Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimse forvet alternatifi olarak ibrahim şahin'i söylemedi değil mi? en azından ben hiç rastlamadım. özevlat kontenjanı için ideal isimlerden olabilir...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gabric gelirse Yattara uzun süre yedek bekler..
      oo naptınformda yattarayı kimse yedek bekletemez..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Söylediğim sözlerde kişi adı vb şeler kullanmamama rağmen acil bir cevap gelmesi aslında çok da şaşırtmadı beni.

Evet Eren için alaycı bir tavır kullandım, ama hiçbir zaman son kuruşunu bu takıma veren biri için alaycı sözler kullanmadım ve bundan kaçındım, eğer birileri milyon eurolar ile onayıp gerekeni yapmıyorsa (futbolcu yönetici farketmez) söylemim alaylı da olur, dalgalıda.

Ben bu takımın en başından beri (geçen sezon ortası) alternatif bir forvete değil, gerçek bir forvete ihtiyacı olduğunu savundum, alternatif forvet genelde elindekilerin iyi iş yaptığı ama ALLAH korusun bir sakatlık yada ceza durumunda en az onlar kadar (tabiki bu zor) başarı ve performans gösterecek biri anlamına gelir bence. Bu durumunda bizim takım için geçerli olduğunu pek düşünmüyorum ben.

Bu arada madem söylediklerim kişisel alındı bende bir hatırlatma yapmak isterim derinden ve ufaktan, hiçbir zaman istifa demedim, ya başkan ya kaptan da demedim, her ikiside büyük şanstır lütfen beraber olsunlar dedim, ama yönetimdeki çürüklerin de (bana göre) ayıklanmasını istedim hala da istiyorum şiddetle.

Bel altı vurmanın tekniklerini bu transfer döneminde çok iyi öğrendim, eğer şu an yazdıklarımı bel altı vurmak olarak nitelendiriyorsan, inan bunlar bu sene yapılanlarn yanında kocaman bir 0.

Saygılar;

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anas Sharbini | HNK Rijeka

22 Yaşında.Ürdün asıllı Hırvat vatandaşı.

2006-2007 Sezonu : 7 Maç , 2 Asist ..
          2007-2008 Sezonu : 28 Maç , 11 Gol , 8 Asist ..
          2008-2009 Sezonu : 28 Maç , 14 Gol , 6 Asist ..
          2009-2010 Sezonu : 4 Maç , 4 Gol , 3 Asist ..

Faydalı bir transfer olur ama şuanda o mevkide transfere ihtiyacımız yok
          yetenekli bir oyuncu ama dediğin gibi o mevkiye ihtiyacımız yok...
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• forvete bir alternatif soyluyorum..iddia oynayan vede takip edenler bilir...iskocyadan st mirrenden mehmet billy...sadece bu haftaki bir macta toplam 5 gol atti...bunlarin 4 unu ilk yari atti..oz gecmisinide ekliyorum...avrupada simdiden konusulan bir turk ingiliz karisimi futbolcu...
            Ilerde adından soz ettirecek genc yetenekleri tanımaya devam edelim 19 yasındaki Kristian Sarkies den sonra ilerde adını sıkca duyabilecegimiz genc yeteneklerden biride Turk asıllı ingiliz vatandası olan Mehmet Billy .West ham da 17 yasında a takıma yukselerek adını duyuran mehmet billy daha sonra futbol yasamına ıskocyada devam etti dunfermline macerasından sonra suan 21 yasında ve preimer lig takımlarından St.Mirren Formasını giyiyor.
            Attıgı gollerden sonra yaptıgı break dance sebebiyle adadaki lakabı danscı olan futbolcu suana kadar ıskocya primer liginde en dikkat cekici forvetlerinden biri olarak gosteriliyor.

Her iki ayagınıda iyi kullanabilen Mehmet billy gecen kendisiyle yapılan yerel bir gazetenin raportajında her ne kadar fazla yasantıları bilmesemde turk olmak benim hayatta gurur duydugum olaylardan biri diyerek dikkatleri cekti.
            Bu seneki performansıyla sene sonunda tekrar ıngiltre primer ligi veya iskocyanın buyuk kulublerinden birine gitmesine kesin gozuyle bakılan mehmet billy umarım performasını daha cok gelistirir ve ilerde turk milli takımı formasınıda giyer

gozden kacirmamak lazim....tek macta atmiyo bunlari ..son donemlerde patlama yapti
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Anas'ın kardeşi Ahmad Sharbini ;

650.000 € bonservisi var .. Bence makul.

2006-2007 Sezonu : 11 Maç , 10 Gol ..
              2007-2008 Sezonu : 3 Maç , Gol Yok ..
              2008-2009 Sezonu : 30 Maç , 13 Gol , 7 Asist ..
              2009-2010 Sezonu : 4 Maç , 5 Gol , 1 Asist ..

Aslında iki kardeşi paket halinde alacaksın .. Biri asist yapacak diğeri gol atacak .
              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 03.08.2009, 22:36.

Yorum

• Bu yıl 4-4-1-1 veya 4-3-2-1 veya 4-2-3-1 oynarız...ama bu ortasaha varken 4-4-2 oynamayız...oynamamalıyız.alanzinhoyu da forvet arkası kullanmalıyız.fatih i gökhan dan üstün görenlere şunu hatırlatırım.fatih futbolunun zirvesini gökhanın şu an bulunduğu yaşlarda yaptı ...yani 27-28 yaşında...ve 32 lik bir fatihi gökhana tercih edenlere inanamıyorum...kayseride 1 yıl doğru dürüst oynatmadılar adamı ve taransfer olmak istemesınden dolayıda doğru durust oynamadı gökhan..buna ragmen gökhan zannedersem gecen yıl 15 gol 11 asist yaptı..ve göreceksiniz bu yıl gökhanın yılı olacak...ve artık umutla saha içinde carpışmayacaklar...çarpışamayacaklar...ve son not iddaa ediyorum alanzınho bu yıl forvet arkasında 10 golün üzerine çıkacak...eğer sola gabriç alınırsa sağda engin oynayacak...ve yattara enginin yedeği olacak...61 numarayı almasının verdiği romantizmle ikinci yarılarda oyuna girip bir cok maçata ya takımı kurtaracak yada takımı farka koşturacak..bu ortasaha symek lı lee li hüseyinli ortasahadan bir tık üstte forvet ve forvet arkasının sa eksiği yok hatta fazlasıda olacak...bu yıl derbilerde iyi bir performans sergileyebilen bir trabzonspor şampiyon olacak...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• Alternatif forvet ariyorsak Ali Güzeldal'i tek gecerim.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• renktaşlar acaba nonda olabilirmi? gs kadroyu 24-25 e indirmeye çalışıyor.bence nonda bizde etkili olur ama..?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oo naptınformda yattarayı kimse yedek bekletemez..
                      Çaktırma Yattara sakat diye böyle diyorum hele 1-2 maç şöyle iyi oynasın tek geçerim ondan sonra hem Yattaranında alternatifinin onu zorlaması iyidir daha başarılı olur
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• "TRANSFER YAPARSAK KİM KESİLECEK DİYE SORARIM"
                        Şener, hava olsun diye transfer yapmayacaklarını da vurgulayarak, "Şu anda çift santraforumuz var ve üçüncüsü olmaz her halde diye düşünüyorum. Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız. Eğer bunu yapabilirsek hocanın isteğine de cevap vermiş oluruz. Takımımızı Avrupa'da seyrettik, burada da Maastricht'le oynadık. Gerçi Maastricht çok güçlü bir takım değil ama Standard Liege ve Heerenveen'e karşı oldukça güzel oynadık. O takımlara karşı oldukça iyi oynayan Trabzonspor'da, 'Transfer yapıldığında hangi oyuncu keseceksiniz' diye ben sorarım ve cevabını isterim. Yoksa hava olsun diye, şekil olsun diye transfer yapılmaz. Ama gerekliyse yapılır" dedi.

İlahi Sadri Başkan.
                        Hani bazen diyor ya ben futboldan anlamam.Bu konuda hak vermeye başladım Başkan'a.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yıl 4-4-1-1 veya 4-3-2-1 veya 4-2-3-1 oynarız...ama bu ortasaha varken 4-4-2 oynamayız...oynamamalıyız.alanzinhoyu da forvet arkası kullanmalıyız.fatih i gökhan dan üstün görenlere şunu hatırlatırım.fatih futbolunun zirvesini gökhanın şu an bulunduğu yaşlarda yaptı ...yani 27-28 yaşında...ve 32 lik bir fatihi gökhana tercih edenlere inanamıyorum...kayseride 1 yıl doğru dürüst oynatmadılar adamı ve taransfer olmak istemesınden dolayıda doğru durust oynamadı gökhan..buna ragmen gökhan zannedersem gecen yıl 15 gol 11 asist yaptı..ve göreceksiniz bu yıl gökhanın yılı olacak...ve artık umutla saha içinde carpışmayacaklar...çarpışamayacaklar...ve son not iddaa ediyorum alanzınho bu yıl forvet arkasında 10 golün üzerine çıkacak...eğer sola gabriç alınırsa sağda engin oynayacak...ve yattara enginin yedeği olacak...61 numarayı almasının verdiği romantizmle ikinci yarılarda oyuna girip bir cok maçata ya takımı kurtaracak yada takımı farka koşturacak..bu ortasaha symek lı lee li hüseyinli ortasahadan bir tık üstte forvet ve forvet arkasının sa eksiği yok hatta fazlasıda olacak...bu yıl derbilerde iyi bir performans sergileyebilen bir trabzonspor şampiyon olacak...
                          Çok iyi söyledin tamam ama bu takıma acilen bir sağ bek lazım, onun yanında kanat oynayacak yabancı bir adam (gabric hala olabilir) ve Mustafa Pektemek gibi son vuruşları iyi bir genç forvet...

Bunları alsınlar ben de senin kadar inanırım şampiyonluğa...
                          Aksi takdirde bu takım geçen seneki gibi birkaç kritik maçı kaldıramaz gibi geliyor bana...o nedenle çok kendimi şartlayıp üzülmek istemiyorum..Hogo hocaya ve Metin Diyadin e güveniyorum...

Yorum

• Broos'un oynattığı oyuna bakarsak Selçuk ve Colman oynayacak.Kaldı mı 2 oyuncu.Bu 2 oyuncuda Alanzinho, Gabriç, Yattara ve Engin olacak.Yani ikisi yedek olmak zorunda.Zafer, Ceyhun ve Barış'ı saymıyorum.Gabriç'i alıp yedek bırakmayacağız ya.Onun için Gabriç'e gerek yok bence.

Yapılacaksa sağbeke genç ve dinamik birini almamız gerekiyor.
                            En son Atakan tarafından düzenlendi; 03.08.2009, 22:45.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Foto: unbekannt
                              Geburtsdatum:03.01.1984Alter:25Größe:1,88Nationali tät: Irland
                              Türkei Fuß:rechts
                              Profil Transferdaten Leistungsdaten Auf einen Blick Steckbrief Video Korrektur

Verein (RN):St. Mirren FC PositionturmPositionsdetails:MittelstürmerVertrag bis:30.06.2010Marktwert:400.000 € Spielerberater:Debüt (Team):12.08.2006*

Yorum

• alternatif forvet billy mehmet...adam tek macta 5 tane bile atiyo...yasida iyi ..fiyatida uygun...markt fiyati 400 bin euroo...

Yorum

Yükleniyor...
                                X