Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç oynanırken 3 tane net gol pozisyonundan yararlanamadı.Ayrıca maç penaltılara kaldı ve Mehmet Batdal penaltı kaçırdı Bucaspor elendi.
    ...

Yorum

• Bucanin macina bir ara gözüm takildi.

Yorumcu mehmet batdal icin takiminin oyununu yavaslatiyor diyordu.

Ben mehmet batdal in bizim icin isabetli olacagini düsünenlerden degilim.

Bize alternatif degil as forvet lazim,böyle olmasaydi isaac ve eren le idare edilirdi.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yapılan yorum ve eleştirilerden çıkan sonuç genç kuvvetli uzunboylu ama bitirici veya göze hoş gelen bir forvet değil yani trabzonsporun işine yaramaz bunlarla uğraşacağınıza gelin hasan ahmet sarı ,aligüzeldal ben bunlara daha sıcak bakıyorum

Yorum

• Yazık, yazık, desenize gitti yine, 500 bin euro havaya..
          Tıpkı geçen sezon havaya giden 5-6 milyon gibi..
          Hani, şu pilot takım karadenizspor için harcanıp sonrada buharlaşan paracıklar gibi..
          Rakiplerinin herbirinin toplam değeri 300-400 bin euroyu geçmeyen, 3. lig seviyesindeki bir lig için toplam maliyeti 5-6 m. euroyu geçen bir takım yapmıştık..
          Üstelik süper ligde bile toplam 3-4 m. euroya kurulmuş takımlar varken..

Peki, ne için?..
          Gelecekte Trabzonsporun omurgasını oluşturabilecek bir alt yapı yatırımı için..
          O yüzden milyonlarca euro verildi daha önce adı sanı duyulmamış İsmail, Buğra, Sami, Fatih altundağ vb. gibi 2. veya 3. lig seviyesindeki topçulara...Bir sürü şamata koparılaraktan..

Sonuç: Tam bir fiyasko..
          Şimdi nerde acaba, bu samiler, ismailler buğralar ve diğerleri..
          Hepsi kaybolup gittiler..Kendileri için ödenen milyonlarca euro gibi..

Sonrada, derler: "paramız kalmadı, borç 80 trilyona dayandı" diye..
          Ve, yine aynı hatayı yaparlar..
          Neymiş "alternatif" golcü alıyorlarmış..
          Yahu "alternatif" de, ne ki..? Ne işe yarar ?..
          Yani şu anlamamı geliyor?..
          Gökhan Ünal sakatlanıp ceza aldığında,formsuz olduğunda yerine Umut Bulut oynayacak(veya tersi),
          o da olmayıncada şu meşhur "alternatif" imiz, devreye girecek ve onların yapamadığını yapacak..

Yahu, biz geçen bir sezon boyunca saç baş yolmadık mı, bu forvetler yüzünden..
          Kaçırdıkları her golden sonra, kafayı yemedik mi?...
          Bu takıma bunlardan çok çok daha iyi "kaliteli" bir golcü lazım demedik mi?..
          Ve, o oyuncu altın bir tepsi içinde, paketlemiş olarak, kalitesine oranla neredeyse "kelepir" maliyetine önümüze kadar gelmedi mi?..Beni alın diye..
          Biz ise sırf bir "kuru inat" uğruna, en fazla 2.m euroya( çok çok daha ucuza, hatta bu rakamın belkide yarısına bile) alabileceğimiz bu "kaliteli golcü" yü, binbir türlü refüze ederek, almamakta direttik..

Şimdide, medyaya göre 450-750 bin euro arasında maliyeti olan bir "alternatif" golcüyü alıyoruz...(Eren görür'ün kabahati neydi?..Bedava olması mı?..)
          Peki, kim bu "alternatif" golcü adayımız?..
          "Batdal boy" bir alt lig golcüsü.. (Gerçi istatistiklerine bakıldığında pek gol attığıda yok ya)
          İki senedir medyada ve forumlarda prezantasyonu ve pazarlaması yapılan bir ademoğlu..
          Hadi biz, bu iki yıldır bu adamı görüp anlıyamadık, fb-gs-bjk de uyudu değerini anlayamadı..
          Peki, işi gücü alt liglerden yetenekli topçuları bulup alarak, piyasaya sürüp iyi fiyatlara (vede tabiiki komisyonlara) satmak olan g.birliği, antep, bursa, a.gücü vs. gibi takımlarında hepsi birden mi uyuyup bu yeteneği göremediler..
          Hadi onlarıda geçtim.. Süper lige çıkma hedefindeki bank asya takımlarındanda hiçbirisi keşfedemedi mi bu yeteneği, bu zamana kadar..
          Sakın denilmesin, "alınmak istendide kulübü bırakmadı veya çok para istedi" diye..
          Bu zamana kadar bunun gibi binlercesi alındıda bir tek bu mu alınamadı?...
          İhtiyaç duyulduğunda, ışık görüldüğünde, istikbal vaat ettiğinde ve gerçekten istenildiğinde her futbolcu alınır..Hemde çatır çatır..(En son örneğide bizim gabriç transferimizdir..)
          Neden, Bucaspor da bunca zamandır saplanıp kaldı, bu gelecek vaad eden "hantal", pardon "battal" yetenek ?.. Bu durum gerçekten ilginç..

İnşaAllah yeni bir hayal kırıklığı yaşayıpta yüzbinlerce euromuz yine çöpe gitmez ve bu elemandan yeterli verimi alabiriz.. Pek umudum olmasada, temennim budur..

Son söz: Bu golcülerle ve bu "alternatif" i ile, korkarım ki, şampiyonluk yine seneye...

Dip Not:
          Karadenizspor'un bu sene uyguladığı sessiz ve reklamsız, şamatasız yetenekli vede ucuz(umarım öyledir) gelecek vaad eden topçulara yönelik transfer politikasına bir lafım yok..Doğrusuda budur zaten..
          En son ip_siz tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 23:04.

Yorum

• Bir maçla hiçbir oyuncuyu yargılamayın
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir maçla hiçbir oyuncuyu yargılamayın
              Gabriç de imzadan önceki son maçta kendini fazla zorlamamıştı , etkili bir performans göstermemişti.

Mehmet de böyle yapıyor olabilir.Yani aklı bizde !

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gabriç de imzadan önceki son maçta kendini fazla zorlamamıştı , etkili bir performans göstermemişti.

Mehmet de böyle yapıyor olabilir.Yani aklı bizde !
                Yillardir süper lige cikamayan bir futbolcunun akli herhalde bizde olacak degil mi?

Ts isterse batdal i alir,aradaki 3oo bin tl lik fark sorun olmamali.

Bu bizim isimizi görür mü,orasi büyük bir soru isareti iste.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• @ip_siz, en azından Gençlerbirliği vs gibi takımların neden görüp almadığına hem katılıp hem katılmıyorum. Bu dediğin her zaman doğru olmuyor. Mesela Syzmek'i hatırlayalım. Çok ince bilekleri olan, zekası da fena olmayan iyi bir futbolcuydu. Trabzonspor'a gelmeden önce tanıyordum diyeni o zamanlar burada hiç görmedim. İlk seyrettiğimde aklıma gelen şuydu. Bu futbolcuyu bu yaşına kadar neden Alman Kulüpleri fark etmemiş? O zamanki koşullarda da takıma çok iyi uyum sağlamıştı.

Bunun gibi birçok örnek verilebilir. Ben bu kadar adı geçip de neden alınmadığının altında da başka sebep olduğunu düşünüyorum. Başka alternatifler ile de temasta bulunuyor olabilirler.

Yorum

• Evet Mehmet'i önceden kulubu cok para ıstedı dıye kımse alamadı gecen seende sakatlık problemı vardı. Bu sene sonuda sözleşmesi bitiyo elleri mahkum satacaklar. Bizle bırlıkte bursaspor da ıstıyo suanda ve Ünal Karaman konyaspordaykende ıstedı . Ümit mıllı takımda Ünal karaman dönemınde oynamaya başladı. Çok çabuk kestirip atıyosunuz. Bide o kdr iyiyse İstanbul takımları nıye almadı lafını çok duyuyoruz burda, ayıp oluyo beyler sanki biz onların istediği adamı gercekten istiyosak alamamışız yada alamıyoruz.Mehmet Batdal'ı daha önceden hiç duymamış bile olsaydım Ünal Karaman ve Hami Mandıralı'ya olan güvenimden içim rahat olurdu.
                    İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
                    Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• @ ceserdar
                      Zymek'i alınma aşamasında bayağı araştırmıştım..
                      Devamlı sakatlanan bir futbolcuydu.. Bize gelmeden önce 6 ay ondan önceki sezonda nerdeyse 1 sene sakatlığından oynamayan bir oyuncuydu..
                      Ayağındada bazı metal iplerle oynadığıda biliniyor..
                      Zaten bizde kaldığı 1.5 senenin son yarısıda sakatlıkla geçmişti..
                      Belkide bu yüzden onu kimse keşfedememiştir..

Ama, batdal öyle değil..Nerdeyse iki senedir bazıları gözümüzün gözümüzün içine sokmasına rağmen kimse bu adamın üstün yeteneklerini(!) bir türlü keşfedemedi nedense..
                      En son ip_siz tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 23:15.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sharbani kardeşler resmen bedavaya hajduk'a gitmiş anas sharbani bu kadar ucuza nasıl yolladılar anlamıyorum...
                        Geçen sezon yapılan planlamalarda Colman yerine Anas düşünülebilirdi . Bu sezon Anas'ı değerlendirecek bir durum ortaya çıkmadı . Colman'a gelen ciddi teklif olmadı . Split İki oyuncundan ciddi para kazandığı gibi alternatiflerini aldığı bonservis bedelinin %20'sine buldu . Takdir edilesi bir yatırım .

Yorum

• mehmet batdal işi noldu..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen sezon yapılan planlamalarda Colman yerine Anas düşünülebilirdi . Bu sezon Anas'ı değerlendirecek bir durum ortaya çıkmadı . Colman'a gelen ciddi teklif olmadı . Split İki oyuncundan ciddi para kazandığı gibi alternatiflerini aldığı bonservis bedelinin %20'sine buldu . Takdir edilesi bir yatırım .
                            Siz Colman'ı satmaya çalışmaya devam edin. Colman Hugo Broos'un kadroyu yazacağı ilk 3 isimden birisidir. Ölmezsek buradayız. Colman sakatlık ve ceza dışında her zaman ilk 11 'de çıkar.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siz Colman'ı satmaya çalışmaya devam edin. Colman Hugo Broos'un kadroyu yazacağı ilk 3 isimden birisidir. Ölmezsek buradayız. Colman sakatlık ve ceza dışında her zaman ilk 11 'de çıkar.
                              sebep?....

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sebep?....
                                Neyin sebebi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X