Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinho gibi olabilmesi için ziya doğan zihniyetinde birinin başta olması lazım...gelirse iyi olur..gelmezse yapcak bir şey yok..

İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    garcia mı?
    GELMEZZZZ !
    He gelirsemi güzel olur ama sadece güzel 2. Marcelinho olur geri döner...
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Sol acik ve forvet transferi olacagni düsünüyorum..eminim yani...umarim öyle olur
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaptiklari bu yönetimin yapacaklarinin teminati olmadi,bu transfer sezonu tam bir hayal kirikligidir.

Sadri senerden bunu beklemezdim,yönetimini yeniledi ama devamini getiremedi...
        Bu transfer dönemi hayal kırıklıgı mı oldu
        Ben de hazırlık maclarını izleyene kadar senin gibi düşünüyodum ama hazırlık maclarından sonra böyle düşünmek cidden ilginç...
        Ferhat,Engin,Zafer,Tijukuzu bence hepsi tam isabet transferler ve bonservisleri yok diyebiliriz..

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          marcelinho gibi olabilmesi için ziya doğan zihniyetinde birinin başta olması lazım...gelirse iyi olur..gelmezse yapcak bir şey yok..
          doğru bak ben ziyayı unuttum ya pardon
          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bosverin simdi Garcia'yi...Luis'i var Raul'ü bile var bu Garcia'nin

Su Gabric Transferi bitmedi mi halen?
            İşin sonunda bizzat alıp gelicem Gabric'i
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Matrix nerelerde. Geçen gece saat 1 de biriyle telefon görüşmesi yapacaktı. Ne oldu o görüşme???
              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Matrix Bugün Uğramadı Hayırlısı .

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Matrix nerelerde. Geçen gece saat 1 de biriyle telefon görüşmesi yapacaktı. Ne oldu o görüşme???
                  Oda bizim bildigimiz kadar biliyor....
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Acaba Sivasspor Taraftari dün son Golden sonra ne demislerdir?
                    Tahminim: Sendemi Brutus

Vallahi Gabrici Transfer etsek dünkü kadar neseli olamam
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Oda bizim bildigimiz kadar biliyor....
                      Nerden biliyorsunuz ?

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba Sivasspor Taraftari dün son Golden sonra ne demislerdir?
                        Tahminim: Sendemi Brutus

Vallahi Gabrici Transfer etsek dünkü kadar neseli olamam
                        Sivasspor'un Taraftari mi var?
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerden biliyorsunuz ?

Simdiye kadar bizim söyledigimizden fazlasini mi söyledi?

Yorum

Sivasspor'un Taraftari mi var?
                            E isde dün Tribünde birkac kisi vardi.
                            Ama cogunun üzerlerinde 4 Büyüklerin Formalari vardi
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• transferci arkadaşlar anderlect deki busuffo kaç tl dir.. çok süper sol kanat sağ kanat farketmiyor komple toplar takımı valla
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Simdiye kadar bizim söyledigimizden fazlasini mi söyledi?
                                Şu ana kadar sizin burada şu oyuncuyla ilgilenildiğini söylediğinizi görmedim.

+

Söyledikten ertesi gün haber olduğunu.

Matrix'e takılmayı bırakalım artık.Ne biliyorsa gelip bizimle paylaşıyor.Yalan söylediğini de düşünmüyorum.Söylediği çoğu şey çıktı şu ana kadar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X