Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben cok begeniyorum onu yani en son bizdeyken izlemisdim

bizde ufukhan vardi halilhodciz zamana cok süper oyniyordu sagbekte...neden onu geri almiyoruz
    Ufukhan aslında yetenekli fakat çok çelimsiz bir arkadaş kondisyonu yetersiz ...

Trabzon'dan da bu yüzden gönderildi zaten ...

Yeteneği Trabzon'da oynamak için yeterli mi tartışılır zira ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• rosales gündemizden düsdümü daniel alves tarzi bi sagbek o

Yorum

• Transfer Dosyası

Arkadaşlar aralarında anlaştı halı saha başlığının daha uygun olduğunu gördüler zaten. Bununla ilgili mesajlar silinecektir.

Konumuzdan devam edelim arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer Dosyası

Arkadaşlar aralarında anlaştı halı saha başlığının daha uygun olduğunu gördüler zaten. Bununla ilgili mesajlar silinecektir.

Konumuzdan devam edelim arkadaşlar.
          Teşekkür ederim ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu ne ya msn e döndü burası
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• velhasıl kelam,go home ali güzeldal

Yorum

• bi gelişme var mı arkadaşlar
                ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben cok begeniyorum onu yani en son bizdeyken izlemisdim

bizde ufukhan vardi halilhodciz zamana cok süper oyniyordu sagbekte...neden onu geri almiyoruz
                  cok super olsa duyardik adini bi yerlerde
                  ufukhan fener macinda appiaha var gucuyle tekme atti
                  kirmizi kartlik hareket
                  faul bile vermedi hakem
                  cunku appiah hic bise olmamis gibi topla yoluna devam etti
                  Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• 1-Yattara gönderilirse sağ açıkta kim oynayacak?
                    2-Ortasahamızda Hüseyinle boşalan mevki tjıkuzu ile dolacak mı?Yada 4-4-2 nin ortasında oynacak oyuncularımız gercekten o bolge ıcın yeterlı duzeyde mı?Ben Selçuk dışında o bölgeye ikinci bir isim yerleştiremiyorum.
                    3-Sağbek tayfun ve Serkan gerçekten yeterli mi?
                    4-Hala bi sol acık aranıyorsa Engin ne diye alındı?
                    5-Forvete neden hala batuhan dışında bir isim gündeme gelmedi?
                    Sağbek yok malasef.stoper ve solbek yeterli.Sağ açık Yattara ve alternatifi Barış yeterli.Orta alanın ortasında oynayabilecek Selcuk,Colman,Tjıkuzu,Ceyhun,Zafer var ve malasef bu bolgeye bana göre bir isim gerekli.Sol acık Engın alternafı yok ve bu bolgeye ıkı yonlu oynayabılecek bı sol açık gereklı.Alanzınho tek forvetlı sıstemde forvet arkası oynayabılecek bı oyuncu sol kanat yada ortasahanın ortasında oynayacak bı oyuncu degıl.
                    Forvet hala yeterlı degıl ve Alanzınhonun varlığı nedenıyle tek forvet oynanacak.İyi bir fotvet alındığı zaman Umut,Gökhan,Alan üçlüsünden ikisi yedekte bekleyecek.
                    Kadro yapısı benım kafamı cok karıstırıyor bu ısımlerım hıc bırıyle sampıyonluğa oynayacak bır butun ortaya koyamıyorum ben.
                    Malasef oyunu cıft yonlu oynayabılecek oyuncu sayımız oldukca az ve ofansıf anlamda ıyı olupta defansıf ozellıgı cok az olan oyuncu sayımız cok fazla.Bu saatten sonra en az 3 transfer yapılır mı bılmıyorum.Benım acımdan durum pekte olumlu gözukmuyor

Yorum

• caner,cska'da zico tarafından kadro dışı bırakılmış.bence bu fırsat değerlendirilmeli ve şartları araştırılmalı bence.
                      https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                      TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• Nedir son gelişmeler ?

Ali mi geliyor ?
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• şu anda lig radyodaki programda four four two dergisi ekibi var,gabriç konusunda trabzonspor yönetimini tebrik ediyorlar ,çok yerinde bir isim eğer alınırsa,geleceği parlak bir oyuncu olduğunu söylüyorlar..
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1-Yattara gönderilirse sağ açıkta kim oynayacak?
                            2-Ortasahamızda Hüseyinle boşalan mevki tjıkuzu ile dolacak mı?Yada 4-4-2 nin ortasında oynacak oyuncularımız gercekten o bolge ıcın yeterlı duzeyde mı?Ben Selçuk dışında o bölgeye ikinci bir isim yerleştiremiyorum.
                            3-Sağbek tayfun ve Serkan gerçekten yeterli mi?
                            4-Hala bi sol acık aranıyorsa Engin ne diye alındı?
                            5-Forvete neden hala batuhan dışında bir isim gündeme gelmedi?
                            Sağbek yok malasef.stoper ve solbek yeterli.Sağ açık Yattara ve alternatifi Barış yeterli.Orta alanın ortasında oynayabilecek Selcuk,Colman,Tjıkuzu,Ceyhun,Zafer var ve malasef bu bolgeye bana göre bir isim gerekli.Sol acık Engın alternafı yok ve bu bolgeye ıkı yonlu oynayabılecek bı sol açık gereklı.Alanzınho tek forvetlı sıstemde forvet arkası oynayabılecek bı oyuncu sol kanat yada ortasahanın ortasında oynayacak bı oyuncu degıl.
                            Forvet hala yeterlı degıl ve Alanzınhonun varlığı nedenıyle tek forvet oynanacak.İyi bir fotvet alındığı zaman Umut,Gökhan,Alan üçlüsünden ikisi yedekte bekleyecek.
                            Kadro yapısı benım kafamı cok karıstırıyor bu ısımlerım hıc bırıyle sampıyonluğa oynayacak bır butun ortaya koyamıyorum ben.
                            Malasef oyunu cıft yonlu oynayabılecek oyuncu sayımız oldukca az ve ofansıf anlamda ıyı olupta defansıf ozellıgı cok az olan oyuncu sayımız cok fazla.Bu saatten sonra en az 3 transfer yapılır mı bılmıyorum.Benım acımdan durum pekte olumlu gözukmuyor
                            guzel yazmissin
                            katiliyorum
                            oyunu cift yonlu oynayan oyuncularimizin olmamsi nedeniyle sIkInti yasayabiliriz
                            gecen sene umut cok elestirildi ama neredeyse orta saha oyuncusu kadar pres yapiyordu
                            bunun yaninda 10 gol atti. yani forvet gibi oynamiyordu bence
                            yattara ve alanzinho nun ilk onbir basladigi bir takimin pres yapmayan cift forvetle
                            bir takima baski kurmasi cok zor olur
                            dogrusu bende kafamda takimi netlestiremiyorum
                            insallah alan gecen seneye gore performasini katlar
                            Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nedir son gelişmeler ?

Ali mi geliyor ?
                              Yok.Oyuncu hakkında dedikodu var.
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                caner,cska'da zico tarafından kadro dışı bırakılmış.bence bu fırsat değerlendirilmeli ve şartları araştırılmalı bence.
                                Caner çok pahalı bir futbolcu. Ayrıca bizde o yerin adamı olarak Calr ve Ferhat var. Birde yeni gelecek olan Gabriç'i düşünürsek hiç gereği olmadığı sanırım çok aşikar olacaktır.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X