Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine başladı fatih davası...
    TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ohaaaa vllah sana inanmak isterim ama...........
      ulan bi yalan olsun benden cekecegin var

renkdaş benim ne suçum far yasılanı yasdım burayaa

Yorum

• Arkadaşlar trabzonunsesi haber sitesinde bir yazı var ama nekadar doğru bilmiyorum Fatih tekke ile ilgili.

"başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• İlk olarak Sinan FİDAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yine başladı fatih davası...

hiç bitmedi ki ve alınana kadarda bitmez.......
          ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            SON DAKİKA!!!

Spormax'te altyazı:

Bucaspor Basın Sözcüsü: "Mehmet Batdal'ı Trabzonspor'a kesinlikle satmama kararı aldık."
            Aman ne büyük olay, satmazsa satmasınlar, adam gelmiş 24 yaşına 1. ligden yukarı çıkamamış. Hasan Ahmet oynar daha iyi.
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• FATİH HAYIRLI OLSUN
              MERT SANDIKÇI

Arkadaşlar moskovada oturuyorum. Moskova tv.sine açıklama yaaptı şidi zenit kulüp direktörü. Ocakta bedava gidecekti şimdi ise para kazandık dedi. Fatih için Trabzon Zenit'e 2.1 milyon Fatihe de yıllık 1.5 milyon ödeyecek 3 yıllık anlaşşma yaptı. Hepimize hayırlı olsun.

buda trabzonunsesi gazetesinden bir yorum yine fena kekleniyoruz

Yorum

• biri daha yazmış...

"Arkadaşlar moskovada oturuyorum. Moskova tv.sine açıklama yaaptı şidi zenit kulüp direktörü. Ocakta bedava gidecekti şimdi ise para kazandık dedi. Fatih için Trabzon Zenit'e 2.1 milyon Fatihe de yıllık 1.5 milyon ödeyecek 3 yıllık anlaşşma yaptı. Hepimize hayırlı olsun."
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• ne tekkesi, battalı alabilsek bayram edicem..onuda vermeyecekler..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aman ne büyük olay, satmazsa satmasınlar, adam gelmiş 24 yaşına 1. ligden yukarı çıkamamış. Hasan Ahmet oynar daha iyi.
                    Valla keşke hiçbirini alamasak da kendi evlatlarımıza dönsek diye dua ediyorum...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Transferde Bugün Son Gün
                      01 Eylül 2009 / 13:54
                      TS renklerine katmak istediği futbolcularla ilgili son ataklarını yapıyor.

Trabzonspor yönetiminin uzun süredir renklerine katmak istediği futbolcularla ilgili son ataklarını yapıyor.
                      Bu akşam saat 17.00'de bitecek olan transfer döneminin son anında 4 ayrı ismin de sözleşme imzalayabileceği ve yönetimin de işi bitirmek için adeta mekik diplomasisi uyguladığı belirtildi. Bordo-Mavililer, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen ümit milli sağ kanat oyuncusu Serkan Şahin, Samsunspor'un ümit milli sol kanadı Turgut Doğan Şahin, Bucaspor'un ümit milli forveti Mehmet Batdal ve Bayern Münih'in yine ümit milli santraforu Deniz Yılmaz için girişimlerini sonlandırma aşamasına geldi. Yönetim bu akşam saat 17.00'ye kadar en az 3 isimle imza şov yapabilir. Bu konuda yapılan çalışmaların sonuçlanma aşamasına geldiği bildirildi.

Fiyatlarda İndirim Var
                      Bordo-Mavililerin sağ kanat için istediği Serkan Şahin için kulübü Basel 1 milyon Euro'dan 600 bin Euro'ya kadar indi. Trabzonspor ise 400 bin Euro teklif etti. Tarafların bugün 500 bin Euro'da el sıkışması bekleniyor. Turgut Doğan Şahin için Samsunspor 1 milyon TL talep etti. Trabzonspor kurmayları da son olarak 700 bin TL önerdi ve beklemeye geçti. Bucaspor'un Mehmet Batdal için Bordo-Mavililer 500 bin TL önerirken, Ege kulübünün yöneticileri dün son teklifini faksla iletti ve son rakam olarak 650 bin TL istendi. Trabzonspor, Bucaspor'a bugün kesin kararını bildirecek. Mehmet'te çıkmaz yaşanırsa Bayern Münihli Deniz Yılmaz'la anlaşmaya çalışılacak. Tüm bu çalışmaların, bugün kesinlikle sonuçlanması gerektiğine işaret edildi
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        SON DAKİKA!!!

Spormax'te altyazı:

Bucaspor Basın Sözcüsü: "Mehmet Batdal'ı Trabzonspor'a kesinlikle satmama kararı aldık."
                        Artık adamları nasıl bıktırmışsa yönetim.

Yorum

• Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı alamamak büyük transfer başarısıdır.Biz de burda Tekke gelir mi diyoruz.Takke bile alamayız.

Yorum

• İlk olarak laz_mat6187 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renkdaş benim ne suçum far yasılanı yasdım burayaa
                            =) sana degil bunu yazana diyorum
                            FATIH TEKKE

Yorum

• yahu bizde biliyoruz ama bir umut işte
                              bu hallere düştük yüzde 1 bile olsa umut işte bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak negroman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar trabzonunsesi haber sitesinde bir yazı var ama nekadar doğru bilmiyorum Fatih tekke ile ilgili.

http://www.trabzonunsesi.com/news_detail.php?id=42893

rusyada oturanlar ya bişeler bilio yada ortalığı karıştırmak amacındalar yadaa bisim türrkler rus oldu bisi oynatıolar

Yorum

Çalışıyor...
                                X