Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz ta o dönemlerde de sol kanatta sıkıntı çekiyorduk. En son ne zaman kaliteli biri vardı sol kanatta? Ben hatırlamıyorum belki siz hatırlıyodursunuz

buyuk orhandan sonra bır abdullah ercan vardı baskada bılmıyorum ben gercı bılmemem normal cunkı yoktu hıc
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi bence forvete ihtiyac yok...bu sistemde iyi bir forvet gelsede kendi çabası dısında pek gol atacağını sanmıyorum...ortasaha cok paslı ve harekli oyunculardan kurulu..ve bu alanda oynayan topcular forvetten cok ortasahdan cıkan oyuncuları goruyolar...forvet almamız demek bence oyunu onun uzerine kurulması demek..bu kadar kalabalık ortasaha oluşumunda ortasaha organizasyonları yapılmalı...gokhan ortalığı karıştırsa yeter..

ortalıgı karıstıracak bırısını arıyorsan o gokhanın degıl umutun ısı o daha ıyı yapar gokhandan
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Song'dan sağ bekte ne beklerizki zaten bir maçta ? Düşünün bi, Song sağ bekte .. Sürekli bindirmeler, müthiş ortalar, rakip sol kanadı çökerten, bunaltan ataklar, önünde oynayan adamla nefis bir uyum felan mı ? Bunlar çok komik, ofansif katkısı kesinlikle 0 olur, hatta ofansif katkı yapayım derken, yorulduğundan dolayı defansif anlamda da müthiş zaafları oluşur .. Kısacası Song'dan sağ bek felan olmaz ..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• oyle diyorsunuzda gokhanın son vurusları umuta gore cok cok iyi..tabii maçtan maça değişir bu...

İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ortalıgı karıstıracak bırısını arıyorsan o gokhanın degıl umutun ısı o daha ıyı yapar gokhandan
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hoca tek forvet oynatacak bu belli o yüzden eğer forvet alacaksak bu gökhandan daha iyi olmalı buda bize en az 5 milyon euroya patlar bence gökhan umut iyidir geçen yıl 30 a yakın gol attılar pek beğenmesekte bence yetenekli bir yerli forvet gurbetçide olabilir alsak hem ekonomik olur hemde gökhan ve umutun forma şansı ve morali açısından daha iyi olur sürekli kulübede oturan gökhan umut ikilisi pek verimli olmaz ve maliyetleri 10 milyon euro yaklaşık ikisinin
            Bu kadroyla hoca mecburen tek forvet oynatacak, iki tanesi cünkü bu takima agir yük getiriyor. Cünkü ilerde baski kuramiyorlar, arti gelen toplari saklayamiyorlar. Bu durumda tek forvet daha mantikli oluyor. Arti Umut ve Gökhan´in moralimi önemli yoksa Trabzonspor´un mu? Kisacasi bu forvetlerle gecen seneden daha fazlasini beklemek yanlis olur?

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz ta o dönemlerde de sol kanatta sıkıntı çekiyorduk. En son ne zaman kaliteli biri vardı sol kanatta? Ben hatırlamıyorum belki siz hatırlıyodursunuz
              Maxim Romaschenko gerçekten kaliteli bir sol açıktı .. Lee de hiç bir zaman tatmin edemese de görev adamıydı, kötünün iyisiydi ..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sol acik icin Bjk i bir arkadas neden aranıyorsunuz dedi. Aydın Karabulut u alın sorun kalmaz dedi. Ve acikcasi hak verdim
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi bence forvete ihtiyac yok...bu sistemde iyi bir forvet gelsede kendi çabası dısında pek gol atacağını sanmıyorum...ortasaha cok paslı ve harekli oyunculardan kurulu..ve bu alanda oynayan topcular forvetten cok ortasahdan cıkan oyuncuları goruyolar...forvet almamız demek bence oyunu onun uzerine kurulması demek..bu kadar kalabalık ortasaha oluşumunda ortasaha organizasyonları yapılmalı...gokhan ortalığı karıştırsa yeter..
                  Ben de katılıyorum..
                  Bu sistemde bu orta saha oyuncuları ile Forvete ihtiyac yok,zaten Gokhan bana gore ortasaha ile gayet iyi anlasıyor..
                  İleride Alan-Gokhan-Yattara 3'lüsü olucagı için başka bi forvete gerek yok acıkcası..
                  Ben hazırlık maclarını izlemeden ilkgereksinim forvet diyordum ama bu sistem cok iyi tek forvet ile devam edilmeli..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    DHA göre Karaman hirvatisdan gitmis.

Su an orda lig oynanmiyor sanirim yani izlemek icin olamaz ancak transfer etmek icin olur...Gabrici yani
                    D.Zagreb bu akşam bi takımı 5-1 yeniyodu H.Splitte 0-0 berabere idi galiba ligler bu hafta başladı orda..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• hocam sende niye defans arıyorsunuz erdinçi alın deseydin..

İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sol acik icin Bjk i bir arkadas neden aranıyorsunuz dedi. Aydın Karabulut u alın sorun kalmaz dedi. Ve acikcasi hak verdim
                      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• ve asırlarca sürenn transfer kavgaları
                        diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sol acik icin Bjk i bir arkadas neden aranıyorsunuz dedi. Aydın Karabulut u alın sorun kalmaz dedi. Ve acikcasi hak verdim
                          Jimnastik sol açık arasa, sen desen 'Neden aranıyorsunuz? Barış Memiş var, alın, 10 sene sıkıntı çekmezsiniz.' Onlar da hak verir sana ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Song'dan sağ bekte ne beklerizki zaten bir maçta ? Düşünün bi, Song sağ bekte .. Sürekli bindirmeler, müthiş ortalar, rakip sol kanadı çökerten, bunaltan ataklar, önünde oynayan adamla nefis bir uyum felan mı ? Bunlar çok komik, ofansif katkısı kesinlikle 0 olur, hatta ofansif katkı yapayım derken, yorulduğundan dolayı defansif anlamda da müthiş zaafları oluşur .. Kısacası Song'dan sağ bek felan olmaz ..
                            Song yıllarca sağbek oynadı emin ol sağbekteki katkısı Tayfununkinden fazla olur..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maxim Romaschenko gerçekten kaliteli bir sol açıktı .. Lee de hiç bir zaman tatmin edemese de görev adamıydı, kötünün iyisiydi ..
                              Romaschenko geçen sene Bursa da çok fazla oynamamasına ragmen yinede nereden bakarsan Bursaya en az 5 puan kazandırmıştır. Çok kaliteli frikik kullanıyo adam.
                              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                madem okadar iyi nie elden cıkarıyonuz dıyemedın mı
                                diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)

Yorum

Yükleniyor...
                                X