Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim yönetim iyice zıvanadan çıktı.

Hüseyini gönderdi
    Songu göndermeğe çalışıyor
    İsaaci göndermeğe çalışıyor
    Yattarayı göndermeğe çalışıyor
    Fatih Tekkeyi almamaya çalışıyor

Napıyoruz anlamıyorum.
    Fatih hariç anormal bişey yok burda. Yattara'yı göndermeye çalışmıyorlar. İyi teklif gelirse satarız diyorlar ki bu doğru bana göre de. Isaac'i göndermeye çalışmaları Song'u göndermeye çalışmaları da çok doğru. Tabi yerine yenileri,daha iyileri alınmak şartıyla. Hüseyin'in gönderilmesi de gayet güzel. Ama Fatih neden alınmaz ben de anlayamıyorum.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• -Hüseyinin gönderilmesi doğru karar.

-İsaac in kiralanması süper bir karar.

-Song un gitmesi ilk maçlar için kötü ama zamanla formdan düştüğünü göz önüne alırsak kötü bir karar değil.

-Yattara. 6 senedir bu takımda şov yapmasından başka bir yararı yok. sadece 1 sezon iyi top oynadı. zaten ya griptir yada sakattır sezon boyunca. adam 30 yaşına geldi biz hala ondan bir şey bekliyoruz. TC vatandaşı olursa kalsın olmazsa gitmesinde sakınca yok. onun yerine alanzinho var. çok daha yetenekli biri. ikisi aynı anda oynaması zaten zor.

-Fatih tekke devre arası beleşe alınacak. yada zenit bonservisinde adam gibi indirim yapacak.

Yönetimin taraftarı dinlememesi, futbolu bilen otoritelerin dediklerini yapmasını istiyorum. o stada 20 bin taraftar gelir 20 binide farklı şey söyler, farklı şey ister. o yüzden yönetim neye inanıyorsa ve neyin doğru olduğunu düşünüyorsa yapsın. sezon sonu duruma göre eleştirimizi yaparız.
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyini gönderdi
        Songu göndermeğe çalışıyor
        İsaaci göndermeğe çalışıyor
        Yattarayı göndermeğe çalışıyor
        Fatih Tekkeyi almamaya çalışıyor
        Huseyin'len yollarimizin ayrilmasi bence isabetli bir hamle. Bu takim icin verdigi emekler ve takima getirdigi fayda inkar edilemez. Ama takimin yeni yapilanmasi icin gereken hamlelerden bir tanesi.

Song'lan yollarin ayrilmasi bence dogru bir hamle. Defansif blogumuzda zaten Sylva ve Cale var. Geriye 4 yabanci hakki kaliyor. Song'da illk 11'e girince orta saha hattimiz icin sadece 3 yabanci oyuncu hakki kaliyor. Bence yabanci kontenjanimiz orta saha vo forvet bolgelerinde kullanmali. Song kadroda alternatif ve tecrubeli bir figur olarak kalabilir ama yillik ucreti bunun icin imkansiz gozukuyor.

Isaac bu seviyede takima verebilecegi fazla bir fayda. Kiralanmasi en dogal karar. Hem de yabanci kontenjani acilmis olur.

Yattara'nin satilmasina karsi degilim, ama bu benim kisisel tercihim. Yattara'nin oyun stilinin takim kimligimizlen uyusmadigini dusunuyorum. Zaten istikrar sikintisi var. Kisacasi benim icin Yattara'nin zarari faydasindan cok.

Fatih Tekke konusu mechul. Kendisini takimda gormeyi cok isterim, ama diger yandan Gokhan ve Umut'un yeterli oldugunu dusnuyorum. Forvet hatti icin bir alternatif isim sart ama.

Bunun disinda yonetimin 2-3 daha transfer yapacagina inaniyorum.

Yorum

• tjikuzu alındı hüseyinin yerine sanırım farkını göreceğiz.

isaac kiralık olarak gidebilir.

song ligin 2. yarısı kötüydü onun yüzünden maçlar kaybettik.

fatih tekke için beklenmesine bende karşıyım alınacaksa şimdi alınsın.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Yaw dün ne olmuş öyle sivas 5-0 yenilmiş heerenvene. Maçda Ts kaşkollu bi taraftar Bülent Uygun a hakaret etmiş. Sivasın kaleci antrönörü de gelmiş yuruk atmış Ts Taraftarına. Hollanda polisi taraftarın şikayeti üzerine kaleci antrönörünü gözaltına almış. Doğru mu bunlar???
            Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hatta almaliyiz bence.

Ayrica yildiray bastürk stuttgart dan ayrilmak üzere,istersek onu da cok ucuza alabiliriz...
              hadi aurelio neyse sakatlık sorunu yok en azından da yıldırayı alsak bu saatten sonra bize yararı olmaz,zaten onun oynayacağı alanlarda fazlasıyla oyuncu mevcut bizde.
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Transferlerin gecikmesi hocanın geç belli olmasından kaynaklanıyor.
                Muhtemelen hoca Davraz'da takımı tanımak istedi, acele etmeyin dedi.
                Kendince haklı olarak.

Bir de kontenjan meselesi var tabi.
                Isaac ve Song gitmeden yeni transferlerin sadece dedikodusu olur.
                Ondan önce kimse somut gelişme beklemesin.

Yönetimin transferde birşey yapmadığını düşünerek yönetime sallayan arkadaşlar da yanıldıklarını bilsinler.
                Herşey sırayla.
                Önce Isaac bir süper lig takımıyla anlaşacak.

Yönetime sallayan arkadaşlar Isaac'tan kiralık parası almayacak olmamıza rağmen henüz hiçbir süper lig takımının Isaac'ın istediği yıllık ücreti bile veremediğini veya vermediğini bilsinler.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• bir sağbek bir sol açık bir de fatih gerisi dırı vırı yapsınlar bu transferleri bu takım ligin tozunu atsın seneye
                  İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Trabzonspor’un Atiba için 3,5 milyon Euro önerdiği, FC Kopenhag kulübünün ise 4 milyon Euro’da ısrarlı olduğu bildirildi. Ekstra Bladet gazetesinin ortaya çıkardığı bilgilere göre, FC Kopenhag kulübünde önümüzdeki yaza kadar kontratı devam eden Atiba, daha iyi bir takımda kendini göstermek istediğini ve Trabzonspor’un kendisi için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Böyle birsey demisse hemen gelsin ozaman . Isi biliyor usak .

Yorum

• yaza yaza ben sıkıldım siz anlamamakda ısrarcısınız....fatihi devre arasında nasıl belese alacaksın....adamın bonservisi 02/08/2010 da bitiyor
                      !

Yorum

• Fotospor ve Yenişafak ın haberine göre Bakary Sako ile ilgileniyormuşuz.
                        İşte haberler;

Spor haberleri, Türkiye ve dünyadan son dakika spor gelişmeleri ve transfer haberleri Yeni Şafak Spor’da. Takımların puan durumu, fikstür ve en son haberleri için takip edin.

İşte Bakary Sako;
                        Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• DÜn gece forumdan çıktıktan sonra spor haberlerini dinledim zapo 4.5 milyon euro ya kasımpaşayla anlaştı dedi...Yani bize gelmiyor.. Biridün atmış yine birşeyler...
                          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            DÜn gece forumdan çıktıktan sonra spor haberlerini dinledim zapo 4.5 milyon euro ya kasımpaşayla anlaştı dedi...Yani bize gelmiyor.. Biridün atmış yine birşeyler...
                            4.5 milyon euromu?zapotocny olayı yalan adamın verdigi kaynak kendisi yapmıs...biride cıkıp demiş kadırga tv de gecdi diye onu desteklemek için ...ama öle birşey yok akşam bir arkadaşla konuştum....song giderse yerine yabancı degil türk stoper düşünüyolar oda ibrahim kaş...tom de mulla gerçekden ilgileniyormuşuz...bu olayları akşam arkadş söyledi bana msnden...ergun atanın yegeniyle yakın arkadaş bana söyleyen çoçuk
                            !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaza yaza ben sıkıldım siz anlamamakda ısrarcısınız....fatihi devre arasında nasıl belese alacaksın....adamın bonservisi 02/08/2010 da bitiyor
                              yaza yaza sıkıldn da tam bilmiyorsun olayı kardeşim...
                              İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4.5 milyon euromu?zapotocny olayı yalan adamın verdigi kaynak kendisi yapmıs...biride cıkıp demiş kadırga tv de gecdi diye onu desteklemek için ...ama öle birşey yok akşam bir arkadaşla konuştum....song giderse yerine yabancı degil türk stoper düşünüyolar oda ibrahim kaş...tom de mulla gerçekden ilgileniyormuşuz...bu olayları akşam arkadş söyledi bana msnden...ergun atanın yegeniyle yakın arkadaş bana söyleyen çoçuk
                                Evet bende duydum ama zapo ismi değil ikitane yabancı ismiydi..biri senin dediğin diğerini unuttum....
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X