İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla öyle böyle değil camia tamda düşündüğüm gibi ilk haftalarda karışmış durumda, bu çok kötü, öyle bir transfer bombası patlatmalıyızki ''bu yarışta bizde varız!'' mesajını herkes alsın, camia yeniden ayağa kalksın kendine gelsin.
ama kimmm ??????
Yorum
-
İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisa mac kadrosu acıklandı YATTARA yine yok
yattara zaaten sakat... bunu biliyorduk...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Schalke'ye, Halil icin iyi bir teklif gelirse satabilir.
4-5 tane oyuncu göndermek istiyorlarmis...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağlam bi forvet bide sağ bekle bu takım taş gibi olur ya hadi yönetim yap bi güzellik daha okadar ettiklerini heba etme
kahramanım olan cale-silva ve colman yokları oynayınca sanki sağ bek ve forvet yetmeyecek gibi...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin kadro maç öncesinde açıklanır.
Avea Ts Haberden bana da mesaj geldi ama bu muhtemel kadro.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Rincon'u (Eski Dinamo Kiev'li ofansif ortasaha) Kavala diye bir takım almış Yunanistan'dan. Bedavaya. Yunan takımlarının transfer politikalarını çok beğeniyorum. Değeri bir şekilde düşmüş veya o an için rağbet görmeyen yüksek kalitesi olan oyunculara yöneliyorlar ve takımlarına monte edip yüksek fayda sağlıyorlar. Biz ise transferi tavandan yapıyoruz sonra da elimizde kalıyor çoğu zamanTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum