İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancı almamız imkansız ama şu 3 ismi alsak süper olur:
1-aurelio
2-orhan şam
3-FATİH TEKKE....
fatihle aurelio yu alsak gerçekten süper olur. ama bu şimdilik sadece hayal..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Aurelio'nun kıkırdak sakatlığı önemli. Şu illetten performanslı dönmek zor. Bakınız: Amokachi, İlhan Mansız, Delgado...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni görüsteyiz de su an yabanci oyuncunun gitmesi zor gibi kisa süre kaldi. onun icin yerli forvetlere dönmek lazim.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
valla trabzonspor kendı oz evlatlarına acıl donmelı..dun sahada sadece engın bırseyler ıcın cabaladı durdu kırmızı gordu helal olsun adama dedım valla afedersın ama adam her yerını yırttı..adamın yanına pas almaya gıden adam yok..
cale colman song alanzınho slyva trabzonspordan gonderılmelı bı kere..ben aylar once dedım.trabzonsporun ılk 11 de en az 3 tane trabzonlu adam yoksa basarı olmaz dıye..calenın yerıne caglar colmanın yerıne erman kılıc songun yerıne ılhan eker alanzınhonun yerıne ozer alınsaydı ınanın bu takım daha ıyı yerlerde olurdu..takımın bı kere fızık kapasıtesı artardı..bı de artık cale umut alanzınho colman gıbı fızıksız adamlar turkıye lıgınde kolyına oynayamz..
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolcü Transferi sart gibi gözüküyor... Gökhan eski Performansina kavusanekadar en az 2 veya 3 hafta sürer... =)
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim transfer yapmiyacak neden isim yazip duruyorsunuz ???...Parali yönetim geliyor isi bilmiyor parasiz yönetim geliyor onlarda transfer yapamiyor...eee nolacak bizim halimiz...???
Yorum
-
İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhanın eski performansını anşatırmısın bana
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAurelio'nun kıkırdak sakatlığı önemli. Şu illetten performanslı dönmek zor. Bakınız: Amokachi, İlhan Mansız, Delgado...
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumıt abı haklısın gercekten ama kotu dedıgımız adam 15 gol 12 asıst yapmıs.eger pnaltıları kullansa barosla aynı gol sayınısı atacak barosun 3 *4 golu penaltıdan
Yorum
-
İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet gökhan ünalın gece yılki gol atma ortalaması 5/1 yanı her net pozısyondan sadece 1 tane o da tutarsa gicnac ı gordunuz adam pozısyon yokken gol attı bize sezon sonunda yapıcamız en mantıklı ıs gokhan gıbı umut gıbı turkıyede pıyasası olan adamları takasta kullanmak tayfun da dahıl
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim bugün gercekden olaganüstü toplandimi yoksa bu haber yine bir sehir efsanesimiydi?
Hala bir aciklama yok.1
Yorum
Yorum