Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğru olma olasılığı nedir ?

Yorum

• Arkadaşlar sizce olabilir mi bu transfer ?

Yorum

• ya bu transfer donemini gorunce nuri alconun transfer donemi aklimda kaldi))konsolosluk actiricaz falan filan..bugunde sanki ona benziycek
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün Ahmet Ağaoğlu'nunda katıldığı TV8 deki Stadyum programında net bir dille Mehmet Batdal Trabzonda denildi ama bilemiycem...
          Başkan ile Ahmet Ağaoğlu'nun arası iyidir. Şu sıralar nasıl bilmiyorum ama. Dendiyse ve itiraz gelmediyse büyük ihtimal doğrudur, hayırlı olsun
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• MedyaTrabzon transfer yapar,Trabzonspor transfer yapmaz...
            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• iki ay sonra rus ligi bitince zenitin işine yaramayacak ve kontratı biteceği için yeni sezonun sadece birkaç haftası zenit forması giyebilecek bir oyuncu için istenen 3 milyon euro ve nasıl bir tok satıcılık anlamadım.Yerel medyanın haberleri genelde şaibe ltındadır zaten
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• %40 transfer olabilir.. buda fatih tarafından değerlendirmek gerekirse %1

yönetim sıkıntıda kaldı zorla isteyecek .. almaya yüzü yok ..

fatih kabul etmez eğer gururlu biri ise kabul etmez .. adama demedik laf bırakmadılar

kafa yapısı onlara uymuyor da ondan

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar sizce olabilir mi bu transfer ?
                  Bence olmaz.. 2 milyonken almadilar.. Fiyati katlaninca mi alicaklar?
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ümit ediyorum ama inanamıyorum...

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      %40 transfer olabilir.. buda fatih tarafından değerlendirmek gerekirse %1

yönetim sıkıntıda kaldı zorla isteyecek .. almaya yüzü yok ..

fatih kabul etmez eğer gururlu biri ise kabul etmez .. adama demedik laf bırakmadılar

kafa yapısı onlara uymuyor da ondan
                      gerçekten gelmek isterse gelir bence.. taraftar için geldim der olur biter..
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bana borcumuzun söylendiği kadar artması için yapılan yatırımları sayar mısın ?

Yoksa sadece Hes diyip kalır mısın ?
                        Arkadaşım klübün doğru düzgün borcu yok ki. 89 Trilyon borcun içinde bu sezon oyuncuların alacakları da var. Başkan geçen gün açıkladı ve 3 banka ile T.Telekom ödüyor anlaşmalarla borçları.Şu anda klüp'un kimseye borç ödediği yok. Nuri Albayrak'ın sahsına 4milyon euro ve Önceden kalmış 20 trilyonluk bir borç var. Oyunculardan da Gökhana Cale ve Colman'a 300 er bin euro borç kaldı.Geri kalanları ödendi.Mali olarak çok büyük bir sıkıntı yok.Başkan herkesin borç'a endekslendiğini söyledi.Gelirlere kimsenin bakmadığını söyledi.
                        Yani Ts Clup'ların ciro rekoru kırması. TrabzonCell'in 5'bini 10 günde devirmesi. Bunlar da projelerin sonuçları.
                        Zaten düşününce, aldığımız oyunculardan sadece Gökhan'ı aynı fiyatta satma sıkıntımız var.
                        Oyuncular ederlerini geçen sene 2 ye katlayarak üstüne koydu.
                        Klüp Finansal olarak zor durumda değil.Başkanın söylediği bu.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Benim merak ettiğim Fatih gerçekten Trabzondamı ?

Yorum

• Fatih konusunda yönetime ulaşacak veya ulaşacak kimse yok mu ?

Yorum

• Tamamda Fatih'in fiyatı katlanmadı ki.Benim bildiğim yıllık kazancını bonservis olarak verirsen serbest kalıyor oyuncu değil mi_

Yani Fatih Tekke Trabzonspor'a gelmek isterse bonservis bedeli Zenit'ten kazandığı yıllık ücreti kadar olmak zorunda.

Yanlış mıyım?

Yorum

• matix siona indi galiba
                                broosla ilgi dun soylediklerinden hic ses cikmadi
                                acaba yonetim kararmi degisti
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Yükleniyor...
                                X