konusu değil ama marcelinho ne gol atmıs...biz bu adamı sol kanatta oynatmıstık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakinbu kadar adranalini yükselmesine gerek yok
Bu benim görüsüm senin görüsün farkli olabili...Papy kacmadi seneye takima ekenir..
Gerekirse 18 yasindaki cocukda derbiyi kaldirir...ama ön libero cok önemli bir mevki...o mevkide onayan adam istikrarli olmalii...papy 1 sene mastrichte istikrarli oynasin aliriz geri
senin gibi genc arkadaslara anlatmak istedigim, bu takimin eksik bölgelerine en iyisini almamiz gerektigini anlatmak. Yoksa benim icin Faty Papy´de oynayamaz, gerci hic oynarken görmedik ya!
Diger ezik takimlar gecen sezonki olmazlar, yani isi tesadüfe birakmamali...ben 25 seneden beri bekliyorum, belki de bundan dolayi böyleyimTS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Hırvatistan’a çıkarma yaptı 25 Temmuz 2009 / 21:26
Ünal Karaman Gabriç’e GittiTrabzonspor’un sol kanattaki transferinde baş hedefi olan Dragon Gabriç için bugün Sportif Direktör Ünal Karaman, Hırvatistan’a gitti. Karaman’ın yönetimsel sorun nedeniyle 20 Ağustos’a kadar beklenilmesi gereken sıkıntıyı çözmek istediği ve Gabriç’in işini bitirmenin uğraşını vereceği ifade edildi. Bordo-Mavililer, Gabriç’i transfer ederek, transferi büyük ölçüde kapatmak istiyor.
----
Sanırım gabriç transferi pazartesi salı sonuçlanır.Tahminim.
Sağ bek transferi kapandı bence.Orayı serkan ve tayfun dönüşümlü olarak götürürler.Bugün serkan göze batmadı orda.
Belki bir forvet alınırsa amenna.Ama çok iyi bir forvet alınırsa.Gökhandan daha fazla verim alamayacağımız bir forvetin anlamı olmaz.Song gönderilip yerine yabancı bir forvette alınabilir.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonusu değil ama marcelinho ne gol atmıs...biz bu adamı sol kanatta oynatmıstık...
http://videogaleri.gazetevatan.com/7...arika-Gol.htmlKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonusu değil ama marcelinho ne gol atmıs...biz bu adamı sol kanatta oynatmıstık...
http://videogaleri.gazetevatan.com/7...arika-Gol.htmlNobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum
-
Arkadaslar bir gelisme varmi? Paylasirsaniz sevinirim!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğanın engin futbol bilgisi ile en az 3 yıl yararlanacağımız bir oyuncuyu kaybettik yılların forvet arkası tabir edilen hucüma dönük orta saha oyuncusunu sol kanatta oynattı ısrar edercesineNobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum
-
Benim anlamadigim birsey var, Alanzinho sol kanat icin alinmadi mi gecen sene? Üstelik o kadar para verildi. Sakin yanlis anlasilmasin, ben Alanzinho´yu tartismiyorum. Ama nasil bir transfer politikasi anlayisidir anlamadim. Hep ayni yerlere transfer yapilmaya calisiliyor.Kac senedir hep sagbek transferi yapiyoruz, sonuc mahlum. Bazi mevkilerin ise sanki dokunulmazligi var. Örnek Forvet gibi. Keske baska mevkilerdeki gibi burda alternatiflerimiz olsa. Bir rekabet olsa, belki su an mevcut futbolcularda kendilerine bir ceki düzen verebilirler.
Bu arada senelerdir transfer komitemiz var, bütün dünyayi gezdiler, bir ara Brezilya seferlerimiz meshurdu. Simdi balkan seferlerimiz.Bir de niye 20 Agustos´a kadar bekleniyor? Avrupa ligi maci sonucu bekleniliyor olmasin sakin?
Yorum
-
İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ta o dönemlerde de sol kanatta sıkıntı çekiyorduk. En son ne zaman kaliteli biri vardı sol kanatta? Ben hatırlamıyorum belki siz hatırlıyodursunuzKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrenalilim hep yüksektir, malum topragimiz
senin gibi genc arkadaslara anlatmak istedigim, bu takimin eksik bölgelerine en iyisini almamiz gerektigini anlatmak. Yoksa benim icin Faty Papy´de oynayamaz, gerci hic oynarken görmedik ya!
Diger ezik takimlar gecen sezonki olmazlar, yani isi tesadüfe birakmamali...ben 25 seneden beri bekliyorum, belki de bundan dolayi böyleyim
Anliyorum ben seni ama ne yapalim böyle karar verilmis artik. Umarim bir forvet ve hocanin israrla istedigi sol acigi alirizda özlem sona erer bana sorarsan eger bu 2 mevkiye adam alirsak kesinlikle sona erebilir diyebilirim....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
abi bence forvete ihtiyac yok...bu sistemde iyi bir forvet gelsede kendi çabası dısında pek gol atacağını sanmıyorum...ortasaha cok paslı ve harekli oyunculardan kurulu..ve bu alanda oynayan topcular forvetten cok ortasahdan cıkan oyuncuları goruyolar...forvet almamız demek bence oyunu onun uzerine kurulması demek..bu kadar kalabalık ortasaha oluşumunda ortasaha organizasyonları yapılmalı...gokhan ortalığı karıştırsa yeter..
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimin en önemli ihtiyaci gabric degil forvettir,ben böyle gördüm.
Sol kanatta engin de verimli olabilir ama forvette gökhan ve umuttan daha iyi top tutup servis yapabilecek bir forvete ihtiyac var...Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSong Kamerun milli takımında sag bek te oynamıyor muydu ara sıra. Orada denenmeli bence...
Bize cakma degil,gercek bir sagbek lazim.
Böyle olmasaydi tayfun veya serkan bize yeterdi ama yetmiyor iste...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
hoca tek forvet oynatacak bu belli o yüzden eğer forvet alacaksak bu gökhandan daha iyi olmalı buda bize en az 5 milyon euroya patlar bence gökhan umut iyidir geçen yıl 30 a yakın gol attılar pek beğenmesekte bence yetenekli bir yerli forvet gurbetçide olabilir alsak hem ekonomik olur hemde gökhan ve umutun forma şansı ve morali açısından daha iyi olur sürekli kulübede oturan gökhan umut ikilisi pek verimli olmaz ve maliyetleri 10 milyon euro yaklaşık ikisininKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
Yorum