İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher yeni kaydolan illa o çabulsuzlar mı olacak bir bakalım kimdirler necidirler ona göre halledilir zaten"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Gabric ismi transfer gündemimize girdiği andan itibaren bende hırvat basınından bu transfer girişimini takip etmeye başladım..
Google tercümeleriyle edindiğim izlenimler şunlar..
.... Gabriç split ile yaptığı sözleşme karşılığı yıllık 180 bin euro alıyor..
Yine bu sözleşmeye göre satılırsa bonservisinin %60 karşılığı split'in %40 ise gabriç in(veya babası Toncic'in) olacak..
.... Biz önce 2 milyon euro teklif etmişiz onlar 3 m. euro istemişler..
Sonra biz 2.5 m. euroya çıkmışız(bazı gastelerde 2.2 m. euro)
Bu durumda 2.5 m. euronun %60 olan 1.5 m. euro yu split alacak %40 ı olan 1 m. euro yuda gabriç..
.... Sorunda burda çıkıyor anladığım kadarıyla.. Split daha fazla para koparmaya çalışıyor bu rakamdan..
.... Hırvat taraftarlar gabriç i çok beğeniyor ve gitmesini istemiyor..Onlara göre takımım en önemli 4 futbolcusundan (Kaliniç - İbriçiç - Cernat - Gabriç) biri..
Bu yüzden yönetime çok kızgınlar ve bayaa hakaret ediyorlar.. Şu %60 %40 olayınıda aptal ve salakça buluyorlar..
.... Gabriç ısrarla Trabzonspora gitmek istiyor..Çünkü biz ona yıllık 600 bin euro teklif etmişiz.. Babası Tonciç bu yüzden bayaa bastırıyor transfer için..
.... Bu arada bizim transferin arasına ingiliz porsmouth girerek Kaliniç için 8 m. euro teklif etti.. Bu paranında %75 ini split alacak %25 ini kaliniç.. Bu parayı alırsa belkide ekonomik olarak rahatlayacak olan split gabriç i satmayabilir bize..
.... Bizim basında çıkan "splitin şimdiki başkanı Mate Beros gabriçi satmıyor ama yeni yapılacak seçimde gelecek olan başkanla anlaşmışız" gibi bir şeye ben şahit olmadım..
.... Yalnız şöyle bir şey var.. Splitin ana sponsoru olan split belediye başkanı Kerlon kulüp üzerinde oldukça etkin ve biz galiba onla anlaşmışız..( Bu kerlon'u taraftar hiç sevmiyor mafiavari bir işadamıyken split beleiye başkanı olmuş..Karısının ve kendisinin mal varlıkları konuşuluyor hırvat basınında..)
.... Ve anladığım kadarıyla split klüp başkanı mate beros ile bu ana sponsor split belediye başkan arasında bir rekabet var(Büyük ihtimalle komisyon meseleleri)
.... Ünal en son tekrar hırvatistana gittiğinde çıkan haberlerde ise:
Gabriç'in ısrarla ayrılmak istediği, aksi taktirde 180.000 euro olan yıllık sözleşmesinin split tarafından takımın en fazla kazanan oyuncusu Cernat'a yakın bir şekilde(460.000 euro) arttırılarak yıllık 400.000 euroya çıkartılmasını istediği şeklinde..
.... Bu arada bizde ona olan 600.000 euroluk teklifi 700.000 e çıkarmışız..
En son durum bu mihvalde.. Benim anladığım ve hissettiğim Gabriçin bize transferinin bu şartlar altında eli kulağında olduğudur...
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek almamız gerekiyor yoksa gerçekten sorun yaşacağız o bölgedeİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Gabric Transferi büyük ihtimal gerceklesecek.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehajduk splitin uefa maçı var eğer o maçta gabric oynarsa bu iş yatar maçada az kaldı
Hajduk 3.Ön Elemeden Katılıyor UEFA'ya . Bir Liste Daha Yollayacaklar Yane .
İlk Maç'a Yazamaları Doğal .
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHajduk Split'in geçen sezon oynadığı bütün maçların özetlerini izledim . Alınırsa takıma çok büyük katkı sağlar . Teknik , mücadeleci ve oyunu iki yönlü oynuyor . Benden söylemesi
Yorum
Yorum