İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePranjic'den bahsediyorsun. Pranjic sol kanat oyuncu degil mi .. ben öyle biliyorum.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırvat milli takımı genelde iki kanat oyuncusu ile oynuyor . Pranjic ideal düzende savunmanın solunda başlıyor .
Yorum
-
Herta Berlin Boyd ile ilgileniyor.
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenapacaz sezeri nerde oynatacaz?yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda Corluka yok mu?Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda Corluka yok mu?yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda Corluka yok mu?
Corluka sag bek de oyniyor
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda Corluka yok mu?
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorluka stoper değil mi?33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mudur şöyle Drogba, Adebayor tipinde bir golcünün gelişim halinde olanı?
Yorum
-
benim düşüncem forvete alternatif forvetten ziyade banko oynayacak bir isim alınmalı.takviye yapılacak bölgeler masaya yatırıldığında bu bölgelerin içerisinde forvet mevkinin olmamasından fatif tekke tezahüratlarını göe aldıklarını söyleyebilirim
Yorum
Yorum