Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hep atak konuşuyoruz bide stoper işi var bunu song giray egemen dün bi progrmda dinledim song sivas maçındaki hatalarıyla klübeye geçti diyor egemen giray oynası bi nebze faydalı olabilir diyor ama song oraya girdimi uyuşazlık oluyor diyor bu yoruma bi nebze katılıyorum ama song kalitesyle kariyeriyle tecriübesiyle ve kamptaki performansıyla umut veriyor ama stoper mevkine de adam lazım ne kadar doğru bilemem bu tespitim yalnızca hem atak düşünmeyelim ilk önce savunma güvenliği sonra hücum
    renkdaş savunma yönünden sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum
    egemen giray song ceyhun t.cora bu mevkide oynabilecek oyuncular egemen giray bu yükün altında kalkabilir.güvenıyorum tek sıkıntı orta sahada hüseyin defansif olarak çok iyiydi hücüm olarak 0 bile değil -3 dü tjikuzu hüseyin kadar top kazanamayabilir.hüseyin top çalmada 4-5 yıldır zirvedeydi
    belki o yönden eksiklik çekebiliriz

Yorum

• Estetik Gole noktayi koyuyorum!

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renkdaş savunma yönünden sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum
        egemen giray song ceyhun t.cora bu mevkide oynabilecek oyuncular egemen giray bu yükün altında kalkabilir.güvenıyorum tek sıkıntı orta sahada hüseyin defansif olarak çok iyiydi hücüm olarak 0 bile değil -3 dü tjikuzu hüseyin kadar top kazanamayabilir.hüseyin top çalmada 4-5 yıldır zirvedeydi
        belki o yönden eksiklik çekebiliriz

hıc sanmıyorum o blgede oynayabılen toplam 4futbolcumuz var ve hepsıde cıft ozelıklerde hem ofansıf hem defansıf
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Buda Fileyi delen Gol.

Hadi atsin bakalim Güizalar, Fatihler

http://www.youtube.com/watch?v=lMRV9R-PU4g
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.youtube.com/watch?v=2NN6kCVjBi0

Estetik bi gol...

Guiza bide bunu atsında görelim Fatihle kıyaslamam bile guizayı..

bide bu golü kale arkasından göreceksin oouw dehşet bi duyguydu löp die 90 dan girdiydi heh gülizarın neyine bu golü atmak

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.youtube.com/watch?v=2NN6kCVjBi0

Estetik bi gol...

Guiza bide bunu atsında görelim Fatihle kıyaslamam bile guizayı..

guiza yada ezıklerın bır topcusu oyle bır gol atsa emın ol gece kusagı programlarında bıle o golu gosterıp ovguler yagdırırlar
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• O EFSANE, o BOMBACI.

Ah bu frikik Gollerini ne zaman görecegiz yine.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O EFSANE, o BOMBACI.

Ah bu frikik Gollerini ne zaman görecegiz yine.

http://www.youtube.com/watch?v=YsMySK9qJyY

cok uzun surmez ceyhun gelıyor yavas yavas 30-35 metreden fırık ızlemeye hazır ol

Yorum

• ''Hala eksiklerimiz var, takviye gerekiyor''
                    Yeni sezon hazırlıkları için 13 gündür Hollanda'da kamp yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Hugo Broos takıma takviye yapılması gerektiğini söyledi.

Hollanda kampında oynadığı 5 hazırlık maçında 4 galibiyet ve bir beraberlik alarak, yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor'da, teknik direktör Hugo Broos, "Hala eksiklerimiz var ve takıma takviye yapılması gerekiyor. Ama lig başlayana kadar önümüzde uzun bir süre var. Eksiklerimizi gidereceğimize inanıyorum" dedi.
                    Hollanda'nın Mierlo kasabasındaki 13 günlük kampı bugün sona eren Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Kamp süresince oynadığı 5 hazırlık maçında Standard Liege ve Bochum gibi güçlü takımların da içinde bulunduğu 4 maçı kazanan, Heerenveen ile de 2-2 berabere kalan Trabzonspor yenilgi yüzü görmedi. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandıran bordo mavililer kalesinde ise sadece 3 gol gördü.
                    Teknik direktör Hugo Broos, kamptan son derece memnun ve tatmin olmuş bir teknik adam olarak ayrıldığını söyledi. Broos, yaklaşık 1 aydan beri evlerinden ve ailelerinden uzakta çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "O kadar memnunum ki bu 1 ay içerisinde oyuncu grubunun içerisinde çok iyi bir zihniyet yaratmayı başardık. Oyuncularımız son maçta bütün yorgunluğa ve karşımızda hatırı sayılır bir Bundesliga ekibi bulunmasına rağmen çok büyük bir dayanıklılık gösterdiler. Bunun sonucunda da sahadan istediğimizi çıkartarak ayrıldık. Artık lige hazırlanmak için önümüzde yaklaşık 2 haftalık bir bölüm var. Bu sürede oyuncuları ve zihniyeti geliştirerek yolumuza devam edeceğiz ve herkes bu takımın lige hazır hale geldiğini görecek" diye konuştu.
                    ÖNCELİK SOL KANADA TAKVİYE
                    İki haftalık süreç içerisinde antrenmanlarda sergilenecek performansların lige başlayacak kadro için belirleyici olacağına da işaret eden Broos, "Bizim için öncelikli olan pozisyon sol kanat. Bochum karşısında Engin çok iyi oynadı. Fakat Engin bir sol kanat oyuncusu değil. Dolayısıyla önceliği her koşulda sol kanada vereceğiz. Sağ kanatta da Barış çok iyi bir oyun çıkarttı ve Yattara ile rahatlıkla forma için rekabet edebileceğini gösterdi. O yüzden sağ kanattaki soruna şu anda öncelik vermeden sol kanat için ısrarımızı devam ettireceğiz" dedi.
                    Broos, taraftarların ilgisinin kendisini fazlasıyla şaşırttığını da vurgulayarak, "Bu ilgiden bana daha önce bahsediliyordu. Fakat burada oynadığımız 5 maçın ardından bunu kendi gözlerimle gördükten sonra şaşkınlık içerisinde kaldım. Sanki evimizde bir maç oynuyor gibiydik. Bu durum oyuncuları da fazlasıyla motive ediyor. Çünkü taraftarların önünde kendilerini göstermek ve onlara layık olmak istiyorlar. Trabzon'da bunun daha da ateşli olacağını anlatıyorlar. Şu ana kadar görmedim ama bundan daha ateşli bir durum varsa oraya gelecek takımların durumu daha da zor olacak. Bu da beni fazlasıyla sevindiriyor" diye konuştu.
                    Broos, hala ciddi anlamda takviyeye ihtiyaç duyduklarını da belirterek, "Bu konuda yönetim kurulumuz ciddi araştırmalar içerisinde. Önümüzdeki günlerde bunu sonuçlandıracaklarını da inanıyorum. Özellikle orta sahanın soluna bir oyuncunun alınmasını istiyorum. Bu mevki içinde gündemimizde bir futbolcu var. Ayrıca mevcut eksiklerimizi de lig başlayana kadar gidermeye çalışacağız" dedi.

ÖZGÜR KOÇ - YUNUS EMRE SEL - MİERLO / DHA
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Şu ana kadar yaptığımız 4 transferde çok iyi .

Son 1-2 hamlemiz kaldı hedefe ulaşmak için .

Yorum

• Yahu hakikaten denileni anlamakta zorlanan insanlar var. Kim demiş Gülizar Fatih'ten daha iyi diye. Okuduğunu anlamamakta mahir insanlar var aramızda. Güiza'ya Fatih'ten daha iyi demek Fatih'e bir hakarettir. Sadece dünkü golünün güzel olduğunu anlatmaktı amacım, keşke söyemeseydim, şu an bak nasıl anlaşıldı. Aynı golü hem Güiza'dan hem Tekke'den izledim. Güiza daha estetik atmış. Bu kadar basit. Değerlendirdiğim tek bir pozisyon ve tek bir kare. Güzianın tek bir estetik golü varsa Fatih'in 10 tane var. Bunu bende biliyorum, komple bir değerlendirme yok. Lütfen okuduğumuzu anlamak için de emek sarf edelim. Saçma sapan yerlere çekmeyelim. Bu forumda Fatih ile Güiza'yı kıyaslayacak en son kişi benimdir merak etmeyin.
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu hakikaten denileni anlamakta zorlanan insanlar var. Kim demiş Gülizar Fatih'ten daha iyi diye. Okuduğunu anlamamakta mahir insanlar var aramızda. Güiza'ya Fatih'ten daha iyi demek Fatih'e bir hakarettir. Sadece dünkü golünün güzel olduğunu anlatmaktı amacım, keşke söyemeseydim, şu an bak nasıl anlaşıldı. Aynı golü hem Güiza'dan hem Tekke'den izledim. Güiza daha estetik atmış. Bu kadar basit. Değerlendirdiğim tek bir pozisyon ve tek bir kare. Güzianın tek bir estetik golü varsa Fatih'in 10 tane var. Bunu bende biliyorum, komple bir değerlendirme yok. Lütfen okuduğumuzu anlamak için de emek sarf edelim. Saçma sapan yerlere çekmeyelim. Bu forumda Fatih ile Güiza'yı kıyaslayacak en son kişi benimdir merak etmeyin.

vaayy beee boyle bır kıyaslamamı yapılıyor yok canım sakadır o bende buradayım hıc farketmedım oyle bısey

Yorum

• Bursa maçı Hami süper gol atmıştı bu maçta
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Canım, cigerim ülkemizde futbolda 3 mevkide çok iyi adam çıkmıyor maalesef..
                              Bunlar, kaleci, solbek, golcü..

Mesela o yüzden, bjk'lıların bile dalga geçtiği İ.Üzülmez senelerdir hem bjk nın hemde milli takımın solbeki, o yüzden birçok fb'linin beğenmediği volkan milli takımın kalesinde ve başka alernatifi yok..

Yine o yüzden neredeyse liglerdeki bütün takımlar forvet hattını yabancılardan yana kullanıyor.. Zaten ligimizdeki takımların forvetinde oynayan kaç tane yerli oyuncu varki?..

Şüphesizki, bu az sayıdaki yerli forvetlerden iyi olan ikiside bizde..
                              G.Ünal tabiiki bu ülkedeki en iyi yerli forvetlerden biri..Umut'ta öyle..
                              Ama bu durum bu mevkide daha iyi yabancılar bulunduran rakiplerimize karşı zayıf kalmamızı engellemiyor..

Gerek Gökhan'ı gerekse Umut'u hedefi olmayan, kontratak futbolu oynayan yani önlerinde bolca boş alan bulabilecekleri bir futbol anlayışındaki takımlara koy, inan gol kralı bile olabilirler..Nitekim Gökhan olmuştuda..
                              Ayrıca Gökhan ceza sahası dışından iyi şutlarda çıkarabilen bir oyuncu..

Ama bizim gibi hedefi olan takımların, rakiplerinin A.Akerde 11 kişilik savunma yaparak majino hattı kurduğu , sıkışık ve dar alanlı savunmalara karşı farklı ve daha üst yeteneklere sahip forvetlere ihtiyacı var..

Bu özellikleride kısaca, adam eksiltebilme, hava topu hakimiyeti ve top saklayabilme yeteneği olarak özetleyebiliriz..

Bu özelliklerde maalesef bu oyuncularımızda yok.. O yüzden geçen sene rakiplerin kendi sahası oldukları için daha açık oynamak zorunda kalıp arkalarında boş alan bırakmak zorunda kaldıkları deplasmanlarda daha başarılı olduk.. Ve, bu yüzden kendi sahamızda saç-baş yolarak şampiyonluktan olduk..

Gökhan ve Umutla bu sezon yine deplasmanlarda daha rahat olabiliriz.. Yani oralarda kullanabiliriz bu iki topçumuzuda..Ama kendi sahamızdaki yine kabus senaryoları oynarız..

Bu yüzden diyoruzki bu özelliklerin hepsini üzerinde barındırabilen F.Tekke olsun, bu ikisinin yanında.. Yoksa onlar gitsin demiyoruzki..

Yönetim, Fatih Tekke ayarında, onun kalitesinde vede onun şu anki neredeyse kelepir maliyetine(daha fazlasınada razıyım) bir oyuncu alsın ve bu oyuncu Fatih gibi gelir gelmez şehre ve takıma uyum sağlasın, Trabzonsporluluk ruhuyla oynayıp gollerini sıralasın, inanın Fatih'in adını bir daha ağzıma almam..

Ama işte bu özelliklerde fazla bir oyuncu yok, olanlar çok az ve onlarda bize gelmez..
                              Mesela, bir şekilde E'too yu Trabzonspora kazandırmış olsak bile ben onun F.Tekke kadar bize faydalı olamayacağını düşünüyorum..F.Tekkeden daha iyi bir gocü olmasına karşın.. Tıpkı fb de dökülen Anelka nın chelsea de harikalar yaratması gibi..
                              Bazen "taş yerinde daha ağırdır"..

O yüzden herkes illede F.Tekke diyor.. Yoksa Fatih ne babamızın oğlu nede transferinden komisyon alacağız..
                              En son ip_siz tarafından düzenlendi; 26.07.2009, 15:14.

Yorum

• her ne kadar bizi duymasada dün kaza geçiren kafatası kırılan FELİPE MASSA ya acil şifalar diliyorum.

RİV RİV RİV . . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X