Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Matrix'in üstüne çok gitmeyin bildiği bütün haberleri aktarıyor işte adam ne güzel. Aynen onun anlattığı gibi kulüpte çok yoğun transfer trafiği var sessiz durduğuna bakmayın ortalığın. Fakat kombinelerin alınmamasından dolayı nakit sıkıntısı var. Birde istediğimiz yabancıları gönderemedik song yattara gibi yoksa bu sezon da çok hareketli geçicekti.

Yorum

• Matrix ayaklı gazete gibi....
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Matrix ayaklı gazete gibi....
        iyi espiri

asbaşkanımız yine tipik açıklamalarından birini yapmış.ne zannettin başkanım hediye mi edecekti son cümleyi ağzından kaçırdın hem ilgilenmiyoruz hem hediye etsin ne güzel ya

rothen le tekrar görüşülmüş ama yine fiyat konusunda anlaşılamamıştır.
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Alman Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'in “De rodn Waginga” adlı taraftar kulübüne karşı oynadığı karşılaşmada 2 gol attı.

Bayern Münih'in 11-0 galip geldiği karşılaşmada, ilk yarıda atılan 5 golden ikisini Hamit kaydetti

bmn camiası olarak bizde trabzonumuzla bi hazırlık maçı yapsak en azından moralleri düzelir ve taraftar futbolcu kaynaşmasıda sağlanır

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            KALECİLER
            1-VOLKAN BABACAN FENERBAHÇE
            2-UFUK CEYLAN MANİSASPOR
            3-ONUR RECEP KIVRAK TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI
            4-AYKUT MUHAMMET DEMİR EXCELSIOR
            5-SERDAR KURTULUŞ BEŞİKTAŞ
            6-CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR
            7-EREN GÜNGÖR KAYSERİSPOR
            8-EMRE ÖZKAN BEŞİKTAŞ
            9-ORHAN ŞAM HACETTEPE
            10-ALPARSLAN ERDEM GALATASARAY
            11-FERHAT ÖZTORUN MANİSASPOR

ORTA SAHA OYUNCULARI
            12-İSMAİL BAYDİL DENİZLİSPOR
            13-ZAFER YELEN HANSA ROSTOCK
            14-MURAT CEYLAN GAZİANTEPSPOR
            15-ABDULLAH DURAK KAYSERİSPOR
            16-ÖZER HURMACI ANKARASPOR
            17-JEM PAUL KARACAN READING
            18-MURAT DURUERMKE ANKARAGÜCÜ
            19-AYDIN KARABULUT BEŞİKTAŞ
            20-VOLKAN ŞEN BURSASPOR

HÜCUM OYUNCULARI
            21-BATUHAN KARADENİZ BEŞİKTAŞ
            22-İLHAN PARLAK FENERBAHÇE
            23-MUSTAFA PEKTEMET GENÇLERBİRLİĞİ
            24-AYDIN YILMAZ GALATASARAY

Bir yıl önce ümit milli takım .
            Abi ya niye bazı oyuncuları koyu renkle yazdın..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak geçen sene gelseydi eyvallah ama bizi değil İstanbul'u tercih ettikten sonra asla !
              orası oyle de kımse k.bakmasın su 2 forvet varken istanbulu tercıh adamı ben genede takımımda ısterım. bı ıstanbulu tercıh ettı dıye 2 3 sıra gerı dusmek varsa ben burağı tekrar alırdım
              Hastikoz

Yorum

• Transferde fazla aceleci olmamak lazım neticede oturmuş bir takımımız var bunun üstüne takımı bozmayacak nokta transferler yapmak gerekir bu da basit bir iş değil.Ayrıca geçen yılki takımdan kalan oyuncular bu sene performanslarını artıracaklardır istikrarın meyvesini bu sene kesinlikle alacağız özellikle Alanzinho, Gökhan ve Selçuk İnan'dan bu sene daha fazla yararlanacağız diye düşünüyorum.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi espiri

asbaşkanımız yine tipik açıklamalarından birini yapmış.ne zannettin başkanım hediye mi edecekti son cümleyi ağzından kaçırdın hem ilgilenmiyoruz hem hediye etsin ne güzel ya

rothen le tekrar görüşülmüş ama yine fiyat konusunda anlaşılamamıştır.

Hadi hayırlısı bakalım kimi alıcak başkan??
                  farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Ben Rothen olsam, benle ilgilenmediğini açıklayan klübe imzaya değil tatile gelmem.

61'e son 5 mesaj.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• rothen çok para istiyo trabzon ona okadar para veremez tamam iyi oyuncu ama yaşlı onun yerine bia yi yönetim niye düşünmez ben anlamadım adam hem sol hem sağ açık oynuyo daha 19-20 yaşında galiba yönetim bu sene transfer komitesinin izlediği hiç bir futbolcuyu almıyacak çok pişman olacağımız bir isim bu futbolcu
                      rothen önerilen bir isim biri kariyerinin sonun da diğeri kariyeri için basamak arıyor
                      hayırlısı
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar Matrix'in üstüne çok gitmeyin bildiği bütün haberleri aktarıyor işte adam ne güzel. Aynen onun anlattığı gibi kulüpte çok yoğun transfer trafiği var sessiz durduğuna bakmayın ortalığın. Fakat kombinelerin alınmamasından dolayı nakit sıkıntısı var. Birde istediğimiz yabancıları gönderemedik song yattara gibi yoksa bu sezon da çok hareketli geçicekti.
                        yattara gibi?
                        şaka mı bu?
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya kimse yanlış anlamasın,kimsenin günahını almak da istemem ama, bazı üyeler muhabir gibi maaşallah.Bu bilgileri nasil alıyorlar,kimdirler nedirler gercekten çok merak ediyorum.Hani ''şundan aldım,surdan duydum" deseler de bizde "A bak gercekten doğru haberler veriyor bu adam"desek.Devrin adı "babana bile güvenme!"devriyken nasıl oluyorda bu tip haberlere burada bu derece güveniliyor çözemedim.Zira daha lig bitmeden burda "M.Topuz garanti bizde"diye günlerce konuşuldu,avatarlar bile hazırlandı.Kısacası ben diyorum ki galiba bizim durumu özetleyen cümle şu galiba"Aç tavuk kendini darı ambarında zanneder". Biz de transfer açlığındayız malum...
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Trabzonspor AVEA ile yaptığı sözleşme gereği ; Trabzonsporcell'in tanıtımı için reklam harcamalarında kulanılmak üzere 2. 5 trilyon, TL'nin Trabzonspor'a gönderilmesinde mütabakat sağlandı.

Trabzonspor AVEA ile yaptığı sözleşme gereği ; Trabzonsporcell'in tanıtımı için reklam harcamalarında kulanılmak üzere 2. 5 trilyon, TL'nin Trabzonspor'a gönderilmesinde mütabakat sağlandı.

Trabzonspor ile AVEA arasında yapılan anlaşmaya göre söz konusu fon, Trabzonspor organizasyonunda ulusal ve yerel medyada Trabzonsporcell'in tanıtımında kulanılacak.haber61

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor AVEA ile yaptığı sözleşme gereği ; Trabzonsporcell'in tanıtımı için reklam harcamalarında kulanılmak üzere 2. 5 trilyon, TL'nin Trabzonspor'a gönderilmesinde mütabakat sağlandı.

Trabzonspor ile AVEA arasında yapılan anlaşmaya göre söz konusu fon, Trabzonspor organizasyonunda ulusal ve yerel medyada Trabzonsporcell'in tanıtımında kulanılacak.haber61
                              Parayı ne zaman gönderiyolar..?
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hayirsever hacinin biri daha ciksada bize fatih tekke yi alsa

Yorum

Yükleniyor...
                                X