Sharbini trenini coktan kacirdik. 5 Milyon €'dan asagi alamayiz. Bosuna ümitlenmeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSharbini trenini coktan kacirdik. 5 Milyon €'dan asagi alamayiz. Bosuna ümitlenmeyin.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesallandıkmı nooldu istanbuldakiler deprem oldu sanki
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesallandıkmı nooldu istanbuldakiler deprem oldu sanki61
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Murat Yoktur O kadar
Zaten daha ucuz olsa Zagreb coktan alirdi adami."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesallandıkmı nooldu istanbuldakiler deprem oldu sanki
şiddeti 4 altı değildi , Allah'tan kısa sürdü .
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize sen lazımsın sağlamsan problem yok
ben iyiyim sakin olun arkadaşlar
ama şu forumda ölecez yani halen hayırlı bir transfer haberi yok
Yorum
-
Yok be Kölne 2,5 Mio Euro dan actilar Pazarlik kapisiniçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben iyiyim sakin olun arkadaşlar
ama şu forumda ölecez yani halen hayırlı bir transfer haberi yok
Koptum yaa.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldukça sarstı , doğrudur .
şiddeti 4 altı değildi , Allah'tan kısa sürdü .
Hissetmedim. Bi garibim vallahi.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok be Kölne 2,5 Mio Euro dan actilar Pazarlik kapisini"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Alanzinho'yu satıp forvet alalım dedim kızıyorsunuzbari İbrahim Akın'la Umut'u takas edelim kalan son yabancı hakkımıza forvet alalım o zaman. Hatta Tayfun'la Denizli'den Çağlar'ı da takas edersek Cale'yi satıp sol açık da alabiliriz mesela. Sağ kanadı da Serkan-Song idare eder şimdilik.
#7 King of Kings
Yorum
Yorum