Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rothen psg de kadro dışı 4 miyon euro hikaye yarsını teklif etmişizdir

tony, cale, coman, song, alanzinho, yattara, tijkuzu

etti 7.

rothen veya atiba transferi gerçeklerşirse sağ bek için yerli alternatifler var mı?

ayrıca bu 6+2 bizim başımızı çok ağırtacak
    sol kanat için engin, barış ve alanzinhonun olduğunu düşünürsek buraya bir transfer ne kadar gerekli. tabi alanzinho gözden çıkarılmışta olabilir.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Engin direk sol acik denilemez...engin alanzinhonun yerli versiyonu...cizgiyeinip orta yapan birii degil...cizgide kalan bir oyuncuda degil...alanzinho zaten sol acik degil...rothen ise tam bir sol acik cizgiyi kullanan ve orta yapan birisi hoca bundan dolayi istiyor sanirim...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• matrix5782 ; madem biliyorsun listeyi mesela Chinyamayla ilgileniliyormu? yoksa balon habermi?

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardesim fazlamı bossun milleti kandırmaya ugrasacagına gitde yararlı isler yap son 5 sayfayı okudum fotospordan bi farkın yok az dogru konus
          az okumuşsun seni inandırmaya mecbur değilim sen kafana göre takıl inanan inanıyo bak işine
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            matrix5782 ; madem biliyorsun listeyi mesela Chinyamayla ilgileniliyormu? yoksa balon habermi?
            Diyorum ya Ersun Hoca giderken, listeyi aşırmış ofisten.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Biraz daha uzarsa tartışma sayfa kapanacak..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Sami değil Turgay Şeren
                söyleyen turgay şeren
                söylenen ali sami alkış
                yayında yapımda emeği geçen bütün arkadaşlarım adına iyi akşamlar )

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaka bilmediğin şeyler var seninle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim ama verdiğim isimler kesinlikle uydurma değil ve kesinlikle transfer komitesi tarafından izlendi günde senin gibi 10 kişiyle uğraşıyorum bu forum da
                  bu arada sen sitelere takılmaya devam et
                  Yahu Jester Forum'a Geldimi Herkes Yazıyor ;
                  Jester Transfer'de Haber Var Mı ? , Atiba Gelecek Mi ? Tekke İşi Ne Oldu ?

Jester Geçenlerde Matrix5782 Arkadaş Olan Biten Gelişmeleri Size Söylüyor Dedi .

Yane Jester Bu Arkadaşın Söylemlerini Yalanlamıyor . Doğrudur Diyor Üstü Kapalı .

Emeğe Saygı !.

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    müsait bir cümle olsa söylerdim
                    eee yok artık aaa sende...

Yorum

• İlk olarak 16Tirabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Şimdi Atiba alınmış mı?Net bir cevabı olan varsa bizi bilgilendirebilr mi...
                      İstersen Atiba transferinden daha önce seni dilbilgisi konusunda bilgilendirelim, Trabzon kelimesinde "i" harfi yoktur.

Yorum

• matrix5782; peki sağbek için kimlerin adı geçiyor?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diyorum ya Ersun Hoca giderken, listeyi aşırmış ofisten.
                          ama belki biliyordur,hakkını yemeyelim..ben sorumun cevabını bekliyorum matrix.

Yorum

• Rotheni alsak keşke. Bir de bir düzeltme yapayım. Rothen e israrla 32 yaşında yazıyor bazı muhalifler adam 31 mart 78 doğumlu yani 31 yaşında. Yani fatihten genç. Ve de iyi adam hala. türkiye de iş yapar. İnşallah alınır. Fatih de ocak ayı bedava gelir. Yalnız sorun inşallah ocağa kadar Gökhan ile Umuta bi şey olmaz.

Yorum

• İlk olarak fanatikmühendis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rotheni alsak keşke. Bir de bir düzeltme yapayım. Rothen e israrla 32 yaşında yazıyor bazı muhalifler adam 31 mart 78 doğumlu yani 31 yaşında. Yani fatihten genç. Ve de iyi adam hala. türkiye de iş yapar. İnşallah alınır. Fatih de ocak ayı bedava gelir. Yalnız sorun inşallah ocağa kadar Gökhan ile Umuta bi şey olmaz.
                              Gökhan yada Umuta bir şey olursa Ya mecburen 4-5-1 e döneriz, yada Alan veya Yattara dan biri forvete geçer.Eren'in ilk 11 de oynayacağını düşünmüyorum.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                matrix5782; peki sağbek için kimlerin adı geçiyor?
                                Gary Bocaly
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X