Colman Neyse Ama Cale Satılmamalı !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Colman gidebilir. O gelen paraylan Kerzhakov yada Boyd alinirsa ozaman düsünmeden satilmali. Song'un yerine Afolabi'yi alabilirsek mükemmel olur. Hugo Broos 4-4-2 oynama yolunu ariyor. Alanzinho bu sisteme uymiyor ozaman bana göre maalesef onu satip o gelen paraylan iyi bir sag bek aliriz (Vanden Borre gibi bir oyuncu mesela).
_________________SYLVA________________
??????______AFOLABi___EGEMEN_______CALE
____________CEYHUN__SELCUK____________
YATTARA__________________________GABRiC
____________GÖKHAN__BOYD*_____________
Boyd yada Kerzhakov iste.
Yedekler: Onur, Giray, Ferhat, Serkan, Engin, Zafer , Umut
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman Neyse Ama Cale Satılmamalı !Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu yoruma katılıyorum..Colman dan aldığımız paranın üstünde bir para kazanacağmızı sanmıyorum hemen hemen aynı fiyatı verebilecek bir takım varsa hiç durmasınlar lakin Cale milli oyuncu belki fiyatını katlayabilir şimdi satılmamalı..
Yorum
-
Takımın alternatif sıkıntısının bulunduğu tek mevki olan forvet için Trabzonspor büyük oynuyor... Karadeniz temsilcisinin, gündemine gelen son isim, İskoçya basınının iddialarına göre Glasgow Rangers’ın yıldızı Kris Boyd. Kelimenin tam anlamıyla bir gol makinası olan 25 yaşında ve 1.83 boyundaki futbolcunun kariyeri başarılarla dolu. İskoç Milli Takımı’nda da 15 maçta 7 gol atan Kris Boyd, kariyerinde rakip fileleri 142 kez havalandırdı. Deneyimli futbolcu, bu rakamla 158 gollü efsane oyunculardan Henrik Larsson’un ardından da ikinci sırada. Konuyu kaleme alan ülkenin ünlü gazetelerinden The Herhald, Trabzonspor ile Glasgow Rangers arasında ciddi pazarlıkların sürdüğünü vurguladı. Habere göre kulübü 2 milyon Pound (2 milyon 350 bin Euro) isterken, Trabzonspor ise 1.5 milyon Pound’u (1.8 milyon Euro) gözden çıkarmış durumda.
Haftalığı 50 bin Pound
Sözleşmesi 2010’da bitecek oyuncunun bonservisi ciddi sorun olmasa da kendi ücreti Trabzon’un önündeki en büyük engel. Çünkü Kris Boyd’un haftalığı 50 bin Pound... Bu rakam yılda 2.8 milyon Euro’ya denk gelse de Türkiye’deki vergi kesintisinin az olması golcünün iknası için bir şans. Diğer taraftan eğer Boyd alınırsa bir yabancının da gönderilmesi gerekecek. Bu arada Radyospor’da canlı yayına katılan genel sekreter Hasan Yener, Batuhan ismini tekrarladı ve “Batuhan’ı istedik ama Beşiktaş’ın tavrı sebebiyle transfer gerçekleşmiyor” dedi.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
ArkadaşLar yabancı santrafor diyoruz ama iLk 11 de nasıL oynatacağız? 6+2 kuraLına göre kimi keseceksiniz?
En güzeLi şöyLe;
- - - - - - - Tony SyLva - - - - - - - - -
Serkan - - Giray - - - Egemen - - - CaLe
Yattara - Tijikuzu - - - SeLçuk - - Gabriç
- - - - - - - - - - - - Alanzinho - - - - -
- - - - - - Gökhan ÜnaL - - - - - - - - - -
Yedek kLübemizde bi tek forvet rekabetsiz. Onu da Necati Ateş iLe çözebiLiriz.
Sonuçta büyük takımda oynamış, avrupa maçLarına çıkmış, ispanya tozu yutmuş, U-17den A miLLi'ye kadar her kategoride forma giymiş. Yaşıda daha 29.
Ve kendini ispatLamak zorunda. Bonservisi de ucuza aLınabiLir. Bence çok iyi bir aLternatif. En azından rekabet oLur.
A MiLLi: 22 maç - 5 goL
A-2 MiLLi: 6 maç - 3 goL
2000-2001 aLtay: 44 maç - 22 goL
2001-2003 Adanaspor: 87 maç - 40 goL
2004-2007 GaLatasaray: 121 maç - 57 goL
2007-2008 Ankaraspor(KiraLık): 17 maç - 4 goL
2008 İ.B.B(KiraLık): 12 maç - 8 goLFırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
Ya Boyd, ya Batuhan
Evinde yaşadığı şok Diyarbakırspor mağlubiyeti sonrasında Trabzonspor transfer taarruzu başlattı. Gökhan ve Umut'un bekleneni verememesi üzerine bordo-mavili kulüp iki golcünün peşine düştü. İşte Trabzonspor'un listesindeki iki santrfor:
Kris Boyd: Glasgow Rangers forması giyen 26 yaşındaki golcü için kulübüyle temasa geçen Trabzonspor yönetimi Boyd'un bonservisi için 2 milyon Euro ödemeyi kabul etti. G.Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Boyd'a ise yıllık 3 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi. 3 sezondur G.Rangers forması giyen Boyd, geçen sezon kazanılan şampiyonluk ve İskoçya Kupası'nda attığı 31 golle takımının skor yükünü sırtlamıştı. İskoç medyası, Boyd'a Trabzonspor'un yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğunu belirtti.
Batuhan Karadeniz: Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli ile yıldızı barışmayan genç golcü için siyahbeyazlı kulübün kapısını çalan Trabzonspor yönetimi Batuhan için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Genç golcüyü satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Trabzonspor transferi bu hafta bitirmeyi hedefliyor
19.08.2009Kaynak : SabahHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAle'nin 5 milyon uero veya daha üstünde bir değere uluşmasını beklemek garip bir fantazi.Milli takımıyla birlikte dünya kupasında oynama şansı çok az çünkü şu an o bölgede Bayer Münih'te oynayan bir rakibi var.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePranjic'den bahsediyorsun. Pranjic sol kanat oyuncu degil mi .. ben öyle biliyorum.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePranjic'den bahsediyorsun. Pranjic sol kanat oyuncu degil mi .. ben öyle biliyorum.
Yorum
Yorum