İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Herkese İyi Günler ;
Gabric Hakkında Çıkan Olumsuz Yönde Tüm Haberler Yalandır . Olayın Aslı Budur ;
Hajduk'da Kongre Telaşı Var . Şuan ki Başkanları Taraftar Tepkisi Sebebi İle Gabric'i Satmıyor .
Yeni Kongre'de Aday Olan Ve Kazanmasına Kesin Gözü İle Bakılan Başkan İle Sadri Başkan Anlaşmışlar .
Gabric'de Cale'den Referans Almış , Buraya Gelmek İstiyor .
Bu İş En Fazla 2 Bilemedin 3 Gün Sürer , Gabric'in İmzası Yakındır .
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülematrix hoşgeldin haberler neler?
pusuya yatmış matrixi mi bekliyorsun:=)ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağbek mi? Tayfun ve Serkan varya işte. Satsan bulamazsın böylesini.
bu arada serkan ve tayfunun iyi niyetinden şüphemiz yok ama yetersiz kalıyolar
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese İyi Günler ;
Gabric Hakkında Çıkan Olumsuz Yönde Tüm Haberler Yalandır . Olayın Aslı Budur ;
Hajduk'da Kongre Telaşı Var . Şuan ki Başkanları Taraftar Tepkisi Sebebi İle Gabric'i Satmıyor .
Yeni Kongre'de Aday Olan Ve Kazanmasına Kesin Gözü İle Bakılan Başkan İle Sadri Başkan Anlaşmışlar .
Gabric'de Cale'den Referans Almış , Buraya Gelmek İstiyor .
Bu İş En Fazla 2 Bilemedin 3 Gün Sürer , Gabric'in İmzası Yakındır .Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülematrix hoşgeldin haberler neler?Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi isyerinde hirvat bir rkadasa Hajdukun Internet Sitesini gönderdim. Okuyuo kongre Tarihini ögrenmeye calisacak.
Yorum
-
gabriç yerine gs deki sabriç'i alsak sağbeke olmazmı ????şaka bi yana bize en önemli olarak santrafor lazım...g.ünal ve umut ile büyük hedeflere ulaşmamız imkansız...bişey daha söyliyim g.ünal kadar kolay marke edilecek bi santraforda ben görmedim...gol atmazsan 3 puan alamazsın...golcun iyi değilse de gol atmakta zorlanırsın....gol atmakta zorlanırsan hedefine ulaşamazsın...bu kadar basit
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi isyerinde hirvat bir rkadasa Hajdukun Internet Sitesini gönderdim. Okuyuo kongre Tarihini ögrenmeye calisacak.
Bide Onun Ağzından Öğrenelim
Yorum
Yorum