Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 yabancıyla oynuyoruz 2 haftadır.
    bu demektir ki yabancı kontenjanı ile ilili problemimiz olmayacak bir sonraki transfer döneminde.
    ne mi demek istiyorum, sağ bek ve forvet yabancı olabilir...
    İmza...

Yorum

• Kris Boyd Süper Bir Transfer Olur
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• transfer

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni bölümümüz ve başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar.

Şimdilik başlık kirliliği yaşanmaması için sadece bu başlıktan devam edilmesini istiyoruz. Herkes başlık açamayacak. Bunun için belirli kriterler getireceğiz. Her gazete manşetine, her duyuma bir transfer başlığı açılmaması için çeşitli yaptırımlar söz konusu olabilir.

Hepimize hayırlı olsun.
        yönetim şuan gelecek yatırımı yapıyor ama bize gelecek kadar 25 senelik özlemi bitirecek oyun yapısı lazım bunun için daha kaliteli rakiplerini,z kadsar iyi futbolcu alkmalısınız

Yorum

• evet arkadaş doğru ama 3 yabancı olduğu için değil bence olmadığı için oynuyoruz aldığımız yabancı futbolcuları elden çıkaramadığımız için ançak kiralık veriyoruz onlarda inadına bize gelince bizim kaleye 2 3 tane gol atıyor

Yorum

• bencede çok güzel bir transfer olur arkadaşım

Yorum

• 2010 - 2011 sezonuna başlarken takımın forvet hattı şöyle olsa..Fatih Tekke,Kris Boyd,Mehmet Batdal,Umut...Gökhan'ın seneye avrupaya gideceğini düşünüyorum geldiğinde de söylemişti zaten..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010 - 2011 sezonuna başlarken takımın forvet hattı şöyle olsa..Fatih Tekke,Kris Boyd,Mehmet Batdal,Umut...Gökhan'ın seneye avrupaya gideceğini düşünüyorum geldiğinde de söylemişti zaten..

aman yarabbim ne eddun sen öyle renktaş
                Dallas Mavericks
                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Yazmaktan bıkmıyacağım. Mustafa Pektemek'i ne yapıp edip almalıyız takas, para masraftan kaçmamak lazım Trabzonspor'a getirisi çok büyük olacak.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Trabzonspor süratle elindeki vasat oyuncuları ikişer üçer biraraya getirip daha kaliteli Türk futbolcularla takas yoluna gitmeli. Senelerdir bunu yazıyorum. Şimdi o futbolcuların çoğunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor... Yattara'nın sözleşmesi 2011'de bitiyor. Su koyverecek. Önlem alınması lazım. Eğer yüksek kalite yabancılar sezon sonu serbest kalacaksa sözleşmeleri için şimdiden anlaşmak lazım. 6 ay kala da imzayı attırmak şart. Alanzinho son 5 dakika oyuna sokularak değer kazandırılamaz. Hiç olmazsa 60'tan sonra girip istatistiğini yüksek tutmalı ki pazarı olsun. Alacağımız futbolcuların Gabric gibi hem ofans hem defans oynayabilmelerinde büyük yarar var. Tek yönlü oyuncuları yarım futbolcu kabul edersek sahaya ne kadar eksik çıktığımız ortaya çıkar. Golcü transferinde iyi top saklaması, iyi pozisyon alması, hızlı, güçlü, havada ve yerde golcü olması şart diye düşünüyorum. Umut ve Gökhan forvette yardımcı oyuncu olabilirler ama bize esas adam lazım. Umut'un yerine Mustafa Pektemek düşünülebilir. Mustafa'nın da kısa izlenimimle gol vuruşlarında sorunu olduğunu düşünüyorum. Yanılabilirim. Umut'a 2,5 milyon € teklif gelmiş ama satılmamış deniliyor. Umut'un sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Madem öyle sözleşmesini uzatsınlar mantıklı olan bu değil mi? Son ana kadar bekleyip futbolcu son senesinde diye ondan daha yüksek performans mı bekliyorlar. Bumerang etkisi yapabilir
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 10:11.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kesinlikle sağ bek alınmalı tabiki önceliği Santrafora vermek kaidesiyle ...

Yorum

• Lazaroni döneminde almayi düsündügümüz ama Mönchengladbacha giden ciddi sakatlik gecirdi diye Genclerbirligine nerdeyse bedavaya gelen Kahe bu sezona cok iyi basladi her macta gölü var nerdeyse

Yorum

• umutla gökhan bu şekilde devam edip performanslarını yükseltirlerse forvet sezon sonuna düşünülür öncelik ön libero ve sağ bek olur diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazmaktan bıkmıyacağım. Mustafa Pektemek'i ne yapıp edip almalıyız takas, para masraftan kaçmamak lazım Trabzonspor'a getirisi çok büyük olacak.
                            bende diyorum ki bana göre şu anda ligin en iyi golcüsü kahe'yi almalıyız....
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lazaroni döneminde almayi düsündügümüz ama Mönchengladbacha giden ciddi sakatlik gecirdi diye Genclerbirligine nerdeyse bedavaya gelen Kahe bu sezona cok iyi basladi her macta gölü var nerdeyse
                              attığı goller hep ustalık...ayrıca yanındaki 2. santrora çok iyi pozisyonlar hazırlıyor...
                              poetricus

Yorum

• Boyd mu Kahe mi Tekke mi devre arası alınsın..?
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X