Bencede videoya göre çok iyi vuruşları var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyd haberleri gerçekten doğru mu? Matrix nerelerde, bilgilendirirdi bizi
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTVspor yalan haber yapmaz heralde.
Yorum
-
boyd transferinin gerçekleşeceğini pek zannetmiyorum ancak oldu da gerçekleşti diyelim gidecek oyuncu kim olabilir ki?3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Boyd, within the last 24 hours, has been linked with a lucrative move to Turkish sides Trabzonspor and Kayserspor as the clock ticks down on his contract at Rangers.
As things stand, the striker will be free to open talks with other comes at the turn of the year when he will be in a position to sign a pre-contract deal.
So far, Rangers haven't made attempts to offer him a new deal despite the fact he has now entered the final year of his contract.
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTVspor yalan haber yapmaz heralde.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Ntvsporu arkadaşlar ne çıktı ki orada bizimle ilgili haber.
Bazı oyuncular uyarılacakmış birde
Manisa maçının geçmesini bekliyormuş yönetim
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyd'un bonservisi 1,5 milyon euro alacağı para 3 milyon euro yanlış mı biliyorum ?
Boyd'un Rangers'ta aldığı parayı araştırdım bulamadım bilen varsa açıklayabilir mi ?
Yorum
-
Hım...... Bonservisini ve yıllık ücretini nasıl karşılayacaklar merak ediyorum.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
Yorum