Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim istifa edecek

yeni yönetim özkan sümer başkanlığında kurulacak

dejavu dedikleri bu olsa gerek
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yönetim Umut ve Gökhana grip aşısı yaptırsın. malum önümüz kış, grip olmasınlar. Zaten dip dibe oynuyolar maç içinde , ne me lazım birbirlerine bulaştırırlar bide Başka forvetimiz de yok sonuçta.
      "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• la bizim forvet hattı dediğimiz olay 2 kişiden oluşuyor bana 3.yü gösterin lütfen kovdukları isaac bile bu takımda as oynardı

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          balili-djehoua-necati-veysel =>antalyaspor

ne derseniz deyin bizden iyi forvet hatları var.

En azından birbirinin aynısı adamlar değil.her çeşit forvetten var.
          kim ne derse desin su ligde en kalitesiz en vurdumduymaz en cok taraftar baskisini hisseden forvetler maalesef bİzde bolunen ankaraspor da bİle bİzden İyİ forvetler var yazi cok yazik ve ayriyetten yonetim bile bile lades yapmistir kimse kendini kandirmasin yonetim kendi ipini kendi cekmistir
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yannick Kamanan....Sivas Trabzon arası kaç saat.
            Vallahi sevinirdim gelseydi. İlk adımı bu kadar seri çok az oyuncu gördüm.

Yorum

• GALATASARAY'IN SON DAKİKA TRANSFERİ UFUK...
              -SARI-KIRMIZILILAR, MANİSASPORLU KALECİ UFUK
              İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

İSTANBUL - Galatasaray, Manisaspor'un milli kalecisi Ufuk Ceylan'ı, transferin bitmesine saatler kala transfer etti.
              Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Ufuk'a karşılık Yaser, Mehmet Güven ve Orkun, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verildi.
              Açıklamada, Yaser, Mehmet Güven, Orkun ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübe hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken, yeni kulüplerinde başarılar dilendi.
              Öte yandan, Antalyaspor'a transfer olan Necati Ateş'in sözleşmesinin, karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

gel de deli olma ya

Yorum

• Transfer dönemi sona erdi

Futbolda 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karara göre, 8 Haziranda başlayan 2009-2010 sezonu birinci transfer dönemi süresi bugün saat 18.00'de bitti.

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geceye uzatılmamışmıydı??

Yorum

• E Hayrettin emice !
                  Dokundurayim sana ufaktan ince ince
                  Küplere biniyordun forvet lazim denince
                  Aklin basina geldi dört kere yenilince

Yorum

• Devrim lazım devrim...Başka türlü olmayacak
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turkcell Süper Lig'de 4 maçta 8 puan yitiren Trabzonspor'un bu akşam antrenmanı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.
                      Yönetim kurulu odasında gerçekleşen toplantıda kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Hugo Broos, kulüp sportif direktörü Ünal Karaman, kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu'nun yer aldığı bildirildi.
                      Kulüp asbaşkanı Hacısalihoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan neticelerin sonunda ortaya çıkan puan durumunu normal kabul etmenin mümkün olmadığını belirtti.
                      Hacısalihoğlu, ''Bunun için geniş katılımlı bir toplantı yaptık. Bu duruma ne sebebiyet verebilir diye tartıştık, nasıl düzelebilir, neler yapmamız gerekir, nasıl iş bölümü yapılabilir diye konuştuk. Bu ortamdan kısa sürede Trabzonspor'u nasıl düzlüğe çıkarırız diye değerlendirme yaptık'' dedi.
                      Toplantıda büyük sorun olmadığını sevinerek tespit ettiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
                      ''Yalnızca sakatlıkların formsuzlukların şansızlıkların hepsinin bir araya geldiği bir dönem yaşandı. Biraz da moral bozukluğu, belki birazda becerisizlik bütünleşince bu neticeler ortaya çıktı. Bunları ortadan kaldırmak için öncelikle moralleri düzelteceğiz, sonra oyunu. Buna bağlı olarak puanlar da düzelmiş olacak.''

Nasıl arsızca bir açıklamadır bu böyle...

Karadeniz insanının kanser oranının yüksekliği için sebep aramaya gerek var mı?

Üstelik bi de sevinmişler...

Yazık oğlu yazık...

Yorum

• ne ya sen neden deli oluyosun... ne alaka... ufuk bizim neyimize bize ne....
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer sezonu kapandı renktaş transfer felan yapamayız artık.
                          Anlaşsınlar o süre uzar merak etme.
                          İş bitti tabii de bizimkisi hayal.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bencede bu potansiyeli hasan üçüncüyle hüseyinle tayfun corayla tolga zenginle kullanacağımıza böyle yeteneklilerle kullanalım.
                            Trabzonspor şimdiye kadar ki değişimlerde hep,bayrak yarışı gibi,bayrağı birilerine devrederek değişti.Eskiler gittiğinde yerine bir kaç tane Trabzon'lu bayrağı devraldı.Takımın yükünü çekenler hep Trabzon'lular oldu.
                            Bir başlık açmıştım "Trabzonspor'un girdiği yeni süreç" adı altında.O başlıkta bu kaygılarımı dile getirmiştim.Bilhassa Gökdeniz'in satılması sonrasında takımın ağırlığını kaldırabilecek tek Trabzon'lu futbolcu kalmayışı,çok daha değişik ve zorlu bir yola girdiğimizi işaret ediyordu bana göre.
                            Son kalemiz Hüseyin'di onu da yolladık gitti.
                            Alt yapı bizim kurtuluşumuzdur.Böyle gençlerimizi yurdun neresinde olurlarsa olsunlar toparlayarak Trabzonspor'a kazandırmak zorundayız.
                            Belki de bu aldığımız sonuçlar hayırlara vesile olacaktır.Barış gibi,Göksu gibi,Hasan Ahmet Sarı gibi futbolcuların önderliğinde yeniden Trabzon'lu futbolculardan oluşan bir iskelet kuracağız ve eski şaaşalı günlere döneceğiz.
                            En son magicyattara tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 22:12.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İşte olduğumdan dolayı bakamadım fazla ama haberler olumluymuş.Kendimi çok fena hazırlamıştım.Çok kötü koydu.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                GALATASARAY'IN SON DAKİKA TRANSFERİ UFUK...
                                -SARI-KIRMIZILILAR, MANİSASPORLU KALECİ UFUK
                                İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

İSTANBUL - Galatasaray, Manisaspor'un milli kalecisi Ufuk Ceylan'ı, transferin bitmesine saatler kala transfer etti.
                                Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Ufuk'a karşılık Yaser, Mehmet Güven ve Orkun, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verildi.
                                Açıklamada, Yaser, Mehmet Güven, Orkun ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübe hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken, yeni kulüplerinde başarılar dilendi.
                                Öte yandan, Antalyaspor'a transfer olan Necati Ateş'in sözleşmesinin, karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

gel de deli olma ya
                                Adamlarda para var huzur var..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X