Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eren'i Rize'ye kiralamışız .

Anlamsız bir hareket .
    Olur mu?
    Yönetimin her yaptığı işin bir anlamı vardır.
    Fatih Tekke transferi dedikodolarıyla canları sıkılan forvetlerini bu şekilde motive ediyorlar işte.Bu hareketle Yönetim Gökhan-Umut'a;
    ''Siz hiç merak etmeyen.Biz takıma forvet almayı düşünmediğimiz gibi,ne kadar forvet oynayan ve gol atabilen eleman var ise hepsini satarız bile.Yeter ki sizin moraliniz bozulmasın.Koç bunlar koooooooooooç!'' demişlerdir....
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetim forvet ihtiyacını kabul etmiyor malesef.Maçları nasıl izlediler tuhaf...

Maçlarda ne varmış acaba ? Hocamıızın taktiğinde hem kanatlar hemde ortasaha oyuncuları da skor yükünü çekiyor.. Sadece forvete bel bağlamıyor. Kaldı ki MVV Maçında Umut yakaladığı pozisyonu gole çevirdi. Gökhan'da 2.yarı görevini yaptı. Daha ne istiyorsunuz yani ? Broos bunu düşünemiyor mu ? 6 Hazırlık maçının 5 ini almışız 1 tanesinde de berabere kalmışız demek ki gol yollarında bir sıkıntımız yok.. Bir arkadaş yazmış az önce gerçekten de hak veriyorum.. Bu taraftar girdiği 10 pozisyondan 11 tane gol atabilecek bir forvet bekliyor tek sıkıntı bu

Yorum

• forvetler gol atamıyor ama harbiden gol sıkıntımız yok gibi gözüküyor

Yorum

• Bugün de haber çıkmaz . Of .

Yorum

• yönetimden son anda bir değil birkaç hamle birden bekliyorum
            almalı - satmalı bir aksiyon olabilir
            song - yattara gidip 3 adam birden de gelebilir, hiçbir hareket de olmayabilir
            ama yönetim bu transfer döneminde çuvalladı, yine zıpkın gibi bir kadronun ucundan dönüyoruz maalesef..
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bursa Sercanı bize verirmi?
              Mesela 5 milyon 4 sene vade, üstüne Tolga...
              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa Sercanı bize verirmi?
                Mesela 5 milyon 4 sene vade, üstüne Tolga...
                Belki verir de , yönetim Sercan'a bu parayı verir mi ?

Yorum

• 'Transfer yapıldığında hangi oyuncu keseceksiniz' diye ben sorarım ve cevabını isterim.

Sadri Başkan böyle diyor bence de çok haklı.

Yorum

• eee bugun ne bekliyoruzz...

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      'Transfer yapıldığında hangi oyuncu keseceksiniz' diye ben sorarım ve cevabını isterim.

Sadri Başkan böyle diyor bence de çok haklı.
                      Ben bir cevap vereyim o zaman.Sağ bek alınır sağ taraftanda kimi keserken kes farketmez.

Ayrıca iki tane santraforumuz var üçüncüsüne ne gerek var diyenede yok artık derim

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eee bugun ne bekliyoruzz...

walla beklemeye gerek yok aslında sivasspor maçına adapte olmamız lazım

Yorum

• bı sag bek alamıcaz kafayı yıyecegım yahu...serkan tayfunu mu ızleycegız serkan 1 trılyon verene kadar 3 trılyon ver daha orhan sama nasıl ısler anlamıyorum yahu.

Yorum

• Bence Landon Donovan gibi bir oyuncu alsak daha yararlı olur. Komple bir oyuncu. Atak, defans, duran toplar, liderlik... Sol kanat da oynuyor, forvet de, ortasaha göbek, sağ tarafta da..

Bence sol kanat konusunda teoride idealist davranıyoruz. Tamam Gabric iyiyse alalım ama gözümüzü karartmanın manası yok. Başkanın söylediğinde mesaj var. Alanzinho'ya boşuna 3.9 m € dökmedik diyor. Ha satılacaksa eyvallah. Çünkü Yattara dönünce işler daha da karışacak
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yahu sağ bek sağ bek de orda Serkan ve Tayfun var fena değiller ha sizler istiyorsunuz ki bütün mevkiler süper olsun var mı böyle bir takım ? Şu ligde hangi takımın her iki bekide süper ?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence Landon Donovan gibi bir oyuncu alsak daha yararlı olur. Komple bir oyuncu. Atak, defans, duran toplar, liderlik... Sol kanat da oynuyor, forvet de, ortasaha göbek, sağ tarafta da..

Abi Amerika'dan kalkıp Trabzon'a gelir misin ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X