkandık kaldık hele hele yabancı konusunda.
Ama yinede nasıl halledilir bilmiyorum ama ben 4 tane en kralından yabancı istiyorum,hemde en kralından
-Sağ bek
-Göbek
-Sağ hucumcu
-Forvet
Ankaraspor dan felan oyuncu istemiyorum 4 tane yıldız istiyorum.
Yabancıda Tkuzu ve Song a üzülmem Yattara ya hem gider hem ağlarım,satılacak 4. yabancıyı da kura ile belirleyelim,
reçetem bu.
Benim dar ufkumdan görebildiğim yabancıda gözden çıkarılabilecek 2 kişi var Tkuzu ve Song,
Tkuzu hızarın ağzında onu yollayıp Atiba insanını alır isek forvete kim gelecek,sağ bek kimle dolacak.
Cale satılacak diye dillendiriliyor onu satalım sağ bek alalım desek bu sefer de Sol bek sadece Ferhat a kalacak ki bu seferde orası tasamız olacak.
Alan ı satalım desen ikiye bölünüyoruz böyle bir topçu satılırmı diye.
Colman ı hala daha çözemedim kurtarıcı mı vasat bir Argentinalımı.
Song u satsan yabancı stoper şart,sağ bek forvet yabancıyı nasıl alacaksın
anamın deyimiyle karman çorman,
yönetime diyecek bir şeyimiz yok attığımız taşlar yerini bulmadı tıkandık kaldık hele hele yabancı konusunda.
Ama yinede nasıl halledilir bilmiyorum ama ben 4 tane en kralından yabancı istiyorum,hemde en kralından

-Sağ bek
-Göbek
-Sağ hucumcu
-Forvet
Ankaraspor dan felan oyuncu istemiyorum 4 tane yıldız istiyorum.
Yabancıda Tkuzu ve Song a üzülmem Yattara ya hem gider hem ağlarım,satılacak 4. yabancıyı da kura ile belirleyelim,
reçetem bu.

Yorum