Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamdi gibi biraz değişiklik yaparak Umut'u mu sağ beke çeksek
    saka gubu ama umut un ben golculuk haric her yerde cok basarili oynayabilecegini dusunuyorum

Yorum

• Yabanci forvet zor gibi. yer yok. 1 haftada birisi gider mi ?? oda zor. Yerli forvetleri yazalim. halil altintop dan tutun batuhana kadar
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yabanci forvet zor gibi. yer yok. 1 haftada birisi gider mi ?? oda zor. Yerli forvetleri yazalim. halil altintop dan tutun batuhana kadar
        İstek olacak istek.. İstek yok ki .. İşi yokuşa sürüp duruyorlar.. Güya bizi oyalıyorlar bilmiyor ki ilerde başları çok ağıracak .

Yorum

• Verelim Yattara'yı alalım Semih'i bence fb de buna razı olur.
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hertha Berlinden 4 milyon € istedigi icin ayrildi. Ingiliz külüpleri ilgileniyor. Imkansiz gibi birsey.

?
            1

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Verelim Yattara'yı alalım Semih'i bence fb de buna razı olur.
              yabancı kontenjanına takılır.
              Özkan SÜMER

Yorum

• @ Mehmet Zeki

Boşuna yabancı oyuncu hayali kurma , unut gitsin

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @ Mehmet Zeki

Boşuna yabancı oyuncu hayali kurma , unut gitsin
                  Fatih Tekke unut gitsin. Yabanci unut gitsin. Neyin hayalini yapacagina sasirdim yahu.
                  1

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yabancı kontenjanına takılır.
                    Aziz Yıldırım 5dk'da Türk yapar merak etme

Yorum

• matrix nerelerde yav
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yabanci forvet zor gibi. yer yok. 1 haftada birisi gider mi ?? oda zor. Yerli forvetleri yazalim. halil altintop dan tutun batuhana kadar
                        Eğer Hoca ben şunları istiyorum diyorsa o yerine getirilmeli basın toplantısında da bunu dile getirdi zaten beğenmediği yabancı oyuncu varsa gerekirse onu da yollayacaksın yerine Hocanın istediği bir oyuncu alacaksın doğru olan da bu zaten.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• İllede feshetmekten bahsetmeyin. Mesela Colman'ı kiralamak istesek süperligteki takımlar almaz mı?

Yorum

• yabancı almamız imkansız ama şu 3 ismi alsak süper olur:

1-aurelio
                            2-orhan şam
                            3-FATİH TEKKE....
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer Hoca ben şunları istiyorum diyorsa o yerine getirilmeli basın toplantısında da bunu dile getirdi zaten beğenmediği yabancı oyuncu varsa gerekirse onu da yollayacaksın yerine Hocanın istediği bir oyuncu alacaksın doğru olan da bu zaten.
                              Ayni görüsteyiz de su an yabanci oyuncunun gitmesi zor gibi kisa süre kaldi. onun icin yerli forvetlere dönmek lazim.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yabancı almamız imkansız ama şu 3 ismi alsak süper olur:

1-aurelio
                                2-orhan şam
                                3-FATİH TEKKE....
                                Aurelio'nun sakatlığı ne oldu ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X