Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aman Fatih yapma neyine sıcak bakıcam o adam değilmi istanbulda kalmak uğruna Trabzonspor yerine ibbyi seçen ben konu uzamasın diye öyle dedim Muhammed'e
    Saka tabiki...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      NECATİYİ İSTİYRUZZZZZ (nekadar katılıyosanız)
      necati yi istemiyoruz
      yerli olacaksa forvet istemiyoruz
      30 yaş civarı tekke nin ecnebi olanını istiyoruz...
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Boşverin necatiyi Halil Altıntopu isteyelim
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Acaba bi ters köşe yapsak bursadan Sercanı alsak nasıl olur
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yahu Ne Necatisi 33 Maç 1 Gol Atmış Diye Bişe Duydum Geçenlerde Şok Oldum

Siz necati Derseniz Bende ; Neden Mehmet Yılmaz'ı Almadık '' Derim .

Yorum

• Necati'yi alacağımıza Umut'a destek olalım .. Necati Umut'un kramponunun bağcığındaki toz olamaz ne Necati'si !!

Yorum

• hakıkatten kafayı yedınız ne necatisi yaaaa Yok daha neler obama getırelım omdan daha faydalı olur yada şansal buyukagayı
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Kaliteli bir forvet bu takımı 2 gömlek yukarı çıkarır.Ama ne yazıkki bu yönde hiçbir gelişme yok.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu Ne Necatisi 33 Maç 1 Gol Atmış Diye Bişe Duydum Geçenlerde Şok Oldum

Siz necati Derseniz Bende ; Neden Mehmet Yılmaz'ı Almadık '' Derim .
                    Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu olsa gerek
                    "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• necati alınıp oynatılacağına
                      alt yapıdan hasan ahmet sarı çıkartılıp o oynatılsın
                      bir yıldız kazanmış oluruz

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        necati alınıp oynatılacağına
                        alt yapıdan hasan ahmet sarı çıkartılıp o oynatılsın
                        bir yıldız kazanmış oluruz
                        yada ereni oynat, nerden cikti bu necati, sanki adam kalmadi dünyada
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Arkadaslar Necati Ates Haberinin asli bile yokken bunu tartismasak cok daha mantikli olur.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Necati'yi alacağımıza Umut'a destek olalım .. Necati Umut'un kramponunun bağcığındaki toz olamaz ne Necati'si !!
                            Yavaş .. Fazla Olmadı Mı ?

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kör alıcının kör satıcısı olur derler. Herkesin bir beğeneni olur derler, çok doğru bir laf. Umut ve Gökhan'ı da beğenenler muhakkak olacaktır, her ne kadar çoğunluk Umut'u beğenmesede, Gökhan'ı yeterli görmesede.

Gökhan ile Umut yeni gelse dediğiniz gibi 1. yarı sabredilsin. Ama Umut 4. senesine girmek üzere, Gökhan 2. senesine. Eeee neyini bekleyeceksiniz ben anlamıyorum. Umut gelişecek mi, Gökhan ekstra ne verecek bize merak ediyorum. Trabzonspor'un forveti deneme yanılma yöntemiyle mi seçilmeli. Bu kadar basit bir takımmıyız Allah aşkına, bu takımı bu kadar basit, küçük görmeyin.

Forvet isteyenlerin tek amacı Fatih olsa bile fena mı olur, Fatih gibi bir forvete sahip olmak çok kötü bir şey mi? İhtiyaç mı lüks mü? Buna bakmak lazım. Fatih bu takım için lükstür, Gökhan ve Umut iyidir diyorsanız biz bunu desteklemiyoruz. Kimin haklı, kimin ileri görüşlü olduğu zamanla ortaya çıkacak ama kaybedilen zamana ne olacak, kaybolan yılları kim verecek. Bizim kadar kendine çomak sokan bir kulüp bilmiyorum.

Ben seninle bilgi yarisina girmiyorum bence gokhan faydali olacaktir diyorum. sen haksizsin demiyorum. gereksiz tartismayada girmiyecegim senle. bu benim gorusum ben futbol duayeni veya gelecegi gorende biri degilim ama gokhandaki yetenek bariz ortada ki milli takimda oynuyor, 15 gol 8 asist ve gol pozisyona girme becerisi gozle gordugum seyleride inkar edemem kusura bakma!!!

Yorum

• Necati para verecekse gelebilir. Ondan gelen parayla transfer yaparız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X