Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yabancı almamız imkansız ama şu 3 ismi alsak süper olur:

1-aurelio
    2-orhan şam
    3-FATİH TEKKE....
    Onlari birak. 2 tanesini alsak bile yeter.
    1

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yabancı almamız imkansız ama şu 3 ismi alsak süper olur:

1-aurelio
      2-orhan şam
      3-FATİH TEKKE....

fatihle aurelio yu alsak gerçekten süper olur. ama bu şimdilik sadece hayal...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aurelio'nun kıkırdak sakatlığı önemli. Şu illetten performanslı dönmek zor. Bakınız: Amokachi, İlhan Mansız, Delgado...
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayni görüsteyiz de su an yabanci oyuncunun gitmesi zor gibi kisa süre kaldi. onun icin yerli forvetlere dönmek lazim.
          Artık takas mı yaparlar ya da sözleşme mi fesh ederler bilemem ama bir gerçek var kadroda özellikle orta sahada birbirine benzeyen oyuncu fazlalığı var bu yüzden doğru düzgün sistemi oturtamadık.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Yönetim transfer yapmiyacak neden isim yazip duruyorsunuz ???...Parali yönetim geliyor isi bilmiyor parasiz yönetim geliyor onlarda transfer yapamiyor...eee nolacak bizim halimiz...???

Yorum

• Golcü Transferi sart gibi gözüküyor... Gökhan eski Performansina kavusanekadar en az 2 veya 3 hafta sürer... =)
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• valla trabzonspor kendı oz evlatlarına acıl donmelı..dun sahada sadece engın bırseyler ıcın cabaladı durdu kırmızı gordu helal olsun adama dedım valla afedersın ama adam her yerını yırttı..adamın yanına pas almaya gıden adam yok..
                cale colman song alanzınho slyva trabzonspordan gonderılmelı bı kere..ben aylar once dedım.trabzonsporun ılk 11 de en az 3 tane trabzonlu adam yoksa basarı olmaz dıye..calenın yerıne caglar colmanın yerıne erman kılıc songun yerıne ılhan eker alanzınhonun yerıne ozer alınsaydı ınanın bu takım daha ıyı yerlerde olurdu..takımın bı kere fızık kapasıtesı artardı..bı de artık cale umut alanzınho colman gıbı fızıksız adamlar turkıye lıgınde kolyına oynayamz..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Golcü Transferi sart gibi gözüküyor... Gökhan eski Performansina kavusanekadar en az 2 veya 3 hafta sürer... =)
                  gökhanın eski performansını anşatırmısın bana

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim transfer yapmiyacak neden isim yazip duruyorsunuz ???...Parali yönetim geliyor isi bilmiyor parasiz yönetim geliyor onlarda transfer yapamiyor...eee nolacak bizim halimiz...???
                    kardesım cok haklısım valla..senol gunes en son geldıgınde gecen sene verılen butce verılseydı bı sene sonra sampıyonduk..adam sadece 3-4 tane adam ıstemıstı..kardes trabzonlu olupta futbol bılgısınden suphe edılmeyen kım varsa hamı olabılır ya da ne bıleyım baskası transferde gorevlendırılecek.ama bu ısı unalda yapamaz..

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gökhanın eski performansını anşatırmısın bana
                      umıt abı haklısın gercekten ama kotu dedıgımız adam 15 gol 12 asıst yapmıs.eger pnaltıları kullansa barosla aynı gol sayınısı atacak barosun 3 *4 golu penaltıdan

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aurelio'nun kıkırdak sakatlığı önemli. Şu illetten performanslı dönmek zor. Bakınız: Amokachi, İlhan Mansız, Delgado...
                        üstad biz neyın tartısmasını yapıyoruz şu saatten sonra kım kadrosundaki iyi futbolcuyu verırkı malıyetı dırek etkıler bu durum transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta kalmıs ne aurello gelır bize (donerse istanbula doner)ne de fatıh o da form tutmaya basladı golde attı aksam artık ısteselerde alamazlar olan yıne bıze oldu

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          umıt abı haklısın gercekten ama kotu dedıgımız adam 15 gol 12 asıst yapmıs.eger pnaltıları kullansa barosla aynı gol sayınısı atacak barosun 3 *4 golu penaltıdan
                          evet gökhan ünalın gece yılki gol atma ortalaması 5/1 yanı her net pozısyondan sadece 1 tane o da tutarsa gicnac ı gordunuz adam pozısyon yokken gol attı bize sezon sonunda yapıcamız en mantıklı ıs gokhan gıbı umut gıbı turkıyede pıyasası olan adamları takasta kullanmak tayfun da dahıl

Yorum

• Yönetim bugün gercekden olaganüstü toplandimi yoksa bu haber yine bir sehir efsanesimiydi?
                            Hala bir aciklama yok.
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet gökhan ünalın gece yılki gol atma ortalaması 5/1 yanı her net pozısyondan sadece 1 tane o da tutarsa gicnac ı gordunuz adam pozısyon yokken gol attı bize sezon sonunda yapıcamız en mantıklı ıs gokhan gıbı umut gıbı turkıyede pıyasası olan adamları takasta kullanmak tayfun da dahıl
                              abı zaten oyle her pozısyona gırıpte gol atan adamlar ya gıgnac yada jardel oluyor zaten..gokhanın ıyı bı alternatıfı olsa ınan daha cok gol atar...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim bugün gercekden olaganüstü toplandimi yoksa bu haber yine bir sehir efsanesimiydi?
                                Hala bir aciklama yok.
                                Aynen bende merak ediyorum. Heryere bakiyorum bir aciklama yok.
                                1

Yorum

Yükleniyor...
                                X