Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uzun zamandır söylediğim birşey. Yetenekleriyle daha uyumlu olabileceği bir yer. Hırsı ve koşması da cabası..
    forumda ilginç fikirler dönüyo ama hiçte mantıksız değil umutu sağbek ceyhunuda forvet yapalım bütün problemler çözülsün ne tutturduk transferde transfer diye çözüm bünyemizde mevcut
    Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• hırs ve koşmak sağ bek içi yeterli olsaydı sabri kral olurdu umut ne anlar kademeye girmekten, orta açmaktan güzel geyik dönüyo hakkaten

Yorum

• İki saat boş bırakmaya gelmiyor başlık. Ziya Doğan ben de niçin kötü örnek bıraksın onu anlamadım. Mesela ben sevmem ama Yusuftan sağ bek yapıp şampiyon olan Mustafa Denizli bıraktı. Ya da Ümit Özat tan sol bek yapan Daum... O da şampiyon olmuştu. Daha "kötüsü" milli takımda da sol bek oynamıştı. Futboldan anlamak, futbolu bilmek nedir tam olarak çözemedim. Ama şunu biliyorum. Futbol denemektir en çok...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İki saat boş bırakmaya gelmiyor başlık. Ziya Doğan ben de niçin kötü örnek bıraksın onu anlamadım. Mesela ben sevmem ama Yusuftan sağ bek yapıp şampiyon olan Mustafa Denizli bıraktı. Ya da Ümit Özat tan sol bek yapan Daum... O da şampiyon olmuştu. Daha "kötüsü" milli takımda da sol bek oynamıştı. Futboldan anlamak, futbolu bilmek nedir tam olarak çözemedim. Ama şunu biliyorum. Futbol denemektir en çok...

Ama ne hikmetse Türkiye'de takımla çok oynayan T.Direktörler sevimez.....

Yorum

• Umut un sağ bek oynayabileceğini ben de düşünmedim. Arkadaşlar söyleyince düşündüm bana da olmaz gibi geldi. Ama sabah bir hırvat arkadaşıma takımımız iyi ama bir sağ bekimiz yok dediğimde Gabriç oynar orda dediğinden beri Gabriç in orda oynayabilme ihtimali üzerine düşünüyorum. Diyelim ki "geyik" yapıyorum. Kime ne zararı var?
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Gabric Hajduk Split'te Zaman Zaman Sol Bek Oynamıştır .

Yorum

• Orta sahamıza çok güvendiğim için 3. bir alternatif forvet almanın yeterli olabileceğini düşünüyorum. Gönül tabi ki Fatih Tekke'yi istiyordu. olmadı. Yerli; daha iyisini ya da eldekileri kesebilecek kadar iyisini alamayacağımıza göre alternatif bir isim alınacak.
                Anlamadığım şey madem alternatif birisi alınacak Eren neden gönderildi? Alınacak alternatiften yetersiz bir alternatif mi Eren?

Yorum

• Arkadaş burası yeri değil ama yazacağım. Şu işe bak Riza stadının açılışında Fenerbahçe-Rizespor oynayacak nedeni Başbakan Fenerli ya jest yapmışlar. Dibinde Trabzonspor duruyor telif etme lütfunda bile bulunmamışlardır emin olun. (Çok da tın) Ancak kardeş şehir dediğiniz bir yer sana bunu yapıyor. Neden Fenerbahçe büyük takım o stada ancak o yakışır(!)
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ama ne hikmetse Türkiye'de takımla çok oynayan T.Direktörler sevimez.....
                    Türkiyede hatta dünyada söz konusu olan futbol ve teknik adamsa başarı sevilir. Deneyen adam başarmış ise kahramandır. Başarısız ise hain....Kenan Evren Bodrumda Talat Aydemir asıldı....Her ikisi de darbe yapmayı denedi...Biri başardı diğeri başaramadı ....

Yorum

• Burda denemenin kimseye zararı yok. O yüzden deniyorum Gabriç sağ bek oynar ...Ucunuda asılmak yok nasıl olsa....

Yorum

Türkiyede hatta dünyada söz konusu olan futbol ve teknik adamsa başarı sevilir. Deneyen adam başarmış ise kahramandır. Başarısız ise hain....Kenan Evren Bodrumda Talat Aydemir asıldı....Her ikisi de darbe yapmayı denedi...Biri başardı diğeri başaramadı ....
                        Sözün bittiği yer ne diyeyim ki

Yorum

• Gürcan abi geldi...Bir de ona soralım; Abi Gabriç sağ bek oynar mı ?

Yorum

Burda denemenin kimseye zararı yok. O yüzden deniyorum Gabriç sağ bek oynar ...Ucunuda asılmak yok nasıl olsa....
                            Peki Erdal abi, Gabric sağ bek oynarsa sol açık kim oynayacak?

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki Erdal abi, Gabric sağ bek oynarsa sol açık kim oynayacak?
                              Engin Baytar...Rakibi çevirdiğimiz zamanlar zaten bekler de rakip sahada çizgide olacak...Dikkatle seyredin Gabriç i yapabileceğini görürsünüz...

Yorum

• Hoca'nın Yattara gibi açıklar istediğini sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı sola da Yattara gibi birini isterdi. Gabriç bir Yattara değil. Engin in iyisi...Gabriç in sağ bek oynadığını düşünün. Sonra da videoda gönderdiği uzun pasları...Savunmanın ayağa oynayarak çıkma problemini çözmüş oluruz. Cale ve Gabriç ile Deniyorum...Mutlak hakikat değil bunlar...

Yorum

Çalışıyor...
                                X