Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her türlü 40 bilinmeyenli denklem,yabancı kimi satacaksın da yer açıp transfer yapacaksın,yabancı alamayız yerli alalım desen bizim elimizdekilerden kaliteli Türkiye de yerli yok..Sadece F.Tekke o iş te tam bir yılan hikayesi.

Benim dar ufkumdan görebildiğim yabancıda gözden çıkarılabilecek 2 kişi var Tkuzu ve Song,
    Tkuzu hızarın ağzında onu yollayıp Atiba insanını alır isek forvete kim gelecek,sağ bek kimle dolacak.
    Cale satılacak diye dillendiriliyor onu satalım sağ bek alalım desek bu sefer de Sol bek sadece Ferhat a kalacak ki bu seferde orası tasamız olacak.
    Alan ı satalım desen ikiye bölünüyoruz böyle bir topçu satılırmı diye.
    Colman ı hala daha çözemedim kurtarıcı mı vasat bir Argentinalımı.
    Song u satsan yabancı stoper şart,sağ bek forvet yabancıyı nasıl alacaksın
    anamın deyimiyle karman çorman,
    yönetime diyecek bir şeyimiz yok attığımız taşlar yerini bulmadı tıkandık kaldık hele hele yabancı konusunda.
    Ama yinede nasıl halledilir bilmiyorum ama ben 4 tane en kralından yabancı istiyorum,hemde en kralından

-Sağ bek
    -Göbek
    -Sağ hucumcu
    -Forvet

Ankaraspor dan felan oyuncu istemiyorum 4 tane yıldız istiyorum.
    Yabancıda Tkuzu ve Song a üzülmem Yattara ya hem gider hem ağlarım,satılacak 4. yabancıyı da kura ile belirleyelim,
    reçetem bu.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Mayıs ayında 3 tane çok tecrübeli , ihtiyaca dönük transferler yapılacaktı . Şu an arkamıza yaslanıp futbol izleyecektik . Sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile bu konuda farklı düşünmüyordu .

Olaylarımız beklentilerimizn dışında gelişti ; Bizim başkandır vardır hikmeti dedik , şimdi ucuzdur vardır illeti diyoruz .

Sorun bizim beklentilerde mi , yoksa şu kafamızı vurup vurup durduğumuz duvarı dikenlerde mi çözemedim .

Yorum

• bak baskan taraftar kart dedın aldık
        trabzoncell dedın onuda aldık
        ts clup dedın urun bırakmadık sıteye gırıyoruz hala 10 sene oncekı urunler var
        bir kombıne alamadık oda trabzonda yasamadıgımız ıcın ...!

sımdı sıra bızde

1- FATİH TEKKE
        2- GEnç Santrofor (mehmet battal Vs )
        3- Song , Gokhan unal Slva gidecek (performansa gore sılva kalabılır)
        4- bıze adam gıbı sagbek orta saha getıreceksın soole smezyek gıbı bır adam

bunları yap baska bısey ıstemıyoruz ha o arada baska bısey cıkart onuda alacam soz ama bana takım ızlettır takım
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          peki sana bir soru defansif yönümü daha etkili ofansif yönümü

sadece bunu cevapla

ofansı daha ağırlıklı oyuncu hakkında beni sınama çalışıyorsun galiba

ortasaha ve ''second striker'' forvet arkası gibi 2.forvet denilen olay adamın konumu

Yorum

• bence devre arasında sadece fatih tekke alınmalı bu sene gitdi gelecek sene için akdro kurulmalı ezon sonunda bir çok güzel isimleri sözleşmeleri bitiyor bonservissiz alabiliriz

Yorum

• Ankaraspor'dan almayı düşündüğümüz isimler varmı ?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ankaraspor'dan almayı düşündüğümüz isimler varmı ?
                Almak istedigimiz oyuncular vardi. Aydin Karabulut ve Murat Tosun.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Almak istedigimiz oyuncular vardi. Aydin Karabulut ve Murat Tosun.
                  Vardı da şimdi ne oldu ? Tahmin edeyim ; Ya vazgeçtik yada rakiplerimizden biri aldı ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vardı da şimdi ne oldu ? Tahmin edeyim ; Ya vazgeçtik yada rakiplerimizden biri aldı ..
                    En son bedavaya alamiyoruz ve vazgecildi diye okumustum. Ama nerde okudugumu bilmiyorum daha..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En son bedavaya alamiyoruz ve vazgecildi diye okumustum. Ama nerde okudugumu bilmiyorum daha..
                      Burda okumuşsundur..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben zenit forvet alıyor fatihi almamız kolaylaşır diye pavlychenko yazmıştım ama Trabzonspor un pavlychenko'yu düşünmesi sana göre uçuk tabi...

tabiki imkansız, pavlychenko nun ne işi var trabzonda adam kaç paraya gitti tothennam a..! zenith alırsa dediğin gibi f.tekke yi almamız biraz daha kolaylaşır.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ------------------------------------------onur-------------------------------------

--antony vanden borre---------egemen-----------Mahamoudou Kéré----------çağlar

--tom de mul(feidunio)-----------atiba-------------murat ceylan--------------gabriç

-----------------------------kris boyd--------------f.tekke---------------------

yedek tolga, giray, selçuk, colman, engin baytar ,barış memiş ,mehmet battdal ,turgut şahin serkan şahin, deniz yılmaz ,umut bulut ,ferhat öztorun, alanzinho, yiğit gökoğlan,ceyhun, serkan balcı, zafer yelen , sezer öztürk

1-sylva kontrat sonu =antony vanden borre (2 milyon euro)

2-song kontrat sonu =Mahamoudou Kéré bonservisi elinde bedava

3-yattara al saad tekrar gelecek büyük bir ihtimale feidunio takası yada para: tom de mul (2-2.5milyon euro)

4-tjikuzu tektarfalı fesh:atiba bedava

5-cale büyük bir ihtimale almanya ya satış: kris boyd bedava

6-fatih tekke 1.5-2 milyon euro

7-murat ceylan bedava

8-çağlar birinci 1 milyon euro

9-serkan şahin 500 bin euro

10-deniz yılmaz 500 bin euro

11-mehmet battdal 500 milyar

12-turgut şahin 400 milyar

13-yiğit gökoğlan 300 milyar

14-gökhan ünal rusyaya gidebilir rubin sezon başı 5 milyon euro önermişti

15-ilave futbolcu olbilir

16-isaac sezer öztürk takas

bazı eksiklikler olabilir bunu kayıt edin bir yere

Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ------------------------------------------onur-------------------------------------

--antony vanden borre---------egemen-----------Mahamoudou Kéré----------çağlar

--tom de mul(feidunio)-----------atiba-------------murat ceylan--------------gabriç

-----------------------------kris boyd--------------f.tekke---------------------

yedek tolga, giray, selçuk, colman, engin baytar ,barış memiş ,mehmet battdal ,turgut şahin serkan şahin, deniz yılmaz ,umut bulut ,ferhat öztorun, alanzinho, yiğit gökoğlan,ceyhun, serkan balcı, zafer yelen , sezer öztürk

1-sylva kontrat sonu =antony vanden borre (2 milyon euro)

2-song kontrat sonu =Mahamoudou Kéré bonservisi elinde bedava

3-yattara al saad tekrar gelecek büyük bir ihtimale feidunio takası yada para: tom de mul (2-2.5milyon euro)

4-tjikuzu tektarfalı fesh:atiba bedava

5-cale büyük bir ihtimale almanya ya satış: kris boyd bedava

6-fatih tekke 1.5-2 milyon euro

7-murat ceylan bedava

8-çağlar birinci 1 milyon euro

9-serkan şahin 500 bin euro

10-deniz yılmaz 500 bin euro

11-mehmet battdal 500 milyar

12-turgut şahin 400 milyar

13-yiğit gökoğlan 300 milyar

14-gökhan ünal rusyaya gidebilir rubin sezon başı 5 milyon euro önermişti

15-ilave futbolcu olbilir

16-isaac sezer öztürk takas

bazı eksiklikler olabilir bunu kayıt edin bir yere

vaşşşş kaydederiz ama şu tabloya baktıkça içim açılıyor

Yorum

• bu kadronun olma ihtimali %25

bilinçsiz bir transfer döneminden sonra ne kadar uyandılar bilmiyorum ama tjikuzu bu formayı giydiyse bütün kuzular giyer

Yorum

• Selçuk İnan'ın olmadığı bir kadro düşünemiyorum şahsen.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X