Arkadaşlar Mehmet Yıldız hakkındaki düşüncelerinizi hakaret etmeden seviyeyi düşürmeden belirtiniz.Bu herhangi bir futbolcu için de geçerlidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
konuyu saptırmak veya avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok
gelsede faydalı olacağını düşünmüyorum ancak kendinizi o futbolcuların yerine koyun ya da sivasda bizim futbolcularımıza böyle birşey yapılsa ne düşünürdük.
allah gerizekalısı sahaya atlıyor futbolcu tokalıyor.
sivasta taraftar sahaya inecek hüseyini, fatihi tokatlayacak.
bizim futbolculara böyle birşey yapılsaydı o futbolcuların o taraftarı orda linç etmesini isterdim.
ayrıca o maçta musa ve balili dışında taraftarı galyana getirecek hareketler yapan başka bir oyuncu da yoktu.
m.yıldız kendisine yapılan eyleme rağmen diğer oyuncular gibide taraftara saldırmadı (ki saldırsada hakkıdır)
egemenin, enginin, gökhan ünalın bize gelmeden öncede sütten çıkmış ak kaşık olmadığı bilmiyormuyduk.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Başkan Mehmet'i ancak fındık toplamaya getirir burayaharikasin
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Mehmet Yıldız hakkındaki düşüncelerinizi hakaret etmeden seviyeyi düşürmeden belirtiniz.Bu herhangi bir futbolcu için de geçerlidir.alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyu saptırmak veya avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok
gelsede faydalı olacağını düşünmüyorum ancak kendinizi o futbolcuların yerine koyun ya da sivasda bizim futbolcularımıza böyle birşey yapılsa ne düşünürdük.
bizim futbolculara böyle birşey yapılsaydı o futbolcuların o taraftarı orda linç etmesini isterdim.
ayrıca o maçta musa ve balili dışında taraftarı galyana getirecek hareketler yapan başka bir oyuncu da yoktu.
m.yıldız kendisine yapılan eyleme rağmen diğer oyuncular gibide taraftara saldırmadı (ki saldırsada hakkıdır)
egemenin, enginin, gökhan ünalın bize gelmeden öncede sütten çıkmış ak kaşık olmadığı bilmiyormuyduk.
Yorum
-
Eğer yönetim Fatihi almıyorsa Batuhanıda bjk vermiyorsa Mehmet Yıldız alınabilir. Bence yararlı bir transfer olur. Dövme olayına gelince kimse kusura bakmasın ama bırakın Mehmeti kendi topçumuz bile kendisine bir taraftan vurursa oda ona vurur. Bu olaya hayret edenler kendileri ne yapardı acaba böyle bir durumda ancak şunu söyleyeyim her zaman tercihim Fatih Sultan Tekkedir ama yönetim almıyorsa ve bir forvete ihtiyaç varsa Mehmet alınsın.
Yorum
-
eski olaylara takılmamak lazım.tümer metinde fener taraftarına hakaret etmişti fener transfer etti onu.çok katkısı oldu fenere.türkiyede kaliteli futbolcu maalesef yok. mehmet yıldız şuan fatih tekkeden bana göre daha iyi futbolcu.rakip savunmayı çok yıpratıyor.en az 2-3 kişi onunla uğraşıyor.yani savunmamız forvetle başlıyor.düşünsenize forvette gökhan ünal mehmet yıldız arkalarında yattara ve alan.bizi kimse bükemez.
Yorum
-
İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.ama bu kadar ön yargılı olma.adam ne yaptı.bi söyleyinde tanıyalım adamı
İyi futbolcu olsa buyursun gelsin, ama kim iddia edebilirki bu adam Gökhan'dan daha iyi? Hem sen neredeyse aynı maliyete Fatih'i alma git bu adamı al. Bu mu Trabzonsporluluk, bu mudur Trabzonspor'da yöneticilik.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakaret olmayan mesajları da silmeye başladın hocam
Burda tartışılması gereken transferdir.Mehmet Yıldız'ın karakteri veya fiziki yapısı hiçbirimizi ilgilendirmez.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyu saptırmak veya avukatlık yapmak gibi bir niyetim yok
egemenin, enginin, gökhan ünalın bize gelmeden öncede sütten çıkmış ak kaşık olmadığı bilmiyormuyduk.alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
egemenin, enginin, gökhan ünalın bize gelmeden öncede sütten çıkmış ak kaşık olmadığı bilmiyormuyduk.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde millet tokat olayına taktı ama ben hiçte orada değilim. Gerizekalı taraftar sahaya giripte adamı tokatlarsa o da haklı olarak tokatı basar. Etki tepki yasası yani. Ben transferin duygusal boyutuyla hiç ilgilenmiyorum.
İyi futbolcu olsa buyursun gelsin, ama kim iddia edebilirki bu adam Gökhan'dan daha iyi? Hem sen neredeyse aynı maliyete Fatih'i alma git bu adamı al. Bu mu Trabzonsporluluk, bu mudur Trabzonspor'da yöneticilik.
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim transfer konusunda nasıl bu kadar geç kalabildi anlamak mümkün değil.
Yorum
Yorum