Keiirisson zor. Daha kaliteli ligler de oynar. İtalyan ligi gibi Barça'nın Türkiye ye bu futbolcusunu göndereceğini sanmıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bu adam biraz bahsedermisiniz?.
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeirisson'u forvet sıkıntısı olan, Roma'da istiyor kiralık olarak. Ajax-Porto-Benfica'nın yanına yazalım.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Black tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok mu istiyorsun Baba'yı almayı ..
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama işte problem burda,Barcelona verirmi? bence rakibine kesinlikle vermek istemez,sonuçta Şampiyonlar liginde karşılaşabilir.Ama bir madde koyarlarsa sözleşmeye,orasını bilemem tabi durum değişir.
Forvet sıkıntısı olan, oyuncusunun oynayabileceği bir takımı seçer.
Büyük liglerden biri olursa, ilk tercihleride bunlardan biri olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
zaten merak etmeyin fatih gibi adama 2 milyonu veremeyen yönetim onun çeyreği etmeyen, çirkef ve sivaslı mehmet yıldıza 1 milyondan fazla vermez.
ha verirse ne iş bu nasıl bir transfer politikası diye sorarlar adama.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Black tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Arkadaslar, bilgilendirme amacli yazdim.. Sosa oluyorda, ki oluyordu az daha dogru hatirliyorsam.. keirisson neden olmasin..
neden bukadar hedeflerimizi kücültüyoruz.. Bu forumun basinda bir yazi vardi.. Tehlikeli olan hedeflerinizi yüksek tutupta bunlara ulasamamak degil. Asil hedeflerinizi alcak tutupta bunlara ulasmaktir tehlikle diye.. Evet, realiteden uzak olmamak lazim.. Ama imkanlar zorlanirsa bu yönetim alabilir diye dusunuyorum ben.. Bu sahsi fikrim..
Korkuyorumki Umut Bulut ve Gökhan ünal ikilisine kaldik bu sene..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkidir neden aynı mesajı yazıyorsun acaba ?
Çok mu istiyorsun Baba'yı almayı ..
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27 yasinda olmus bu güne kadar kimse fark etmedi mi bu Adami madem o kadar iyidi de?Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.cisi Mehmet Yıldız sakat.yani ciddi bir idman eksiği var iyileşse bile hemen ayak uyduramayabilir.
2.cisi bu adam ciddi bir düşüşe geçti.Ligin 2. yarısı hiçbirşey yapmadı.
3.cüsü çirkef bir yapısı var.Kavgacı bir yapı bu.Her maçta kavga edyordu.Tjikuzu engin den sonra birde Mehmet yıldız gelirse hiç hoş sonuçlar doğmayacak.
4.cüsü Olaylı maçta yaptıklarını unutmadık.
5.cisi Gökhan Ünaldan daha iyi bir forvet değil.
Ben sahsen birazda "cirkef" Futbolculara ihtiyacimiz oldugunu düsünüyorum.
Gecen sezondan kalma Futbolcularin en az 99% kücük Emrah gibi kendilerini habire ezdiriyorlar.
Utanmasalar Avni Akerde dayak yiyecek ve seyirci kalacaklar.
Söyle her takima 2-3 kavgaci ve sürükleyici adam lazim.
Örnekler: Ayhan, Van Bommel falan.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum