Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bende bu sene elestıren ınsanların basındayım ama gıtmesını ısteyecek son ınsanlardanım... hıc kımse 4x4 luk degıldır...

yanlısları her zaman elestırılebılır.. gecen sene yattarayı sattıktan sonra arkasından karakterı ıle ılgılı konusup satamayınca bagrına basan .. gokdenız ın arkasından gereksız yorumlar yapmak ... Fatıh tekke konusu muhım..az daha bu sene samet aybaba ıle yola devam edecektık bunlar hatalar ama oyle seyler yaptıkı 1 yıldır Albayrak tan sonra herkezın cok sevdıgı bır baba.. kı herkez cok sevdıgı halde oz babasını da kac kere elestırır
    Arkadaşım neden eski konuları çıkarıp çıkarıp önümüze getiriyorsunuz.
    Hepsi geçmişte kaldı, o zaman doğru yada yanlış konuşuldu bu söylemler.

Geçmişi sorgulamayı bırakıp, ne zaman ki geleceğimize daha fazla kafa patlatmaya başlarsak, işte o zaman güzel günler görürüz.

Yeter artık, konumuz transfer.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşım zaten bu başkan bunlardan birini alırsa benden bu kadar dderim.
      Geçen Sene 24 Adam Aldı ; Süper Başkan Büyük Başkan .

Bu Sene Alamıyoruz ; Bu Başkan'dan Bu Kadar Vs Vs .

Böyle mi Sahip Çıkacağız , Klübe ? Başkan'a ?

Bir Sorun , Bir Anlaşmazlık , Uyuşmazlık Var ki Birşeyler Olmuyor ?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 | Drago Gabriç
        2 | Anas Sharbini
        3 | Halil Altıntop

Konuşalım bakalım ..
        offf alihan... klavyenden bal damliyor

bu üc futbolcu bizi ne yapar yaa hic düsünemiyorum...
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

burada elestırı yapan ınsanlara elestrı yapmak moda oldu... bu forumu acıp okuyan herkes bu takımı yurekten sevıodurkı buraya zaman harcayabılıyor.. o yuzden durmadan elestrı yapan ınsanları kırıcı sozlerle uyarmayın... ben bu forumun gecmısınde Zıya dogan ı destekleyen bı dunya ınsan hatırlıyorum ... nefret etmeme ragmen genede kımseye bu adamı nası savunursunuz sız solesınız bolesını trabzon dusmanısın demedım

Arkadaşım benim de aklıma gelmedi değil bu düşüncelerin.herhalde çıkar meselesidir tam olarak emin olmayız da .

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuşalım abi konuşmadığımız sürece ortalık karışmaya devam edecek.
            Ozaman konusalim:

1| Quaresma

2| Ribery

3| Gerrard

.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sol acik pozisyonuna transfer'den sonra ilk 11:

____________Sylva____________

Serkan___Giray____Egemen__Cale

________Selcuk____Colman______

Yattara_________________Gabric

________<- Alanzinho ->________

___________Gökhan____________

Transfersiz ilk 11:

________Tjikuzu___Selcuk______

____________Colman___________

Yattara_____Gökhan____Alanzinho

Forvet pozisyonuna transfer'den sonra ilk 11:

________Selcuk____Colman______

Yattara__________________Engin

________<- Alanzinho ->________

___________Pantelic____________

HANGISINI TERCIH EDERSINIZ?
              Transfersiz ilk 11 elbette. tjikuzulu selçuklu colmanlı orta saha, yattaralı alanzinholu sağ ve sol ilerdede tek forvet gökhan. orta sahada colmana büyük iş düşüyor ama bunuda ekleyeyim, yeni sezonda 4-5-1 le oynayacağız büyük ihtimal, bu sistemde colmana çok büyük iş düşüyor, orta sahada top kapmalı, tjikuuzu ve selçuğu rahatlatmalı, oyunu iyi kurmalı, pasları güzel olmalı, oyundan hiç düşmemeli ve hücumdada çok etkili olmalı... colmanın tüm bunları yapabilceğinden eminim, o kalitesini belli edecek bu sezon.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

burada elestırı yapan ınsanlara elestrı yapmak moda oldu... bu forumu acıp okuyan herkes bu takımı yurekten sevıodurkı buraya zaman harcayabılıyor.. o yuzden durmadan elestrı yapan ınsanları kırıcı sozlerle uyarmayın... ben bu forumun gecmısınde Zıya dogan ı destekleyen bı dunya ınsan hatırlıyorum ... nefret etmeme ragmen genede kımseye bu adamı nası savunursunuz sız solesınız bolesını trabzon dusmanısın demedım
                haklısın kardeşim

Yorum

• hacısalihoğlu, “pilot takım karadeniz’e verilme söz kosunu değil” dedi
                  01 Ağustos 2009 / 13:43
                  Eren, Mustafa Yumlu Ve Göksu A Takım’da

Trabzonspor’da dün Karadenizspor’un Azerbaycan Simuk takımı oynadığı maçta görev alan Mustafa Yumlu, Eren Görür ve Göksu Alhas’ın pilot takıma verilmedikleri açıklandı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Hocamız bu oyuncuları Maastricht maçında oynatmayacağı için Karadeniz maçında görev almalarını istedi. Bu üç genç oyuncu da A takım kadrosundadır ve şuanda Karadenizspor’a verilmeleri söz konusu değildir” dedi.

Yorum

• Serhat haberi doğyusa milyon kere yazıklar olsun yönetime onlara verdiğimiz güvene..
                    Transfer yapılacak deniyor eksik görülen mevkii neresi "sol açık" Yav kardeşim oraya biz yığınla adam almadık mı Alanzinho'yu sol açık diye getirdin 5 milyon EURO bayıldın, Engin'i sol açık diye getirdin hazırlık kampının gözdesi çok yetenekli dedin ama sonra bize sol açık lazım diyorsun. Diyelim ki aldın sol açığı (transferde her konuda mutabakata varıldı diyosrun Gabriç için ama gücün adamı Zilina maçında oynatmamaya yetmiyor yani milleti kandırıyosrun) oynatmayacakmısın bu adamları ? Gör o zaman curcunayı. Sağ bek diyorsun çok da kilit olmayan bir mevkide orayı götürebilecek 2 adamımız var zaten. Taraftar aylardır forvet diye bir yerlerini yırtıyor getirin bize Fatih'i diyor sonra çıkıp (eğer haberler doğruysa) Serhat Akın gelecek diyorsun aynen küfür gibi..! Liglerin başlamasına bir hafta var ve ne yazıkki yönetimimiz daha hangi mevkimizde eksik olduğunu (!) bile bilmiyor, ya da bilmemezlikten geliyor. Şu taraftar bir adam istedi sizden inat yaptınız almadınız. Bari dalga geçer gibi haberler yaymayın medyaya!
                    Bu gidişle biz bu sene şamp. yarışına ancak dış kulvardan katılırız. Yaz katip yaz 25i sil yerine 26 yaz. Kanser olacak taraftarları yaz..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kadro süper bence alınırsa bi sag bek alınabilir...
                      Ofansif anlamda çok iyi ama defansif yönden arıza çıkarabilir.
                      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen Sene 24 Adam Aldı ; Süper Başkan Büyük Başkan .

Bu Sene Alamıyoruz ; Bu Başkan'dan Bu Kadar Vs Vs .

Böyle mi Sahip Çıkacağız , Klübe ? Başkan'a ?

Bir Sorun , Bir Anlaşmazlık , Uyuşmazlık Var ki Birşeyler Olmuyor ?

tabiiki sahip çıkacağız da sene içnde transfer eksikliklerinden dolayı umuta gökhana tayfuna vs kişilere sövmek yok o zaman arkadaşım.

Yorum

• Hani bizim başkan bu sene şampiyonluktan bahsedecikti.Sadece şampiyon olacağız demekle mi şampiyon olunuyor.Keşke yetkili biri cıkıp durumu baştan sona özetlese deseki paramız yok,yada kadro gercekten yeterli su sebeplerden dolayı oyuncu almıyoruz yada alamıyoruz.Her ilgilenilen isim en az bir konusuluyor.Atiba gundeme geldi yok onlar 4 istedi biz 3 verdik kıran kırana pazarlık yapıldı falan filan sonuç iki tane bonsevirsi elınde olan genc oyuncu ve kımsenın ilglenmediği Engin ve Tjıkuzu.
                          Yapılan transferler kadroda nasıl bir değişiklik oluşturacak cok merak ediyorum.
                          Bir forvet,bir sağbek,bir sol acık ve bir önlibero eksiği vardı aradan iki ay geçti 1 hafta sonra lig başlayacak bu bölgeler hala eksik.
                          Anlaşılan bu sezon bayağı işkince çekeceğim geçen sezon tartısşılan hersey yenıden tartısalacak!

Yorum

• abi oğrenmek isteiğdin kombine olayısa ne sadri snerin aldığı kombine bizi yukseltir ne almadığı batırır..merak etme o gereğini yapıyodur..madem sadri senere boyle bir eleştiri getirdin..başkan sayesinde ne akdar sponsor bulmussun bir araştır..telekom bize veriği para tamamen sadri sener sayesindedir..eski baskanlar o paranın yarısını alamazıdı..sen merak etme oldukca gelir sağladı bize..

İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayırdır, bazı arkadaşlar yönetime toz kondurmuyor...sorduğum soruya cevap alamadım...arkadaşlarım biz bu kadar karışmasak, takip etmesek bu takım idman yurduna dönerdi...transfer mi,,,para yok der çıkarsınız...fatihe taraftara belediyeye oraya buraya çamur atmaz saldırmazsınız.
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haklısın kardeşim
                              sen de haklısın

Yorum

• İlk olarak Murat DMRCOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ofansif anlamda çok iyi ama defansif yönden arıza çıkarabilir.
                                ofansit anlamda çok iyi demek golü kim atıcak
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X