Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu aşamada en mantıklı transfer Sezer Öztürk olur.
    napacaz sezeri nerde oynatacaz?
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pranjic'den bahsediyorsun. Pranjic sol kanat oyuncu degil mi .. ben öyle biliyorum.
      Evet sol kanat.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hırvat milli takımı genelde iki kanat oyuncusu ile oynuyor . Pranjic ideal düzende savunmanın solunda başlıyor .
        Orda Corluka yok mu?

Yorum

• Herta Berlin Boyd ile ilgileniyor.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            napacaz sezeri nerde oynatacaz?
            Sezer alınıp Colman satılabilir. Colman'dan gelecek artı para ve kontenjan boşluğunu yabancı kaliteli bir forvetle doldururuzç
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orda Corluka yok mu?
              O sağında..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Orda Corluka yok mu?
                Corluka stoper değil mi?
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

8taş'ın izinde yürüyolar. İşi gücü bırakmışlar biz kimle ilgileniyosak onun peşine düşüyolar.

Yorum

Orda Corluka yok mu?
                    farabi abiyi yanlis anladin galiba.

Corluka sag bek de oyniyor

Yorum

Orda Corluka yok mu?
                      Corluka sağda oynuyor , onun sayesinde takım hücumda da etkinliği bir kat artıyor . Corluka gibi bir bekiniz varsa takım oyun içerisinde hem 3'lü hemde 4'lü savunmalara rahatlıkla dönüşebilir .

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Corluka stoper değil mi?
                        hem stoper hem sağbek...ama tottenham da ve milli takımda sağbek oynuyor
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Bende sorun var sanırım çünkü ben Farabi'nin yazdığını savunmanın sağı diye okudum. Yoksa Farabi abi yanlış yazdıda sonradan editledi mi?

Yorum

Yok mudur şöyle Drogba, Adebayor tipinde bir golcünün gelişim halinde olanı?
                            heh işte. tam da bunu diyecektim. Drogba gibi yıkıp geçecek parçalayacak. vurduğunu gol yapacak. kodumu oturtacak bi adam lazım bize. afrikadan araştılıp bulunsa ve alınsa böylesi..

Yorum

• benim düşüncem forvete alternatif forvetten ziyade banko oynayacak bir isim alınmalı.takviye yapılacak bölgeler masaya yatırıldığında bu bölgelerin içerisinde forvet mevkinin olmamasından fatif tekke tezahüratlarını göe aldıklarını söyleyebilirim

Yorum

• boyd iyi bir oyuncu
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X