Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki Ugur Boral'dami yetersiz...
    Ona birşey demedim ki
    .

Yorum

• Mehmet Yıldız Bombası
      Tarih: 24.07.2009 07:59:50 (5233 okuma)

Sivasspor’da huzurlu olmadığını arkadaşı vasıtasıyla Trabzonspor’a bildiren Mehmet Yıldız için başkanlar bu akşam İstanbul’da bir araya geliyor.
      Sivas’ta Satmak İstiyor

Trabzonspor bir tarafta Hırvat Gabriç için çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan Sivasspor’un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ile ilgilenmeye başladı. Kırmızı-Beyazlı kulüpte huzurlu olmadığını Trabzonspor’a ileten deneyimli oyuncu için iki başkan Şener ve Okyadmaz’ın bu akşam İstanbul’da bir araya gelmesi bekleniyor.

Geçen Yılda Gündemdeydi

Trabzonspor’da geçen sezonda gündeme gelen ancak yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferi askıya alınan Mehmet Yıldız için yoklama yapan transfer komitesine 2.5 milyon Euro fiyat geldiği öğrenildi. Bu fiyatı değerlendirecek olan Trabzonspor’un Mehmet Yıldız ile birlikte Gabriç’i renklerine bağlayıp lige yetiştirmeye çalışacağı belirtiliyor.

KAYNAK TAKA GAZETESİ

Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.

Yorum

• RADYO TRANZONSPOR dinleyin arakadaşlar

Yorum

• eğer mehmet yıldıza 2,5 milyon euro veriirlerse yılın kazığını yemiş oluruz bence...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eğer mehmet yıldıza 2,5 milyon euro veriirlerse yılın kazığını yemiş oluruz bence...
            Geçen sezon Gökhan Ünal yedik alıştık artık

Yorum

• Okyadmaz kim Allah sizi affetsin.Mehmet Yıldız menisküs ameliyatı sonrası belini doğrultamadı.Eskiden menisküs ameliyatları sorunlu olurdu eski zihniyet ameliyat etti herhalde merhumu.Şimdi işi bitmiş adamı! bizemi yamayacaklar ???
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• kendi evladımıza vermiyoruz okadar parayı gelirse başarılı olup olamayacağı belli olmayan bi adama 2,5 milyon euro veriyoruz daha neden tekkeye kabahat arıyoruzki ?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okyadmaz kim Allah sizi affetsin.Mehmet Yıldız menisküs ameliyatı sonrası belini doğrultamadı.Eskiden menisküs ameliyatları sorunlu olurdu eski zihniyet ameliyat etti herhalde merhumu.Şimdi işi bitmiş adamı! bizemi yamayacaklar ???
                  abi hadi onlar yamamak istiyorlar dahaber doğruysa bizim yapmak istediğimiz nedir

Yorum

• Gökhanla mehmet yıldızı karşilaştırmak bile yersiz yıldız bildiğin yağlı güreşlerde iyi iş yapar yanliş meslek seçmiş..
                    SÜRMENELİİİ...
                    https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eğer mehmet yıldıza 2,5 milyon euro veriirlerse yılın kazığını yemiş oluruz bence...
                      Öyle deme ne kadar adami sevmesedek 2-3 milyon eder. Sonucda son iki sezonda 30 gol civari ve 20 assist yapmis. Yani biz cok duygusal yaklasiyoz böyle durumlara.

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi hadi onlar yamamak istiyorlar dahaber doğruysa bizim yapmak istediğimiz nedir
                        tekkeyi almayalımda kim olursa olsun politikası bence bunun başka bir açıklaması aklıma gelmiyor...

Yorum

• mehmet yıldız sivastan başka bir yerde başarılı olamaz Fatih Terim avustuya maçında oynattı daha nerde duracağını bilmiyordu şaşkın ördek gibi dolanıyordu sadece

Yorum

• Mehmet Yildizin Gökhan ve Umuttan artilarini bana sayabilirmisiniz?

Hic ugrasmayin, cünkü yok...
                            .

Yorum

• Sivas Trabzon maçınında olaylı futbolcusu adamın trabzona fayda sağlamak için geliceğini düşünmüyorum.. Trabzona gelmemeli.. yönetimin böle bi hata yapıcağınıda düşünmüyorum.
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Sadri Başkan Mehmet'i ancak fındık toplamaya getirir buraya
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X