İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yıldız'ı isteyen varmı aranızda ?
Mehmet Yıldız tekli Sistemde Gokhandan da Umuttan da kötü oynar..
Bence tek forvet oynucaksak forvet transferine gerek yok..
Çift forvet oynucaksak(ihtimal vermiyorum) da Mehmetten cok daha kaliteli bi adam almaz lazım..
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan hiç alınmayacaksa istiyorum..Yada Gökhan ve Umut stilinde alınacaksa yine Mehmeti istiyorum onun dışında ben Yabancı istiyorum..
İlk tercihimiz Mehmet olmamalı.Ama şuanda görünen o ki forvete yabancı alma şansımız yok .. Gabriç bitmek üzere.
Mehmet dışında da yerli forvet yok bizim takımda oynayabilecek.
Bu yüzden Mehmet'e yöneldik.Alternatif açısından iyi transfer olur bence.
Umut kötü olduğu zaman Mehmet oynar,Mehmet kötü olduğu zaman Gökhan oynar .. Değişimli oynarlar yani maçına göre.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Anlıyorsanız O Anlamda ! ;
A - %90 Bitti Kapattık Bu Transferi .
B - %90 Bitti , Alıyoruz .
C - %90 Bitti , Ama Bakalım Cevap Gelecek .
Bence BHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
KUTADGU
Eğer Gabric transferi olacaksa bir adet sağ bek yeterli olacak bizim için belki de.
Eğer Gabric transferi olmayacaksa bir adet sağ bek ve bir adet forvet ihtiyacımız var demektir.
Sağ bek için açık konuşmak gerekirse Orhan Şam'dan başka bir alternatif gelmiyor aklıma.
Aslında bu sene Kayserispor ile bedelsiz anlaşma yapan Hakan Aslantaş en başından beri düşünülebilirdi ama olmadı.
Forvet olarak yerli alternatiflerden Mustafa Bektemek var ama aradığımız özelliklerde bir forvet değil bence. Umut'un daha genci. Mehmet Yıldız transferine ise hiç sıcak bakmıyorum
Hiç bir şey yapamazsak Denizlispor'un golcüsü Emil Angelov'u alalım bence, girdiği pozisyon, attığı gol sayısı oranı gayet iyi bir adam. Çok fazla maliyeti de olmaz.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Gabric transferi olacaksa bir adet sağ bek yeterli olacak bizim için belki de.
Eğer Gabric transferi olmayacaksa bir adet sağ bek ve bir adet forvet ihtiyacımız var demektir.
Sağ bek için açık konuşmak gerekirse Orhan Şam'dan başka bir alternatif gelmiyor aklıma.
Aslında bu sene Kayserispor ile bedelsiz anlaşma yapan Hakan Aslantaş en başından beri düşünülebilirdi ama olmadı.
Forvet olarak yerli alternatiflerden Mustafa Bektemek var ama aradığımız özelliklerde bir forvet değil bence. Umut'un daha genci. Mehmet Yıldız transferine ise hiç sıcak bakmıyorum
Hiç bir şey yapamazsak Denizlispor'un golcüsü Emil Angelov'u alalım bence, girdiği pozisyon, attığı gol sayısı oranı gayet iyi bir adam. Çok fazla maliyeti de olmaz."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
GABRİÇ TRABZONDA!!!
Trabzonspor sol kanat oyuncusu Gabric ile Hajduk Split’in başkanı değişince anlaşmaya vardı.
Gabric Tamam
Trabzonspor sol kanat oyuncusu Gabric ile Hajduk Split'in başkanı değişince anlaşmaya vardı. Bilindiği gibi Hajduk Split'in seçimi kaybeden başkanı Gabric'i satmayacağını açıklamıştı. Ancak seçimi kaybeden başkanın artık transferde söz sahibi olmaması ve yeni kulüp başkanının da Gabric'i satabileceğini açıklamıştı. Bunun üzerine bordo mavili yönetin Hajduk Split'in yeni başkanı ile görüşmelerini sıklaştırdı ve Gabric konusunda anlaşmaya varıldı.Yeni yönetimin 20 Ağustos'da göreve başlayacak olması nedeniyle Gabric'in 23 Ağustos'da Trabzon'da olması bekleniyor.& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
Gokhan Heerenveen macındaki gibi oynucaksa:
...............Slyva..........
xxx....Giray.......Egemen...Cale...
..........Tijukuzu...Colman.......
Yattara.......Alanzinho.......Engin..
.................Gokhan..............
Sadece sag bek transferi ile transferi kapatabiliriz...
Diger bi ihtimal hoca illa Gabrici isterse:
......................Slyva.................
xxxxxxx......Giray.....Egemen..........Cale..
...................Tijukuzu......................
...................Engin........................
Yatta..........Alanzinho................Gabric.
..................Gokhan.......................
Sag bek ve Gabric ile transferi kapayabiliriz...
Bana gore Sol acıga ihtiyac yok 1. kadro cok cok iyi...
Yorum
-
Arkadaşlar bu Mehmet Yıldız transfer haberleri falan balon haber mi yoksa ciddi ciddi gündemimize gelmişmiydi?
Bu aralar pek takip edemiyorum da.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGABRİÇ TRABZONDA!!!
Trabzonspor sol kanat oyuncusu Gabric ile Hajduk Split’in başkanı değişince anlaşmaya vardı.
Gabric Tamam
Trabzonspor sol kanat oyuncusu Gabric ile Hajduk Split'in başkanı değişince anlaşmaya vardı. Bilindiği gibi Hajduk Split'in seçimi kaybeden başkanı Gabric'i satmayacağını açıklamıştı. Ancak seçimi kaybeden başkanın artık transferde söz sahibi olmaması ve yeni kulüp başkanının da Gabric'i satabileceğini açıklamıştı. Bunun üzerine bordo mavili yönetin Hajduk Split'in yeni başkanı ile görüşmelerini sıklaştırdı ve Gabric konusunda anlaşmaya varıldı.Yeni yönetimin 20 Ağustos'da göreve başlayacak olması nedeniyle Gabric'in 23 Ağustos'da Trabzon'da olması bekleniyor.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu Mehmet Yıldız transfer haberleri falan balon haber mi yoksa ciddi ciddi gündemimize gelmişmiydi?
Bu aralar pek takip edemiyorum da.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu Mehmet Yıldız transfer haberleri falan balon haber mi yoksa ciddi ciddi gündemimize gelmişmiydi?
Bu aralar pek takip edemiyorum da.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi,ciddi ciddi gündemimizde Mehmet Yıldız ..
Bonservisi 100 euro falan mı?
Malum para yok alamıyoruz ya,sudan ucuz niyetiyle mi alıyoruz?
Yoksa adamına göre mi para var yada yok...
Neyse...
Hayırlısı bakalım...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum