Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu haber bana Arçil-Şota'nın zamanında gelme hikayelerini anımsattı. O zamanlar bir Dinamo Tiflis başkanı vardı, Merap Jordania diye. Adam azmı çıldırtmıştı bizi o zamanlar.
    Galiba bu seferde ZAMANLAR kelimesine takıldım.
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• ertan mesaj sayın 61 daha yazma hep öyle kalsın

Yorum

• Eski başkan Peros seçimi kaybetti, Hajduk Split kulübü başkanı olan Belediye başkanı Kerum görevi 20 Ağustosta devralacak.

Split Belediye başkanı Zelijko Kerum yapılan seçimlerde Hajduk Split kulüp başkanlığına seçildi.

Gabriç'i Trabzonspor'a vermek istemeyen ve seçimleri kaybeden eski Mate Peros görevi yeni başkan Kerum'a 20 Ağustos'da devredecek
        Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Hajduk Split'in sol kanat oyuncusu Gabric'in transferi ise en geç 20 Ağustosta netleşecek.

Bu futbolcuyu daha önce yapılan görüşmede Trabzonspor'a vermeyeceğini açıklayan Hajduk Split'in başkanı Mate Peros seçimleri kaybederken seçimleri kazanan Split Belediye başkanı Ziljko Kerum görevi 20 Ağustosda Peros'dan devralacak

Hajduk Siplit başkanlığına seçilen Split Belediye başkanı Kerum Trabzonspor yöneticileri ile yaptığı görüşmede transfere yeşil ışık yaktı

Bordo Mavililer bu transferi daha erken bitirmek için temaslarını sürdürüken 20 ağustostan önce transferin bitme ihtimalıde ortaya çıktı

Yönetim kurulu, görevi eski başkan Peros'dan devralacak yeni başkan Kerum'u ikna ederek transferi hollanda kampı bitiminde gerçekleştirmeyi planıyor.

Bordo Mavili yönetim H.Split başkanı Kerum ile bir görüşme yaparak başkandan 20 ağustosu beklememesini isteyecek.

Yeni başkan Kerum'un ikna olması halinde ise Gabriç Pazartasi günü Trabzonsporlu olacak

kaynak:haber61.net
        anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar oyuncu transferinde bonservis bedelinin pek önemi yoktur. Bonservis bedeli (oyuncunun son transferi değise) takımın değeri içine girer ve çoğu zaman en az aldığın paraya satarsın. Planlama da oyuncu maaşları en önemli kısımdır. Parayı verirsin ve geri dönmez. Bu yüzden yüksek maaş alıp alternatifi olan oyuncular bir an evvel gönderilmeli.
          Kesinlikle doğru bir tespit. Burası Trabzonspor A.Ş. olduğuna göre amatörce düşünmemek lazım. Yüksek ücret alan yaşlı topçuları göndermek mantıklı. Mesela Song. Nasıl Hüseyin indirime yanaşmayıp gittiyse diğerleride teşekkür edilip, aynı yöntemle gönderilmelidirler. Serkan BALCI nasıl indirdiyse ücretini herkes mantık çerçevesinde hareket etmelidir.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diyorum ki Gökhan ve Umut iyi golcüler bence. Eren Görür'de de ışık var.
            Bunlar iyi golcü ise Baros, Fatih Tekke....gibiler ne o zaman. Süper , ekstra, hiper golcüler mi oluyor. O zaman bize iyi golcü lazım değil, süper-hiper-ekstra golcüler lazım. Çünkü iyi golcülerle iyi olamadık, iyi olma ihtimali de malesef zayıf.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Ben Song'a takmış durumdayım. Kesinlikle çok iyi topçu. Zaten topçuluğuna taktığım yok. Kontenjan meselesine ve aldığı ücrete taktım. Bizler hep Ceyhun'u orta saha adamı diye yazıyoruz. Bu arkadaşımız orta saha oyuncusu olmasına rağmen defans özellikleride çok iyi bir oyuncu. Çok iyi bir stoper olarakta oynayabilir. Zaten Bayernde ve Milli Takımda genelde defans oynamıştı. Yani Egemen, Giray, Yumlu'nun yanında çok iyi bir stoperimiz daha elimizin altında. Yani Song'a hiç ihtiyacımız yok.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende İnter - Genoa maçında Javier Zanetti'nin defanstaki topu Genoa'lı futbolcuya vermesi aklıma geldikce İnter'in bir sağ bek'e ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Bırakın gözünüzü seveyim tek bir maçta yapılan hatayla futbolcu değerlendirmesini.
                Javier Zanetti o hatayı futbol hayatında belki 2-3 kez yapar ama Serkan aynı pozisyonda Mehmet Yıldız'dan topu yine alamaz yine kademe hataları yapar tersten yapılan ortalarda kafa topuna çıkamaz.

Tayfun bir nebzede olsa o mevkide oynayabilir ama Serkan yapı olarak önde basmayı adam kovalamayı seven daha çok orta saha özellikleri olan bir futbolcu o yüzden sağbek mevkini önünde Yattara olmasa dahi savunması çok zor.

Hem Avrupa'da hem Lig'de biryerlere gelmek istiyorsak sağbeke ve forvete kesinlikle takviye yapmak zorundayız.
                Bordomavi.net

Yorum

• Ceyhun müdahle hataları sebebi ile savunmada tam anlamı ile saatli bomba olur.

Orta sahada yaptığı orantısız faulleri ceza sahasına yakın bölgede yapmaya kalkarsa penaltı rekoru kırarız bu sene.

Yorum

• Gabric'e yetersiz diyenler Hıvatistan futbolunu yeteri kadar tanımıyor demektir. Bu oyuncudan daha iyisini alacağmızı sanmıyorum hem ofansta hem defansta etkili oyuncu bulmak çok zor o bölge için olanlarında fiyatı ortada yeni parlayan futbolcu kendisi yeni yeni A Milli takıma da çağrılıyor 3-4 sene sonra Cale-Gabric ikilisi Hırvatistan'ın sol kanatında görev alacak daha ne istiyoruz anlamış değilim bu ligi çok yakından tanıyan değerli spor yorumcuları da bu transferin çok olumlu olduğundan bahsediyorlar sırf yorum yapmak için bu basit oyuncudur deyip burdaki insanların kafasını bulandırmaya gerek yok aynısını Alanzinho'ya yaptınız sonuç ortada...
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunlar iyi golcü ise Baros, Fatih Tekke....gibiler ne o zaman. Süper , ekstra, hiper golcüler mi oluyor. O zaman bize iyi golcü lazım değil, süper-hiper-ekstra golcüler lazım. Çünkü iyi golcülerle iyi olamadık, iyi olma ihtimali de malesef zayıf.
                      Aralarında en iyisi Fatih Tekke idi bir zamanlar.
                      Kabul etmek lazım. Ben Fatih gibi iyisini izlemedim.

Ama özellikle Gökhan'dan bu sene ümitliyim.
                      Çok iyi bir forvet alabilseydik ben de çok sevinecektim.
                      Ama alınmadı. Bir şekilde alınmadı.

O zaman alternatifleri iyi seçmeliyiz diye düşünüyorum.
                      Yanılıyor muyum?

Yorum

• Necati falan lafları duyuyorum sağda solda....Bozulurum...Sahiden bozulur ve pek bir muhalif olurum...Benim muhalefetim etkilidir
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Song'a takmış durumdayım. Kesinlikle çok iyi topçu. Zaten topçuluğuna taktığım yok. Kontenjan meselesine ve aldığı ücrete taktım. Bizler hep Ceyhun'u orta saha adamı diye yazıyoruz. Bu arkadaşımız orta saha oyuncusu olmasına rağmen defans özellikleride çok iyi bir oyuncu. Çok iyi bir stoper olarakta oynayabilir. Zaten Bayernde ve Milli Takımda genelde defans oynamıştı. Yani Egemen, Giray, Yumlu'nun yanında çok iyi bir stoperimiz daha elimizin altında. Yani Song'a hiç ihtiyacımız yok.
                          egemen ve giray koca sezonu kaldıramaz yönetim ve broos en doğru kararı verdiler.
                          haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gabric'e yetersiz diyenler Hıvatistan futbolunu yeteri kadar tanımıyor demektir. Bu oyuncudan daha iyisini alacağmızı sanmıyorum hem ofansta hem defansta etkili oyuncu bulmak çok zor o bölge için olanlarında fiyatı ortada yeni parlayan futbolcu kendisi yeni yeni A Milli takıma da çağrılıyor 3-4 sene sonra Cale-Gabric ikilisi Hırvatistan'ın sol kanatında görev alacak daha ne istiyoruz anlamış değilim bu ligi çok yakından tanıyan değerli spor yorumcuları da bu transferin çok olumlu olduğundan bahsediyorlar sırf yorum yapmak için bu basit oyuncudur deyip burdaki insanların kafasını bulandırmaya gerek yok aynısını Alanzinho'ya yaptınız sonuç ortada...

23 Ağustos Haberinin Doğru Olduğuna İnanmıyorum .
                            Olsa Bile Başkan Ve Teknik Heyet'de Bunun Farkında O Tarih'e Kadar Çok Şey Kaçıracak Çünkü .

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haklısın kardeşim. Büyük başarılar büyük topçularla kazanılır. Lewandovski, Klose, Zigiç, Baros, Kaliniç, Berbatov, Kerzhakov, Pogrebnyak, Pavluchenko, Tomasson tarzı golcüler lazım. Yakaladımı atacak.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gabric'e yetersiz diyenler Hıvatistan futbolunu yeteri kadar tanımıyor demektir. Bu oyuncudan daha iyisini alacağmızı sanmıyorum hem ofansta hem defansta etkili oyuncu bulmak çok zor o bölge için olanlarında fiyatı ortada yeni parlayan futbolcu kendisi yeni yeni A Milli takıma da çağrılıyor 3-4 sene sonra Cale-Gabric ikilisi Hırvatistan'ın sol kanatında görev alacak daha ne istiyoruz anlamış değilim bu ligi çok yakından tanıyan değerli spor yorumcuları da bu transferin çok olumlu olduğundan bahsediyorlar sırf yorum yapmak için bu basit oyuncudur deyip burdaki insanların kafasını bulandırmaya gerek yok aynısını Alanzinho'ya yaptınız sonuç ortada...
                                Kesinlikle önlü arkalı iki Hırvat muhteşem olur.. Hele ki Gabric denildiği gibi çift yönlü ise tadından yenmez..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X